10
  • lowdog
    #10
    "A Bluetooth (...) ugyan elterjedt dolog a Windows alapú lejátszókban, de az Apple egyáltalán nem támogatja ezeket."
    azert az tulzas hogy egyaltalan nem. mivel a macekben van (lehet), ezert ipodokba is barmikor bekerulhet.

    "em csak magát a készüléket kellene feltölteni, hanem a fülhallgatót is"
    nyilvan az sem mindegy, hogy nem birjak sokaig az iPod akksik a lejatszast, meg egy Bluetooth melle igencsak leroviditene a mukodesi idejet...

    "az eredeti iTunes 0.79-0.99 dolláros árazási modellje előreláthatólag nem fog változni még nagyon sokáig. (...) ha az Tunes-t áremelésre kényszerítenék a kiadók..."
    aha, tehat lehet hogy megis valtozni fog nagyon hamar, a kiadok tudjuk milyen hulyek...
  • DWz
    #9
    Egyszeru. Legalabb megkerdezhetnek a setup alatt, hogy kell-e nekem quicktime, cdiro, akarmi. Igy jo lenne. De miert kell rameroltetni, ha sosem fogom hasznalni?
  • Macc
    #8
    bocs a masodik #6 az #5 akart lenni
  • Macc
    #7
    #6 pontosan.

    #6 Mellesleg gondolom kipiackutattak, es ha igeny lesz ra valoban belerakjak majd. Amugy az egyszeruseg nem a egyszeru emberek miatt jo. Egyszeruen azert mert praktikus. Nem kell fel oraig gombokat nyomogatni meg kotoraszni, hanem ugyanazt 3 mozdulattal megteszed ennyi. Sztem praktikus!

    #1 Az iTunes egyszerusege nem tudom hogy jon ide... de az szerencsere csak PC-n akkora. Macen 10-12MB. Amugy a cd iras funkcio praktikus tud lenni (lagalabbis sztem tobben orulnek neki, mint akiket kifejezetten zavar), es ha a tobbi "felesleges" dolgot kihagynak akkor valaki mas meg pont azt hozna fel, hogy az miert nincs. Komolyan nem ertem miert zavar, ha egy program olyasmit tud, amit esetleg te nem hasznalsz? Nem te egyedul hasznalod.
  • LaPalma
    #6
    mire nem költenek? video-ipodra? ha tényleg szándékukban állt volna ilyet, akkor bármikor kiadhatták volna. videolejátszásra (nemhivatalosan ugyan) de régóta képes az ipod:
    ipodvideo
    nincs azzal baj, ha az egyik lejátszó mást tud, mint a másik. nem egyformák az igények és szerencsére adott a lehetőség a választásra
  • Mice
    #5
    hát én azért nem nagyon tom mert ismerőseim közel 50%-a szg fanatikus és 50%-a átlag ember.

    az átlag e. kategória tényleg tök gagyi menüs mp3playerket vett de az összes kocka ismerősöm hetekig vadászta azt amit megvett már csak a készülékek tudása miatt is

    szép dolog az egyszerűség, de szerintem a konkurencia úgyis rá fogja szorítani, hogy belerakja az extrákat az viszont eléggé szemet vérbe forgató, hogy ezt még marketinggel meg is próbálják így eladni, hogy ÉRTED egyszerű!

    egy nagy fenét! egyszerűen csesznek költeni rá és amíg nincsenek rászorulva addig nem költenek rá
  • misran
    #4
    Az egyszerűség nem egy rossz cél, az emberek többségét frusztrálja az 5 rétegű almenü, a gombok több funkciója, stb...
    Nyilván tudjon a kütyü több mindent, de legyen elég intelligens is és oldja meg egy piros meg egy zöld gombbol amit a felhasználó akar.

    A technika sajna gyorsabban fejlődik mint az emberek agya :). Kellően buta interfésznek kell lennie az okos dolgok előtt. Nyilván tisztelet a kivételnek, de nem mindenki hekker :)

  • PyRex
    #3
    Az iPod szerintem inkább a design-ja és a mérete miatt hódított - meg talán amiatt, hogy márkás. De ha tényleg ez az Apple terve, akkor a nem annyira márkás, de sokkal többet tudó készülékek szépen lassan (nagyon lassan) elkezdenek egyre jobban terjedni...
  • Athlon64
    #2
    Hát nem tudom kió, hogy van vele,de én személyszerint nagyon is használok FM rádiót is!
    Én 8-ra járok dolgozni és befelémenett szoktam halgatni a Bumerángot a Slágeren és mikor beértem rányomom a kis My Joy-omat a gép hagkártya bemenetére és így megy a 10-ig! Persze ez után már én se halgatok mást csak mp3/wma-t.
  • DWz
    #1
    Kezdhetnek avval az egyszeruseget, hogy kivagjak az 32 mb-os itunesbol a quicktimeot, meg a bonjour service-t, meg a cd irast, meg az osszes felesleges dolgot.