Princess Maker 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Hogy kell elindítani a játékot?
Ha valaki tud segíteni köszi.
A kislányom már nagyon játszana vele.
PLEASE!!!!!!!!
Carlos
Köszönöm szépen!

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Igen, a játék nyelve kínai és kínai karaktereket vár, de az "ö"-t és az "Ú"-t elfogadja, amúgy ez a lányod és a Te neved lenne... Használd ezt az egyik illetve másik névnek és úgy elindul!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Carlos
Na, elindult, de csak a menüig jutottam el, mert a new game-nél (szerintem) kér valami jelszót (talán).
Vagy japán karaktereket vár... Nemtom...
Szóval meg vagyunk lõve!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Naja...
Most kiirtam rewritable-ra a két CD-t és a default directory-ba installom.
Ha így se indul, akkor hagyom a csába!

Þór vígi þessi rúnar

Seth
PS2 változat is JPN/Asian systems only, szóval nemhinném hogy ez pc-re valaha is kijönne angolul

PSN ID.: Beegabor

Carlos
Na, feltettem de nem indul.
Kiirja, hogy autentiakármi a CD-t és ezután kampó.
Amúgy már az install is japánul van, szvsz a játék is japán lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ok, majd nyomom õket!
Csak most ittvan a párom és nem játszom a géppel!
Délután jönnek a shotok!

Þór vígi þessi rúnar

screenshotokat a népnek! 😊

BlueMaster
Köszi, elõre is!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Carlos
Naja.
Énis ezért nézem meg. Majd aztán utánnajárok jól!

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Király vagy! <#eljen> Engem leginkább az érdekel, van-e angol nyelv benne vagy valami patch mert japánul nem érdekel bármennyire is jó...

Carlos
Na, én szedem.
Feltettek pár új dolgot, ami érdekel (D&D), úgyhogy lejön ezis majd nemsokára. Aztán majd lököm a képeket.

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Hát ez az...

Carlos
Valaki télleg rakhatna be screenshotokat, mert 200 forintért nincs kedvem bepróbálkozni...
Fõleg ha japán és szart se értek belõle!

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Ja, azt én is ismertem, de az angolul volt, viszont ez asszem nem tud angolul... úgy meg elég nehéz, pedig jó lehet mert 2 cd-s...

cenobite
Én a Princess Maker 2-t próbáltam ki anno, az ilyen "tamagochi" jellegû cucc volt, gondolom ez is hasonló, csak mai köntösben.
Kiscsajt (a lányodat) kell felnevelni és a rábízott feladatoktól függ, hogy milyen felnõtt lesz. Szóval ilyen kis turmix játék, nekem tetszett.
Egyáltalán nem pedo, vagy hentai, vagy ilyesmi...

gamertag: kenobita

BlueMaster
Ez japánul van vagy nem?

Carlos
Lökhetnél screenshotokat róla!
Mert így látatlanba nem fogom letölteni.

Þór vígi þessi rúnar

csak azután alkoss véleményt amiután kipróbáltad a játékot!

Carlos
Gondolom pedóknak elõnyös a játék!

Þór vígi þessi rúnar

😊

Elusive
linket! <#idiota>

Sir Quno Jedi
PS2-re még csak ehónap elején van a hivatalos megjelenés ?! <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

csak tömény japán poén és szeretet!

láttam én már japó csaj seggébõl fél kiló ebihalat kiugrálni :||||||||

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

sikerült is egy ingame képet szereznem a játékból:

A napokban jelent meg egy kedves , aranyos kis játék! Öcsikének , kishugnak , apának , anyának tökéletes game! Nincs erõszak nincs vér , csak tömény japán poén és szeretet! JÓ JÁTÉKOT!!!!!<#vigyor2>
Vérbeli PS2-es játékról van szó amit átportoltak nekünk pcre , hogy örüljünk neki 😊
hivatalos oldal
kis leírás ( ne tévesszen meg senkit a PS2 felirat )