Princess Maker 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell elindítani a játékot?
Ha valaki tud segíteni köszi.
A kislányom már nagyon játszana vele.
PLEASE!!!!!!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Vagy japán karaktereket vár... Nemtom...
Szóval meg vagyunk lõve!
Þór vígi þessi rúnar
Most kiirtam rewritable-ra a két CD-t és a default directory-ba installom.
Ha így se indul, akkor hagyom a csába!
Þór vígi þessi rúnar
PSN ID.: Beegabor
Kiirja, hogy autentiakármi a CD-t és ezután kampó.
Amúgy már az install is japánul van, szvsz a játék is japán lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Csak most ittvan a párom és nem játszom a géppel!
Délután jönnek a shotok!
Þór vígi þessi rúnar
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Feltettek pár új dolgot, ami érdekel (D&D), úgyhogy lejön ezis majd nemsokára. Aztán majd lököm a képeket.
Þór vígi þessi rúnar
Fõleg ha japán és szart se értek belõle!
Þór vígi þessi rúnar
Kiscsajt (a lányodat) kell felnevelni és a rábízott feladatoktól függ, hogy milyen felnõtt lesz. Szóval ilyen kis turmix játék, nekem tetszett.
Egyáltalán nem pedo, vagy hentai, vagy ilyesmi...
gamertag: kenobita
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
láttam én már japó csaj seggébõl fél kiló ebihalat kiugrálni :||||||||
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vérbeli PS2-es játékról van szó amit átportoltak nekünk pcre , hogy örüljünk neki 😊
hivatalos oldal
kis leírás ( ne tévesszen meg senkit a PS2 felirat )