44
Vengeance Unlimited
  • popzi
    Évek óta keresem a zenéit. Nem tud róla valaki? A zeneszerző Mark Morgan.
  • FoodLFG
    Én kb egy éve szedtem le a thepiratebay-ről. Szerintem VHS-ről digitalizálták be, úgyhogy nem nagyon volt jó minősége, de így is atom jó ez a sorozat. Kár hogy csak egy évadot élt meg. :( Főleg a vége tetszett, az elején még voltak unalmasabb történetek.
    Michael Madsen stílusa nagyon ott van. =D

(ja és az angol volt)
  • Esrohnoil
    Nekem is az van meg, még nem találtam eddig jobb minőségűt.
  • Encore
    Én pár napja néztem meg mind a 16 részt és überkirály. Nekem a szinronos rtl klub-os, nagyon gyenge minőségű van meg. Szerintetek van ennél jobb minőségű verzió is valahol a neten?
  • Bucser
    És miért ezt a topicot szemeteled vele?
  • Észventura 22
    Annyit mondok hogy a világ legjobban megcsinált és leghosszabb távú valamint a legjobban bejött sorozata a STARGATE, VALAMINT A STARGATE ATLANTIS és ez felmérés alapján mondom:DDDDDD
  • Bucser
    Akkoriban a jóbarátokat is elsőre tolták az amcsik:D
  • Jagi
    Inkább ezt nézném, mint a 228.000.000.000.000.000.000.000-zsor látott Jóbarátokat... : )
  • Bucser
    Csak azért hagyták abba mert nem volt képes szembeszállni és nézőket elvonni a friendstől:/. pedig ha más sávban adják nagyon is sokra vihette volna.
  • Gabcsika
    Ez a sorozat volt a legjobb, amit láttam valaha. A csúcson kell abbahagyni.
  • Észventura 22
    Nem is tudom hogy hogy köszönnyem meg tényleg nagyon nagyon szépen köszike, KELLEMES BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK, VALAMINT EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG BÉKÉS ÁLDOTT SZERETEBEN GAZDAG BOLDOG UJ ÉVET
  • Bucser
    Letöltöd emule csatlakozol egy serverhez és beírod brimstone és filmet keress.

Lassú lesz nagyon most szólok (4-5K-val fog jönni részenként) De4 idővel felgyorsul. ja és lehetőleg mindig ugyanarra az E-mule serverre csatlakozz és akkor mindig ugyanazokról a kontaktokról fog tölteni ráadásul a servernél sem kell a ratioemelést újrakezdeni mindig (ettől függ az engedett letöltési sebesség a kliensektől)
  • Észventura 22
    Tudsz nekem adni egy linket ahol megtalálnám az a pár részét mert nagyon érdekelne. Előre is köszike.
  • Bucser
    JA és csak 1 sorozata volt és az E-mule-on megtalálható.
  • Bucser
    A Brimstone egy teljesen más sorozat. ott egy rendőr pokolra kerül mert megölte a felesége gyilkosát azt hiszem ám Lucifer hibát követ el és elszalad néhány nehézkötésű bentlakó. Felajánlja hősünknek, hogy fogdossa össze őket cserébe újra élhet. Jó kis hangulata volt de a végére ellaposodott..
  • sz4bolcs
    Az milyen film? abban is ez a főszereplő?
  • Észventura 22
    Jaj figyu már nekem nem az igazságosztó kéne mert most néztem meg, hanem pokoli szolgálat, azt hiszem az angol címe az hogy Brim Stones azt nem tudod hogy honnan lehetne megkeresni mert már mindenhol kerestem de még sehol nem akadtam rá, előre is kösz a segítséget..

Üdvözletem..
  • Észventura 22
    thx nagyon szépen
  • Esrohnoil
    mrchapel
    Erre keress rá.
  • Észventura 22
    milyen név alatt van mert nekem nem találja meg vagy melyik hubon szoktad nézni légyszi irj már egy privit köszike
  • Esrohnoil
    Dc-ről leszedtem az egészet magyarul.
  • Észventura 22
    Sziasztok
    honnan tudok letölteni részeit a sorozatnak mert nagyon kellene az sem baj ha angol
  • Esrohnoil
    "Két pont között a legrövidebb út egy nagy zsák pénz."
  • sz4bolcs
    'csontjaid
  • sz4bolcs
    "...vagy eltöröm a csontjait. egyenként.. mind a 206-ot. Illetve 7-et. Végülis mindegy."
  • Esrohnoil
    "Ismeri azt a filmet h. "Angyali érintés"? ...hát ez nem az." :D
  • sz4bolcs
    "Tudta, hogy 17 arcizom mozdul meg, ha mosolyog...?
    ...És 43 rendül meg..., ha bánkódik"
  • Esrohnoil
    Nekem még 4 nincs meg a 16-ból, de Dc-n keresztül szép lassan meglesz.

