23
JAVA alkalmazások mobilra
-
#23 nem tud vki nokia 5300-ára olyan programot, amivel lehet 320x240-es felbontásban nézni filmeket? Mert a saját médialejátszója nem igazán támogatja csak max 176x144-et. Előre is köszi! -
ent #22 emulátor? -
#21 Van pár mobilos játékom (.jar) PC-n, amit a PC-n szeretnék elindítani, de nem tudom hogyan kell, és nem találtam számomra értelmes leírást sem. Tud valaki segíteni? -
ngagenorrec #20 Sziasztok!
Valaki tud olyan programot/emulátort mondani amivel eltudom indítani a symbianos dolgokat a javás telómon? -
#19 Sziasztok! Van valakinek LG B2100-ása vagy valaki aki tudja, hogy lehet JAVA-t rátenni kábellel? -
#18 Hi. Ilyenem nem biztos hogy van, de nézz körül az oldalon: jacky.atw.hu. Van egy pár alkalmazás! -
gabzso #17 Hi all
kellene olyan applet, ami a telora felmasolt html oldalakat is meg tudna nyitni
nem csak az interneten levőket
-
ent #16 pdf olvasó mobilra (SE)???? -
ent #15 Szia all!
olyan appletre lenne szükségem, ami mobilon (w810i) használható és átlagot számol egyszeri vagy többször felvitt adatbázisból. Bowlinghoz lenne...
-
DLPici #14 itt van k700I-s cuccok vannak Maxer oldala -
szancsik #13 Tudja valaki k700i-re java alkalmazást honnan lehet leszedni? -
#12 én kerestem de nem találtam :) -
Shadow_THH #11 van már ilyen topig de mivel nem otthonról netezem NEM TUDOK ADVICET beszúrni -
#10 :CCCC -
#9 ha meg találtál 15oldalt párat belinkelhettél volna... -
#8 THX !
de szerinted nem kerestem ott ? és mivel nem találtam jó programokat, megazért hoztam létre ezt a topicot hogy válaszoljanak vagy ha tudok én segítek, de te csak beszól és sztem 1etlen oldalt sem tudnál mondani... -
#7 google emberek, csak magyar oldal van vagy 15 -
#6 én se értek hozzá :)
a telódra felbírtad rakni?
-
#5 Köszi...
De amikor beteszem a honlapra azt írja hogy applet not found.
Ne röhögjetek ki...
Nem értek a Jávához. -
#4 http://k750i.net/?p=aplikace
itt a cMessenger és az X-Messenger aszem -
cyrus #3 oldalat :C:C:C: -
#2 Te tucc oldalat ahol le lehet tolteni Java Chatet? -
#1 Hello !
ha tudtok jó hasznos java alkalmazásokat azokat ide írjátok le plz :)
+ valami TV-hez való távirányító progi se lenne rossz :)