Megszűnik a WinMX és az eDonkey?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy cikket amiben lehetséges megoldást javasoltak a winmx problémákra. Nekem mûködött, érdemes megpróbálni annak aki szeretné használni.
hogyan kapcsolódjunk a winmx-re
\"Mess with the best Die like the rest\"
Én egy olyan ember vagyok aki inább a winmx-et hasznáta szivesebben, mert ott legalább nincs köcsögösködés. A dc felhasználói köszt sok az olyan ember aki azt hiszi magáról hogy mekkora arc mert hogy mennyi adata ven, mert megosztott szaros 20gb-ot. Dc-t tipikus olyan emberek használják(nem mind) akik istenkednek hogy mekkora arcok<#violent>#violent>, és aki mondjuk fel akar menni a hub-ra azt lebaszák ok nélkül mint ahogy engem nem egyszer, pedig én szaros 138gb adattal mentem hogy ugyan má had tölcsek le egy biz zenét....baszott rám és megtagadta azt hogy belépjek.
Mindegy szerintem kár lenne ha megszünne Winmx...<#integet2>#integet2>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
A belinkelt cikk szerint már egy éve nem New York-ban, hanem New Jersey-ben van az a bizonyos eDonkey iroda! 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Tudtátok, hogy a rohadt Artisjus a Flashdrive-okra is tetetett plusszpénzt? a mocsok anyjukat... most azon vannak, hogy a vinyók árát is felnyomják egy-két ezressel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
RIAA majd beperli a Microsoftot? Tekintve az MS helyzetét, kétlem hogy a RIAA tul sokat elérhetne.. Vagy ha mégis, akkor az lesz a vége, hogy betiltják a számítogépeket, az embereket meg bezarjak a zeneüzletekbe, ahol el kell költeniük minden pénzüket, utána pedig mehetnek a bontóba?
Ja és mielõtt valaki belémkötne és elkezdene flémelni hogy éltetem a windowst meg hasonlok, megjegyezném, hogy nem kívántam állást foglalni a Windows vs Linux örök és felesleges vitában, és nem is akarok.
bár ha a nagyobb servereket bezárják
edonkey server, razorback, sunny boy, akkor nincs is értelme emulozni
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amúgy a DC és a Torrent sem sérthetettélen, hub ill. tracker szerverek ott is vannak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gondolom jönnek azt letörlik a gépemrõl! 😄 😄
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Minden gépen, amelyiken fut a filemegsztószolgáltatás, az keresni fog IP-ket, amik fogadják, ahol szintén fut a szolgáltatás. És így több százezer gép talál majd egy másra, a "szerver" dinamikusan fog változni, és azért kíváncsi leszek, hogyan fognak megfoni több százezer (millió) felhasználót😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
An eDonkey executive with a Boston phone number was not immediately available to comment. Industry sources said the phone in the New York office had been disconnected.