Az előbb néztem a 12. részt. Nagyon bejött.
    Az elején meglövik a főhőst, aztán összehaverkodik azzal, aki meglőtte. A végén egy pénzéhes bíró akarja lelőni Chapel-t, és aki az elején rálőtt, az kapja a golyót, mert Chapel elé áll így megmentve az életét. A srác persze elvérzik, Chapel-nek meg kifakadnak a könnyei...
    De a poénok tényleg überelnek mindent. :)
  • sz4bolcs
    Jó látni, hogy ennek a sorozatnak is van topicja.

Én is egy nagy rajongó vagyok, nekem az első 7 rész van meg magyar szinkronnal, bár elég gyenge képminőséggel. Kéne a maradék...(hány darab is?) Én dc++-ról töltöttem le, azt hiszem még több részét is, csak én barom letöröltem a többit helyhiány miatt. Nekem a kedvenc sorozatom az X-akták, de Mr. Chapel überel minden mulderizmust. Az ő poénjait is össze kéne gyüjteni. Tele van hangulatos jelenettel, és jó humorral. A szinkron hangokat remekül eltalálták, nagyon jók a fordítások, igazi színvonalas alkotás.

Mostani kedvenc jeleneteim, csak így fejből nem szó szerint:

-Minden reggel arra ébredek, hogy kint egy jobb világ vár, olyan, mint amit én megálmodtam, egy paradicsom... ugyanúgy lenne dugó, rossz kávé, ónos-eső, de valami elmaradna: Az ilyen figurák... gazdag, arrogáns, hazug. Ma rájöttem, hogy az álmainkér tennünk kell, kő keményen, nap mint nap. Most itt a lehetőségem, és megteszem az első lépést... (Blockkal beszélgetve a börtönben)

A következő a hetedik rész végén van, amiben van az a háborús bűnös, és a csajszival (társával beszélget):

-Hogy állunk anyagilag?

-Ugyanúgy... kicsit rosszabbúl

-hmm.. Sokat szoktam itt elmélkedni. Tudod, miért szeretem ezt a szobát?

-Merrrt(?)... itt nem érhet semmi váratlan? (kacaj)

-Chapel savanyúan mosolyog egyet, aztán odasétál a tv-hez, arrébbtolja a TVt tartó kisszekrényt, ami mögött egy széf van. Ránéz a csajra, kattint egyet egy kis távirányítón, és a széf ledje pirosról zöldre vált. Finom mozdulattal kinyitja a széf ajtaját, látszik, hogy tele van kötegelt papírpénzzel. Kivesz két stócot, és az egyiket megvizsgálja, aztán a csajra néz (ez a jelenet már be van lassítva) és dobja a stóc pénzt a nőnek, és látni, ahogy megdöbbent mosollyal elkapja.... valami fenomenális jelenet azzal az örömzenével, ami alatta megy. :) Ezek a jelenetek... (Mi a zene, ami megy ebben a jelenetben? lécci segítsetek)

Érdekelnének a maradék részek (7estől), ha valaki föl tudná rakni őket valahova, nagyon megköszönném.
  • Sir Quno Jedi
    De abból csak 13 rész vanik összesen wörldvájd sajna (angolul, klikka-klukka-klakka felirattal le is lehet tőteni). A jó dolgok mindég abbamaradnak, pedig abban az ördög zseniális volt (nemkülönben tesója az angyal).
  • Prof William
    Az tényleg haláli volt amikor...

SOPILER!!!

A láncfűrészes bemutató után kettévágott egy fagyasztott marhával teli zacskót, majd olyan laza fejjel húrcafatokkal tele átment a másik manuszhoz aki csak azt halotta hogy a társ ordít odaát.

Manusz ránéz Madsenre...

- ELMONDOK MINDENT!!!!!!!

Volt egy stílusa a palinak. :)

Meg azért nem kért sokat a segítségért. 1 milkát, vagy egy szivességet...
  • Jagi
    Asse vó't rossz...
  • Kandurex
    Mi? Lófaszt kaptok! Van helyette csacska angyal, meg anyám kínja. .

Nagyon nem bánnám pedig én se, ha felélesztenék ezeket a zseniális sorozatokat. Személyes kedvencem a BrimStone volt, azaz a pokoli szolgálat :)
  • Jagi
    Fasza ott mind. :)Játszuk el, hogy játékpénz az igazi :DD
    Az über volt. Egy teljes kávézó vazze, komoly.
  • Esrohnoil
    Jah, a kamu akciói nagyon ott vannak. Pl. egy tömeggyilkos is megborzongott egy pillanatra mikor megjátszotta h. eltüzelt a kazánban egy nőt. :D Eddig most 3 részt néztem meg, a 13. az nagyon bejön. :)
  • Bucser
    Ez egy nagyon jó sorozat csak sajnos friendsel ez sem tudta felvenni a versenyt amerikában úgyhogy leállították az első szezon vége előtt:(

Pedig Madesn iszonyatosan jól formálta meg Chapel karakterét (amikor a fickóból úgy szedte ki az infot, hogy lekötözte egy székre és egy láncfűrésszel bemutatót tartott neki:D)
  • bertino
    jah!
  • Sickness
    Dragon Ball rula!!
  • Phat Smoker
    nekem is nagyon tetszett, jó kis sorozat volt!
  • Phat Smoker
    tessék gyorsan pótolni! :))