Mega Man X8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok köszi a tippet 😊

igen

érdemes kipróbálni?

ffxi
HELP! Hova rakja a gém a mentéseket?
Köszi!

Fákjúal!

játszik vki ezzel a remek játékkal? adjatok már tippeket hogy hogyan is lehetne jól játszani, mert nagyon béna vagyok benne. elõször is hogyan lehet kilépni a játékból az alt+tab kombón kívül?
másodszor arra rájöttem hogy a különbözõ figuráknak és kommunikátor hölgyeknek más-más tulajdonságai vannak, és a játék közbeni radio message-ket érdemes meghallgatni, viszont pl nem tudok fegyver váltani vagy azt a dna shot lövést leadni.

bármi apróság érdekel, szeretnék benne elõre jutni de nem igazán tudok

Istencsászár
áh alig lehet abbahagyni pergõs végig csak most nagyon felbaszott 1ik fõellenség😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na én torrentrõl szedem, csak az a fura hogy 1 seed van egész nap, meg alig jön 62%... Na de hogy ne legyen spam... annyit errõl, hogy remélem olyasmi gamma vagy hasonló, mint a Crash konzolon... ilyen ugri-bugris..<#circling><#vigyor5>
Mustang2005
WANADOO!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

imádom az ilyen stílusú gamekat

mindenki töltögesse szorgalmasan aki teheti

wow, öcsém biztos örülni fog ennek a game-nek! 😊
[HUN]FaTaL
huhú szedem is lefele😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
jaaa😊 beleméjedtem a gémbe😊 nagyon jó tiszta rayman 1 feeling. Idejevolt egy ilyen gémnek is hogy kijöjjön pcre.
-Graf egész pofás
-azér egy gamepad nemártana hozzá

és megamen powa

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandi 18
honnan szedhetõ le?

Seth
joy remélem beállítható....

PSN ID.: Beegabor

Grafika: 80% ( platformjátéknak megfelel , sõt a mellékelt képeknél 2* szebb a játék)
Zene/Hangok: 78% ( konzolos )
Irányíthatóság: 100% ( no comment , minden szokható)
Játékélmény: 92% ( igazi megaman feeling )

Egy próbát megér

én most installálom , majd irok véleményt 😊

Seth
<#eljen>fasza, ennek örülõk, végre egy kis könnyed kikapcsolódás

Istencsászár
még 1 cd és lentvan😄

Mega Man X8 (c) Capcom -Reloaded bõvebb info itt

Seth
Nemá, ez kijött PC-re is?? Én imádom a sorozatot, de errõl nem is tudtam (mármint hogy pc-re kijönne, ps2-n tudom hogy van)

MEGA MAN visszatér közénk! már kiadták a 2 cds verziót , ide lehet írni a játékról!