250
Sampdoria
-
#170 és az imádott juvéd tábora is jobbos campyikám, nem is kicsit, bár annyira nem mint az említett csapatoké. -
#169 livorno tábora szélsőbal, magyarul komcsik, de az atalanta vagy a bologna tábora is az, az jobb?
inter,lazio,ascoli,hellas verona szélsőjobb.
poltika nagy szerepet játszik az ultráknál mindenhol, ez van.
-
#168 meglesz. -
campy #167 evvel az erővel a Fradisták se kellenének csak a baj van velük tőrnek zúznak...de ez nem politika topik-> kommunista-zsidók kormányoznak nálunk ezt elismerem... -
campy #166 tartsá hülyének ez a véleményem... -
#165 mindig megmosolygom az ilyen szösszeneteidet:D -
Solt #164 Tedd hozzá, hogy ez a szubjektív véleményed!! Annak elmegy, objektívnek nagyon nem... -
campy #163 á-á az lehet, de Di canio mutogatása óta nem kedvelem ezt a csapatot...(Lazio-t) és ráadásul azt utálom bennük h állandóan keresztbe tesznek a Rómának még akkor is mikor nem kéne...végül is a Derbi arról szól de akkor a többi csapat ellen miért nem hajtanak? ez az undorító néhány csapatban...(és nem kellenek a széljobboldali szurkolók) ->Curva nord meg ilyen egyéb nyalámságok
(egyébként mégegy ilyen fura csapat van ahol...->Livorno) többet nem tudok mondani
Sampdoriáról jó véleménnyel vagyok:) csak kár h gyengén kezdték a szezont -
#162 oszt az miért zavar téged hogy "szélsősges" ? De amugy ne ferdíts, a szurkolók szélsőjobboldali olasz hazafik, nem a klub... -
#161 Mindenesetre bosszant hogy Rómában volt a meccs, alig hazai pálya a Lazionak, de mind1. -
campy #160 nem az...csak meglepő tudod h nem Róma Inter döntő van mint az elmult 4 évben:D -
campy #159 de sajnálom áá a szélsőséges Lazi nyert Olaszországban fasza:S:S nem érdemelt vereséget a Samp nekik kellett volna nyerni a kupát... -
Solt #158 Tizenegyesekkel kikaptunk... :((( Nagyon bosszantó, szerintem jobbak voltunk... nagy meccs volt... -
Solt #157 Lazio e Sampdoria, uno, uno... :D
-
#156 ez most úgy hangzott mintha a Doria Guingamp szint lenne:) -
campy #155 na végre egy szukoló:)
hát ha a Guingampnak sikerült a francia kupát miért ne sikerülne a genovai csapatnak is?:D:) -
#154 Bezony Forza Doria!
SAMPDORIA LAZIO
Luca CASTELLAZZI 1 86 MUSLERA Fernando
Hugo Armando CAMPAGNARO 16 2 LICHTSTEINER Stephan
Stefano LUCCHINI 6 22 ROZENHAL David
Pietro ACCARDI 5 13 SIVIGLIA Sebastiano
Marius STANKEVICIUS 23 3 KOLAROV Aleksandar
Paolo SAMMARCO 21 5 BROCCHI Cristian
Angelo PALOMBO 17 6 DABO Ousmane
Daniele FRANCESCHINI 19 24 LEDESMA Cristian
Mirko PIERI 46 17 FOGGIA Pasquale
Giampaolo PAZZINI 10 10 ZARATE Mauro
Antonio CASSANO 99 19 PANDEV Goran
Antonio MIRANTE 83 1 CARRIZO Juan
Marco PADALINO 20 11 MAURI Stefano
Daniele GASTALDELLO 28 18 ROCCHI Tommaso
Gennaro DELVECCHIO 40 29 DE SILVESTRI Lorenzo
Andrea RAGGI 84 32 RADU Stefan
Daniele DESSENA 88 81 DEL NERO Simone
Guido MARILUNGO 89 87 DIAKITE' Mobido
Elviekben a kezdők.
-
campy #153 Sampdorások:) ma van kérem szépen a kupadöntő a Lazio ellen ha megnyernétek ez lenne az 5 kupagyőzelem a Samp története során... -
campy #152 bravó srácok 3-0 lett:) Pazzini nagy vétel volt szvsz -
#151 Kivédte a szemüket az biztos :) -
Solt #150 Mit művel a Castelazzi! :D Kész vagyok... :D -
#149 Samp - Inter első félidő vége 3-0. -
Solt #148 Samp vs Milan 2:1 -
#147 Flachi az Empolinál van,most jár majd le az eltiltása -
Solt #146 Pietro Vierchowod, Zenga, Lombardo, Platt, Gullit, később Mancini, aztán Ortega, Montella...
Szóval CM1 :D -
Utley #145 Hogy szeretted meg a Sampot?Én Ruud Gullit miatt szerettem meg,és ez a szeretet még a Seria B-be is kitartott:)utána jött Francesco Flachi óóóh mekkora csapat is volt.Amúgy Flachi-ról tud valaki valamit? -
Solt #144 A Samp erről szól... évek óta ez van... :( -
Utley #143 Milan akarja megszerezni a Palombot?Akkor is kikeltem magamból,mikor megszabadultunk Volpitól.Hihetetlen,hogy a legjobbjainkat eladjuk.Remélem Dianat vissza tudjuk hozni. -
#142 Raggit eladtuk nektek -
#141 Pedig Palombot nem hiszem hogy megtartjuk, Bonazzoli meg még mindig nincs formában, lehet már nem is lesz sajna. -
Utley #140 Remélem Palombo-t nem adjuk el,mert akkor gutaütést kapok.És örülnék,ha Bonazzoli végre többet játszana. -
campy #139 sorry:S lesz jobb is -
Solt #138 Ezt kár volt... konkrétan 10 évet öregedtem! :S -
#137 Ne is mond... -
campy #136 Sampdoria - Genova 0-1
GSZ: Milito
egyelőre úgy néz ki, hogy jobb a rivális mint a Samp a tabellán kettejük között 9 pont található -
#135 Ideje volt :) az a baj hogy ha elviszi egy nagyobb csapapat ott már nem csak Ő lesz a sztár és előbb utóbb kispadkoptató lesz megint. Jó lenne ha maradna de kizártnak tartom sajnos :( pedig ha ezt belűtnű simán ellenne a Sampban 4-5 évig :) -
Solt #134
Végre egy kis élet kedvenc csapatom topikjában! :) -
Rudee #133 Cassano örült -
#132 SAMPDORIA (3-5-1-1): Mirante; Campagnaro, Gastaldello, Accardi; Stankevicius, Sammarco, Palombo, D. Franceschini, Pieri; G. Delvecchio; Cassano.
A disposizione: Fiorillo, Ziegler, Dessena, Lucchini, Padalino, Fornaroli, Bonazzoli.
All.: Mazzarri
INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cambiasso, Materazzi, Maxwell; J. Zanetti, Stankovic, Muntari; Balotelli, Ibrahimovic, A. Mancini.
A disposizione: Toldo, Cordoba, Mei, Pelé, Jimenez, Figo, Crespo.
All.: Mourinho -
#131 Samp - Udinese 3-0 Cassano es 2 Belucci gól eddig :)