12
-
Sency #12 A szállító 2 nagy durranás lehet!
Emmy díjas a Szeretünk Raymond? Szerintem nincs benne olyan színvonalas humor mint például a Californiába jöttem vagy a Jóbarátokban!
Szerintem nem érdemelt Emmyt de ha az amcsiknak ez tesztik hát..... -
TommyGun #11 Hale Berry még mindig kurva jól néz ki -
winnie #10 a rome nem minisorozat -
#9 Minisorozatban jövőre remélem a ROME fog nyerni! Zseniális! -
troc #8 ja, DH ez egyik csúcs, azt hittem tarolni fog. Bár ha most végetér a Raymond, valszeg azért, az eddigi összteljesítményét is díjazták...
Gray's Anatomy-s csajról nem éppen ez a legelőnyösebb fotó (zöld felső). (Mostanság ezt nézem, nem rossz, de kicsit zavaró hogy 24-25 éveseket akár több mint tíz évvel idősebb színészek formálnak meg.) -
#7 looool @ "született feleségek"
ismét egy negatív csúcsot döntött a cím fordítója.
mindenesetre nálam most a DH a no. 1 -
Cat #6 pedig elég sok filmben játszik ma is, pl. beépített szépség 2 nemrég volt, dodgeball (kidobos) pedig tavalyi
74 évesen nem rossz teljesítmény
http://www.imdb.com/name/nm0000638/ -
Inquisitor #5 Mondjuk minden harmadik tényleg vicces, csak a köztes epizódok ... :)
Amúgy William Shatner hogyan nézhet most ki? Nem láttam vagy ezer éve. -
nbj #4 hát ja, de sztem a a raymond is megnézhető( néha amikor má nincs a tv-ben más :D ) -
DWz #3 Melyik bena? Lost, Monk, Deadwood, DH es a Huff. De amugy tok igazad van, Boston Legalt nem lattam, szoval arrol nem nyilatkozhatok. Raymondban pedig egyetertunk. -
winnie #2 nofene. melyik egyrakás a béna?:) ahogy én nézem elég korrekt sorozatok mind (monk, deadwood, dh, lost, huff, boston legal) - persze a raymond-ot szívesen feledném... -
DWz #1 Ennyi bena sorozatot egyrakason, es meg mind nyert is!