7
-
vincuska #7 a kaputelefont is csak a raeros elektromuszereszek vezettek be otthon, hogy a lakotelepen lepillantsanak - ki van az ajtoban.
webkamera sem terjedt el annyira mint amennyire anno szamitottak.
lehet hogy az emberek nem akarjak latni egymast koran reggel amikor a net ele ulnek?
azert jobb a IM, SMS, mail. irsz es majd valaszolsz. itt meg ucsorogsz a telefon elott szaras kozben es nezed a masikat?
oszinten? hianyzik ez neked?
ez csak egy technologia, amirol el akarjak hitetni a telekom cegek hogy 'kell'.
de nem kell! ok hasznalni akarjak a miting roomjaikban, es velunk akarjak kifizettetni...
meglatod ;-) -
vax #6 vonaton, buszon, ha nem te vagy vezető. :) -
#5 Ez mi a jó francnak?
-Vezetés közbe videotelefon? Minek.
-WC-n videotelefon? Minek.
-Uccán videotelefon? Minek.
-videotelefon? Minek.
Efféle ökörködésre ott a webkamera.
Ezt a videojofonos hülyeséget is csak a plázacicák fogják használni. -
#4 Nagyon jó ötlet, tényleg, nagyon kell ez az embereknek :) Ennélkül nem élet az élet. Mellesleg a T-mobilos reklámban a telefonok képernyőjén megjelenő kép kristálytiszta. Ez a valóságban folyós, nyálkás szakadozó és színtelen videót jelent. Akinek kell, az meg is érdemli :) -
#3 pannonál egyáltalán nem lehet elérni! ha valahog ylehet is, valaki monjda meg hogy, mert én nemtom!!!
másrészt meg a Tcomnak egy szavát se hiszem el! -
Mpxplay #2 Magyarán arról szól a cikk, hogy az ingyenes DVB-T helyett hogyan legyen jó kis fizetős digi TV adás annélkül, hogy ez a mobil szolgáltatót túlságosan megterhelné... :))
Multicasttól vélhetően azért is tartanak, mert azt akkor esetleg ingyen is meg tudná valaki csapolni... -
shabba #1 Jó kis cikk, bár nem mindig közérthetően fogalmaz(sok az IT szakkifejezés, hozzá nem értőnek ez sok(k) :D).
De azért a lényegi üzenetet talán sikerül eljuttatni a hozzá nem értő tömegekhez. Sokan hiszik azt(ez fórumokban leírt hsz.-ekben gyakran visszaköszön) hogy majd a mobil és a 3G hozza el a megváltást és az "ADSL" halálát. Annyiszor olvastunk már ilyet hogy ihaj, meg ugyanezt a WiMax-ról meg a BPL-ről. :) Persze az osztott erőforrások korláta és ára sosem világos az 1xű netező számára, lásd szintén fórumokból: "én azt kifizettem miért ne használhatnám a nap 24h-ban a hálózatnak ezt bírnia kell". Jah persze. :)