21
Egy újabb platformjáték!
-
blackgamer #21 ok köszi a tippet :) -
abonyitomz #20 igen -
blackgamer #19 érdemes kipróbálni? -
#18 HELP! Hova rakja a gém a mentéseket?
Köszi!
-
steweee #17 játszik vki ezzel a remek játékkal? adjatok már tippeket hogy hogyan is lehetne jól játszani, mert nagyon béna vagyok benne. először is hogyan lehet kilépni a játékból az alt+tab kombón kívül?
másodszor arra rájöttem hogy a különböző figuráknak és kommunikátor hölgyeknek más-más tulajdonságai vannak, és a játék közbeni radio message-ket érdemes meghallgatni, viszont pl nem tudok fegyver váltani vagy azt a dna shot lövést leadni.
bármi apróság érdekel, szeretnék benne előre jutni de nem igazán tudok -
#16 áh alig lehet abbahagyni pergős végig csak most nagyon felbaszott 1ik főellenség:D -
Newfronter #15 Na én torrentről szedem, csak az a fura hogy 1 seed van egész nap, meg alig jön 62%... Na de hogy ne legyen spam... annyit erről, hogy remélem olyasmi gamma vagy hasonló, mint a Crash konzolon... ilyen ugri-bugris.. -
#14 WANADOO! -
abonyitomz #13 imádom az ilyen stílusú gamekat
mindenki töltögesse szorgalmasan aki teheti -
KeZso #12 wow, öcsém biztos örülni fog ennek a game-nek! :) -
#11 huhú szedem is lefele:D -
#10 jaaa:) beleméjedtem a gémbe:) nagyon jó tiszta rayman 1 feeling. Idejevolt egy ilyen gémnek is hogy kijöjjön pcre.
-Graf egész pofás
-azér egy gamepad nemártana hozzá
és megamen powa -
#9 honnan szedhető le?
-
#8 joy remélem beállítható.... -
abonyitomz #7 Grafika: 80% ( platformjátéknak megfelel , sőt a mellékelt képeknél 2* szebb a játék)
Zene/Hangok: 78% ( konzolos )
Irányíthatóság: 100% ( no comment , minden szokható)
Játékélmény: 92% ( igazi megaman feeling )
Egy próbát megér -
abonyitomz #6 én most installálom , majd irok véleményt :) -
#5 fasza, ennek örülők, végre egy kis könnyed kikapcsolódás -
#4 még 1 cd és lentvan:D -
abonyitomz #3 Mega Man X8 (c) Capcom -Reloaded bővebb info itt -
#2 Nemá, ez kijött PC-re is?? Én imádom a sorozatot, de erről nem is tudtam (mármint hogy pc-re kijönne, ps2-n tudom hogy van) -
abonyitomz #1 MEGA MAN visszatér közénk! már kiadták a 2 cds verziót , ide lehet írni a játékról!