21
Honnan lehet letölteni ezt és ezt a fontot?Vagy mi a neve ennek a fontnak?
-
Zotya26Bp4 #21 Sziasztók talán felnéz valaki ide :)
Volna egy olyan probémám, hogy a publisher 2007 írom a szöveget mint itt egy telepített betőkészlettel és pl.:elérhetőséget írom kicsi vagy nagy betükkel az "őséget" más karakterre vált... -
#20 Hm kicsit régi a topic mindegy:) Nem tudja valaki honnan lehet letölteni ingyen(!), magyar ékezeteket tudó fontokat? Előre is köszi:) -
FiReBoY #19 Nincs meg senkinek? Úez lenne a helyzet az Arial-Bolddal is.
Vmi 5let? -
FiReBoY #18 Hi! Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a Humanist521_PFL fontot? Esetleg ha vkinek megvan az ha megtenné, akkor átküldhetné.
Fontos lenne. HtX elore is! -
#17 hát, type1 és truetype formátumban is megvan a font. -
#16 ... hmmm ... végignéztem az összes Penguin nevű fontot minden 'népszerűbb' oldalon, de nem találtam ilyet. :S Lehet mégis erőt kell vennem magamon, és regelni oda is. -
#15 Arra, köszi. :)
#12 Balo: Jah, ha itt nem tudta volna senki, akkor megkérdem tőle, csak hát lusta vagyok ott is regizni a fórumra stb... xD -
#14 Honnan lehet ezt letölteni Swiss 721 Black Outline BT, vagy akinek megvan kérem küldje el !!!
THX !!! -
#13 Ezt honnan lehet letölteni körvonalasítva ? -
#12 Talán kérdezd meg az illetékest a tutorial.hu fórumon. (Harder) -
#11 WTF -
#10 Penguin néven fut nálam egy ilyen font (ha a tutorial.hu feliratra gondoltál). -
#9 vagy ez: whatthefont -
#8 Na, ha már van ilyen téma, akkor nekem is lenne egy a témaindítóhoz hasonló kérdésem. :)
Ennek a font-nak mi a neve?
-
#7 1001 Fonts.com -
FLeK0 #6 + = fontok! -
#5 De vegignezve a fontjaim, nem tudom megmondani hogy ez milyen font. -
#4 ilyen esetekben ezt az oldalt szoktam használni, általában segít
-
#3 Jah hasonlit ra
-
neuro #2 Így első ránézésre Swiss 721 Black Extended -
#1 Honnan lehet letölteni ezt a fontot, vagy mi ennek a fontnak a neve? (A kép kicsit rosz minőségű, de azért a font látható.)