17
Linkátirányítás letiltása
-
Phat Smoker #17 nem jutsz be az endlessre ?
nem vesztesz az ég világon semmit! -
Phat Smoker #16 2 lehetséges oka lehet neki:
-vagy nem tudják a választ
-vagy nem akarják, hogy tudd a választ! -
#15 ha ugy akarsz belépni egy regisztrációt követelő oldalra, hogy nem regisztrálsz, hanem "egy komoly hacker progi" -t használsz, az igenis feltörésnek minősül -
DJviolin #14 Ok. Köszi. Ezt akartam tudni.
Kérdezem a többiek miért nem tudtak hamarabb egy ehhez hasonló értelmes elmagyarázó hozzászólást írni? -
#13 Ilyet nem fogsz találni, mivel először ellenőrzi, hogy be vagy a jelentkezve, ha nem akkor áttirányít, és nem fut tovább a kód, vagyis ha az áttirányítást meg is akadályozod (amit erősen kétlek) akkor se fog megjelenni neked az oldal tartalma :) -
#12 hhhh
nem értelek... -
DJviolin #11 Feltörést mondtam volna? Nekem csak olyan megoldás kellene, mint mondjuk a try.hu, hogy nem jelenik meg mondjuk az atw-s reklámcsík. Na kellene egy progi, ami ezt az átirányítást tíltja le. -
#10 :D:D:D:D:D:D
ezt most komolyan gondolod? fel akarod törni az endlesst mert nincs oda accod? gigaloál -
DJviolin #9 endless torrent.
Meghívásos. Hiába van szelektálás, akkor sem lehet bárkinek beregelnie. -
#8 Ilyen nincs is. -
#7 omfg
+fav -
#6 bárcsak ilyen egyszerű lenne :DDD -
Phat Smoker #5 de kereshetsz vmi komoly hacker progit is, biztos segíteni fog :DD -
Phat Smoker #4 ha átdob a registry menűpontra az a valami, akkor miért nem regiszrálod magad.
ez vmi torrentes lap ? -
#3 Reggelj, máshogy úgysem fog menni. -
#2 lolpú -
DJviolin #1 Sziasztok!
Adott egy jelszóval védett link. Ha nem vagyunk beregelve, akkor átdob a registry menüpontra. A kérdés:
Olyan progi létezik-e, amely letiltje ezt a fajta átirányítást, magyarul egy komoly hacker progi kellene nekem. (álá torrent page-k miatt).
Sajnálom hogy ilyen hule vagyok.