46
Sword of fhe Samurai
-
#46 így van, aki mortal kombat után próbálja ki, az valszeg nem fogja érteni, mi történik :) -
#45 kösz az ajánlást, de a gothichoz hülye vagyok, a blade of darkness meg valamien okból állandóan lefagy a gépemen :(
már nemis annyria utálom ezt a sword of the samurai-t, de inkább nem játszok vele. és ez télleg ien samurai fanoknak ajánlott! -
oasis UK #44 bratyo kivitte sztem egy rakas shit ez a jatek..
meg ne vegyetek!!!!
max ha ilyen hadonaszos kardos edzesekre jarsz azoknak vmennyire tetszeni fog..
fuckin musashi... -
#43 Ha a tps kardozást szereted, akkor ajánlom a Gothic játékokat, esetleg a Severance: "Blade of Darkness"-t. -
#42 najó... ez a világ egyik legszarabb játékainak egyike, nincns értelme, nincs háttérzenéje, olyan lassú a harc mint a szar, a super mario bros 3 ezerszer jobb mint ez a szar, bárkinek eladom akár egy ezresér is ha valaki vmilyen perverzió miatt végigakarja játszani... (jó álapotba van, eredeti)
kész hihetetlen... ekdvenmc stílusom a tps kardozás de ez...... szégyen... (mondjuk a time atack és a versus az kurvajó) de ez a quest mód... -
#41 amúgy nem vittem végig, idegesít h nincs háttérzene... hol kell karaktert csinálni?? -
#40 remélem vki válaszol!
most én végig olvastam ezt a topicot és.... amiket leírtatok nálam egyik se volt benne XD kardnyerés, másik dojo, torunament nyerés...vittem a tournamentet de csak jöttek az ellenfelek és bushido questbe nincs háttérzene, ezért mindig elalszok... hogy mentek máshova?? -
#39 hali
van még itt vki, aki játszik ezzel? -
mephisto11 #38 Pedig egyszerű:Az az értelme hogy csinálsz magadnak egy Samurájt és azt felylesztgeted mag viszed tovább hogy minél nagyobb és híresebb mester váljon belőle!Ezek melett a játék csak valós és élő karaktereket dolgoz fel!És az a szép benne hogy egy az egyben vissza-adja a régi feudalista japánt!De már lejebb is hangsújoztam hogy inkább megszállottaknak valo ez a játék.... -
#37 egyébként én ezt a játékot nem értettemm meg azt elisadtam,
az még oké hogy vannak ijen "tornák" vagy mik de a játék értelmét nem láttam meg -
#36 na mostmá pörög a topic:) -
mephisto11 #35 Köszi srácok!Megpróbálok csak jót tenni,aztán meglátjuk.... -
#34 touzrnamenteket lehet nyomatni? Akkor azokat.
Sztem ez vhogy úgy lehet mint a Fableben, ha gyereket , nőket meg ilyesmit keresel, megbosszulsz vkit stb akkor jó leszel, de ha csak gyiklolsz akkor...
én sem látnék szivesen egy gyilkost a kérómban és a hitokiri-k igen veszélyesek, jóhogy nem tudsz bemenni sehová, mikor mindenki tudja mit művelsz...
szal sztem questelj a falusiaknak... ha van -
mephisto11 #33 De akkor mit csináljak????addig amig lemegy????
-
#32 Ne csinálj bérgyilkos missziókat, meg az illegális kardos párbajokat is mellőzni kellene. -
mephisto11 #31 Ugyhogy tanácstalan vagyok mert ezekkel legalább vagy 10 órát eltöltöttünk már...és nem sok minden változott most 19000 a bad fame...És nem engednek be egyik dojoba sem...Holnap ujra próbálkozunk... -
mephisto11 #30 Mert kipróbáltuk azt is hogy csináltunk pár küldit ami elvileg jó mert vip emberkéket védtünk meg rezidenciát éjjel.Ezekkel valamelyest kb 100-200 pontal csökkent is a bad fame...De közben elküldtük aludni az ürgénket is és teltek a napok maguktól,de nem ment lejebb magától... -
mephisto11 #29 Ez a fura hogy a recruiter küldiknél van amikor levesz belőle van amikor rátesz....De ugy vettük észre hogy az idő teltével sajna nem megy lejebb... -
mephisto11 #28 ja és a Recruiter küldiket csinálhatom???
-
mephisto11 #27 de kb mennyi idő kell??? -
mephisto11 #26 Ez idáig ok
-
#25 A "rossz híred" lassan-lassan csökkenni fog, ha abbahagyod az olyan tevékenységeket, amiket nem néznek jó szemmel. -
mephisto11 #24 A Gémmel kapcsolatban meg annyit hogy szerintem nagyon jó!!!!És csak megszállottaknak ajánlom mert elég elvont....De ez a jó benne,és akit érdekel a Samurájok világa az nem tudja letenni!
-
mephisto11 #23 Egy kicsit felpörgetem a topicot... -
mephisto11 #22 Egy kicsit felpörgetem a topicot.... -
mephisto11 #21 Egy kicsit felpörgetem a topicot.... -
mephisto11 #20 Egy kicsit felpörgetem a topicot.... -
mephisto11 #19 Ja meg lenne egy kérdés a gémmel kapcsolatban!Haveromnak megvan és nála toljuk.Most az a helyzet hogy már régen végigvittük az első tornát és Edo-ban vagyunk a Samurájunkal.Csak az a bökkenő hogy a Bad Fame felment 20000-re és kicsaptak az uj dojomból....És most állandóan azt nyomja a sensej hogy tünjek el innen!Val.szinűleg attól ment fel a bad fame ennyire mert a tétmeccsen egymás után 7-8 kardot is nyertem...Vagy nem tom.Az a kérdés hogy hogyan tudom lenullázni vagy lejebb vinni a bad famet?A Fame az meg kb.22000 körül van most!De ha jól tudom akkor az a jó tett a bad fame meg a rosz....
Kösz a választ! -
#18 egyébként szerintem nem nagy szám a gém:)
csak hogy 18legyen:) -
#17 ja és a fele szpem^^ -
#16 XDDDD
lassú vagyok :) -
#15 faxán pörög a topic:)
13hsz gratz!!!!:DDD
ja mostmá 15hsz:) -
#14 hát ja az O3 PC-re tényleg egy fos... -
#13 az Onimusha 3ról tudok hogy kijött PCre borzalmas irányitással.
De a Sword of the Samurairöl nem tudok az biztos hogynem -
#12 nem láttam sajna ilyesmit max az Onimushákat dobják ki néha borzalmas irányítással...
aki akar ilyesmivel játszani vegyen PS2-öt azt tudom tanácsolni, nekem rohadtul bejött :) -
mephisto11 #11 Sziasztok.Én láttam PS2-n ezt a gémet sőt játszottam is vele...De itthon csak pcm van!Nagyon bejön a játék!!!Nem adtak ki valami hasonló Samurájos gémet pcre?Nem találok sehol semmit.... -
#10 Nem túl új játék gondoltam mindenki ismeri. Képet azért nem raktam be ról, mert sajátjaim meg nincsenek. ami van az meg itt található (német nyelvű) review-val együtt. Nem láttam értelmét.
De ha zavar sry. -
#9 ez miez?
bedobhatnál rola pár képet meg némi infot ha már nyitottál neki tpoicot... -
#8 Nekem is bejön, csak még zs-m megrendelni, de ami késik nem múlik. -
#7 Nem. Ez a Sword of the Samurai a Kengo 2.
Ennek van egy elődje, ami a Kengo.
A Way of the Samurai egy másik játék (amúgy az egyik kedvencem).