JAVA alkalmazások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tud vki nokia 5300-ára olyan programot, amivel lehet 320x240-es felbontásban nézni filmeket? Mert a saját médialejátszója nem igazán támogatja csak max 176x144-et. Elõre is köszi!
is it okay if i think its lame to dance?
emulátor?
Van pár mobilos játékom (.jar) PC-n, amit a PC-n szeretnék elindítani, de nem tudom hogyan kell, és nem találtam számomra értelmes leírást sem. Tud valaki segíteni?
eom$
Sziasztok!
Valaki tud olyan programot/emulátort mondani amivel eltudom indítani a symbianos dolgokat a javás telómon?
Valaki tud olyan programot/emulátort mondani amivel eltudom indítani a symbianos dolgokat a javás telómon?
Sziasztok! Van valakinek LG B2100-ása vagy valaki aki tudja, hogy lehet JAVA-t rátenni kábellel?
http://sum41.uw.hu
Hi. Ilyenem nem biztos hogy van, de nézz körül az oldalon: jacky.atw.hu. Van egy pár alkalmazás!
For sale: thedronewebshop.com
Hi all
kellene olyan applet, ami a telora felmasolt html oldalakat is meg tudna nyitni
nem csak az interneten levõket
kellene olyan applet, ami a telora felmasolt html oldalakat is meg tudna nyitni
nem csak az interneten levõket
pdf olvasó mobilra (SE)????
Szia all!
olyan appletre lenne szükségem, ami mobilon (w810i) használható és átlagot számol egyszeri vagy többször felvitt adatbázisból. Bowlinghoz lenne...
olyan appletre lenne szükségem, ami mobilon (w810i) használható és átlagot számol egyszeri vagy többször felvitt adatbázisból. Bowlinghoz lenne...
itt van k700I-s cuccok vannak Maxer oldala
Tudja valaki k700i-re java alkalmazást honnan lehet leszedni?
van már ilyen topig de mivel nem otthonról netezem NEM TUDOK ADVICET beszúrni <#duma>#duma><#shakehead>#shakehead><#integet2>#integet2><#wilting>#wilting>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
:CCCC
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
THX !
de szerinted nem kerestem ott ? és mivel nem találtam jó programokat, megazért hoztam létre ezt a topicot hogy válaszoljanak vagy ha tudok én segítek, de te csak beszól és sztem 1etlen oldalt sem tudnál mondani...
de szerinted nem kerestem ott ? és mivel nem találtam jó programokat, megazért hoztam létre ezt a topicot hogy válaszoljanak vagy ha tudok én segítek, de te csak beszól és sztem 1etlen oldalt sem tudnál mondani...
Köszi...
De amikor beteszem a honlapra azt írja hogy applet not found.
Ne röhögjetek ki...
Nem értek a Jávához.
De amikor beteszem a honlapra azt írja hogy applet not found.
Ne röhögjetek ki...
Nem értek a Jávához.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
oldalat :C:C:C:
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Te tucc oldalat ahol le lehet tolteni Java Chatet?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Hello !
ha tudtok jó hasznos java alkalmazásokat azokat ide írjátok le plz :)
+ valami TV-hez való távirányító progi se lenne rossz :)
ha tudtok jó hasznos java alkalmazásokat azokat ide írjátok le plz :)
+ valami TV-hez való távirányító progi se lenne rossz :)