Átszervez és karcsúsít a Microsoft a felkészülés jegyében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a szûkítés ez most trendi lesz a világon, ugyanis a GE nemrég tett hasonló intézkedéseket és a GE az álltalában peldakép szokott lenni a többi cégnek, ugyanis a modern menedzsment tudományos vizsgálata ezeket a dolgokat teszi elõnyösnek, minnél kevesebb legyen a vezetõ a legfelsõbb szinten annál simább a struktúra és ez gyorsabb, élesebb és biztosabb mozgásteret ad a cégnek, az MS ilyen fajta lépése is erre akar koncentrálni.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

s1lkforrent
Jajj drága, ha néha túltekintenél e óriásvállalat segge partján, meglátnád milyen szép a világ! <#worship><#wave><#fogmosas>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

fie
A vistából már el tudod távolítani az ie-t meg a messangert, úgy hogy ne is legyen a winyóny? (windows összetevõk eltávolítása).
Vagy csak a start menüböl szedi ki és marad a rendszer gyengepontja? (ie)

atlagember
És akkor a vindózt most ki fogja készíteni?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

+láttom😊

Elnézést a Sorokért:)

én is inkább egy megelõzésnek és/vagy ész-szerû átcsoportosításnak

Elnézést a Sorokért:)

nexus6nak mondta
Szerintem épp hogy nem kritizál FTeR...

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

NuCLEARScoRp
Majd ha te írsz egy Vista szintû oprendszert akkor kritizáljál bárkit/bármit....<#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

nyugdíját
Nem akarok senkit elkeseríteni, de eddig 7 (azaz hetes) diviziója volt és most beszûkítették 3-ra.

A Jim Allchin meg saját maga egészségügyi állapotára hivatkozva elõrehozza nyúgdíjût. Azt mondják a vistán napi 12 órát dolgozik és nyaralni sem jár el.
Valószínûleg valóban az állhat a háttérben hogy félnek a szétdarabolástól. Ha belekényszerítik õket, és nem készülnek fel rá semmilyen formában, akkor rendeteg idõt veszíthetnek. Ez szerintem egyfajta megelõzés.

"Jim Allchin, a platform stratégiáért felelõs alelnök visszavonulni készül."

magyarul kirúgták... <#hehe>

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

NEXUS6
Nagyszerû!

Már csak azt kellene elérni, hogy ez a 3 részleg teljesen különálló cég is legyen és semilyen össszefonódás ne alakuljon ki köztük.
Ezáltal versenyre kényszerítenék a többi szekciót.

Na akkor valszeg tényleg képesek is lennének fantörpikus újítások megjelentetésére.
Így viszont csak a felsõvezetés dinkaságait fogják roppant hatékonyan megvalósítani.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jó kis átszervezés. Biztos volt pár "haver" akiknek biztosítani kellett valamilyen igazgatói vagy elnöki pozíciót. (de lehet, hogy tévedek)

A "fantasztikus fejlesztések"-hez meg csak annyit, hogy úgy legyen...

Minden más vállalatnál jobb pozícióban vannak? Hát erre meg hogyan jöttek rá?