Fontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztók talán felnéz valaki ide :)
Volna egy olyan probémám, hogy a publisher 2007 írom a szöveget mint itt egy telepített betõkészlettel és pl.:elérhetõséget írom kicsi vagy nagy betükkel az "õséget" más karakterre vált...
[HUN]FaTaL
Hm kicsit régi a topic mindegy:) Nem tudja valaki honnan lehet letölteni ingyen(!), magyar ékezeteket tudó fontokat? Elõre is köszi:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Nincs meg senkinek? Úez lenne a helyzet az Arial-Bolddal is.

Vmi 5let?

Hi! Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a Humanist521_PFL fontot? Esetleg ha vkinek megvan az ha megtenné, akkor átküldhetné.
Fontos lenne. HtX elore is!

artschi
hát, type1 és truetype formátumban is megvan a font.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ability
... hmmm ... végignéztem az összes Penguin nevû fontot minden 'népszerûbb' oldalon, de nem találtam ilyet. :S Lehet mégis erõt kell vennem magamon, és regelni oda is.
Ability
Arra, köszi. :)

#12 Balo: Jah, ha itt nem tudta volna senki, akkor megkérdem tõle, csak hát lusta vagyok ott is regizni a fórumra stb... xD
littleNorbi
Honnan lehet ezt letölteni Swiss 721 Black Outline BT, vagy akinek megvan kérem küldje el !!!

THX !!!

littleNorbi
Ezt honnan lehet letölteni körvonalasítva ?

Balo
Talán kérdezd meg az illetékest a tutorial.hu fórumon. (Harder)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Loál János
WTF

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

artschiatwork
Penguin néven fut nálam egy ilyen font (ha a tutorial.hu feliratra gondoltál).

Pyx
vagy ez: whatthefont

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ability
Na, ha már van ilyen téma, akkor nekem is lenne egy a témaindítóhoz hasonló kérdésem. :)

Ennek a font-nak mi a neve?

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

+ = fontok!

Seaweed
De vegignezve a fontjaim, nem tudom megmondani hogy ez milyen font.
a_n_d_r_e_w
ilyen esetekben ezt az oldalt szoktam használni, általában segít

One Vision. One Purpose.

Seaweed
Jah hasonlit ra <#wink>

Így elsõ ránézésre Swiss 721 Black Extended

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

littleNorbi
Honnan lehet letölteni ezt a fontot, vagy mi ennek a fontnak a neve? (A kép kicsit rosz minõségû, de azért a font látható.)