102
Lenyűgöző hangú énekesek/énekesnők
-
#62 ...ízlések és pofonok... -
blackgamer #61 halál komoly -
#60 komolyan mondod? :SS -
blackgamer #59 Alvinnak az Alvin és a mókusokból, szerintem neki van a legjobb hangja -
jefferson83 #58 -
#57 :)
jaja -
jefferson83 #56 Férfi hangban nekem is Varga Miklós, de láttam már megelőztek. -
#55 Freddy Mercury (y) -
Goth #54 azaz! -
Butthead #53 1. Jorn Lande
2. Sebastian Bach
3. Imre Norbi -
#52 Akinek még lenyűgöző hangja van az Loreena Mckennit.Akinek van rá lehetősége hallgassa meg tőle a Bonnie Portmore c. számot, ami mellesleg a Hegylakó3 c. filmben is hallható volt.Emlékszem hogy azt a CD-t amin ez a zenemű hallható volt sok más egyéb remek nótával együtt 6 évig kutattam mire 1 lemezboltban rátaláltam az uccsó példányra, nem kis összeget fizetve érte.De megérte mert zseniális. -
#51 Emiliana Torrini, a legszebb hang - szerintem -
#50 ha a hangjara sok minden lehet mondani, csak azt nem hogy lenyugozo. ne ertsetek felre, nem fikazni akarom, csak nem az a tiszta hang, amire azt szoktam mondani hogy lenyogoo -
#49 Andrea Britton. általában trance zenék alatt találhatóak vocal-jai (legalábbis eddig csak ott találkoztam vele). fergeteges! -
#48 Timo Kotipelto ^^ -
Garfield #47 Kurt Cobain -
#46 Teszűzanyámatyaúristen és a többiek... ROFLOLWTIME -
#45 hát ha lenyűgöző, mint megdöbbentő hangú embert keresünk, akkor ez az ember még mindig esélyes... -
#44 Varga Miklós is nagyon nagyon tud énekelni :)
utólag jutott eszembe -
#43 Pussyvat dolls enekesnoje (nevet nem tom) -
#42 CC Rogers (Jestofunk)
Dean Bowman (Sreaming Headless Torsos)
Bobby McFerrin
Freddy Mercury
Robert Plant
John Hiseman (Colosseum)
Tim Stevens
énekesnők:
Nicole Russo (Brand New Heavies)
Kelly Sae (Incognito, Count Basic)
Linda Hathaway -
#41 Nem hallgatok mai zenekarokat, de a "regiek" közül Mariah Carey, és Withney Houston hangjának sokszínűsége szerintem egyedülálló. Én az opera és a klasszikus dalok rajongója vagyok, ezért nálam Cecilia Bartoli a nyerő, egyszerűen lenyűgöző ahogy énekel. -
#40 VIKIDÁL -
Goth #39 hazugság , amúgy postás józsi meg pákó -
Goth #38 A Rise Against énekese , faszom se tudja hogy hívják :D -
#37 Eric Adams (Manowar), Michael Kiske (ex-Helloween), Jorn Lande (Masterplan) -
#36 ehh... -
#35 Milli Vanilli :| -
#34 Lenyűgöző hangú énekesek pl.:
- Jorn Lande (Ark/Masterplan/stb.)
- Daniel Gildenlöw (Pain of Salvation)
- Russel Allen (Symphony X)
- Mikael Akerfeldt (Opeth)
-
#33 hja, manapság nem nehéz vkinek pc-vel feljebb tolni a hangját...minél fejlettebb a technika annál kevésbé kell tehetségesnek lenni, hogy beugorhass a zeneiparba
-
#32 LOL -
#31 magyar:
Vikidál Gyula
Tunyogi Péter
Deák "Bill" Gyula
külföldi:
Candice Night
Robert Plant
-
#30 Alicia Keys hangra a beszt nálam -
#29 -
#28 JPL -
#27 Bírlak :))) -
#26 -
#25 Az ipari tanulókból legalább lesznek valakik....de ezekből a szilikonnal kitömött selyemlányokból,meg selyemfiúkból sosem lesz semmi mert nincs 1 szikrányi tehetségük sem...ellenben rengeteg a kozsó féle akik megállíthatatlanul tálalják a s*art! -
Ben C #24 (y) -
#23 Van itt Queen fórum is ám!! Ugye sz4bolcs? :)))