11
  • Kis-Bob
    És mi van akkor, ha velhívsz tudomisén pl egy autószerelőt, és egy szőrös szörnyeteg büdös szájszagát fogja közvetíteni a telefonod????? Én azért ebből nem kérnék....
  • fonak
    Érdemes lenne áttekinteni a 20, 30, 50 stb. éve jósolt dolgokat... a számítógépet az emberi agyhoz hasonlítani meg eleve LOL. Mintha az emberi agy egy "információfeldolgozó gép" lenne csupán.
    Ajánlott irodalom: Theodore Roszak : Az információ kultusza. Kicsit elavult 1-2 megállapítása, és nem igazán informatikai szakember a szerző, de azért érdekes.
  • nenad
    lol
  • Garrett27
    errol jut eszembe,mikor kicsik voltunk, néha csak úgy felhívtuk egymást - barátokat - és ahelyett, hogy bele szóltunk volna a kagylóba, lehúztuk a WC-t, hát ezek után már szagokat is küldhetnénk majd...
  • Sammen
    Nemeg vicces lesz, ha épp a matekházin dolgozom, a telo meg a gondolataimban olvasva felhivja a matektanárt, és szépen közvetíti neki jókívánságaimat
  • atlagember
    Milyen jó lesz ha majd illatokat is továbbítanak a telefonok! Akkor majd mindíg csak a WC-ből fogok telefonálni a haragosaimnak.
  • jonnie
    Hiszem ha látom, de szeretném látni
  • nenad
    sztem meg tulontul komolyan vetted.
    egyebkent meg az "idiota" agya is messze tobb muveletet vegez el mint a mostani barmely leggyorsabb szamitogep. Termeszetesen a muvelet alatt nem osszadast es kivonas ertendo...
    egyebkent meg olvass utana egy kicsit ha mar ilyen nagyvonalu vagy :) Pl a kapcsolodasok szama.
    erdekes szam...
  • BlackRose
    OK, csak ilyen gép már van (mármint ami legyőzhetetlen az összes emberi agy kombinálásával). Ugyanis, ha az összes emberi agyat kombinálod akkor kapsz egy kb. majomhoz hasonló kapacitású valamit, ugyanis 10% az tényleg jó kognitív tulajdonságú, modjuk rá még 30% elfogatható (ez már nem biztos) a többi meg annyira rontaná az átlagot, hogy ez egyszerűen leirhatatlan... :) nevetek, de sajnos ez nem vicc... és különben is a kijelentés alapjából marhaság, mert hogyan lehet lemérni és modelezni az összes emberi agy kombinációját? A válasz szerintem egyértelmű.
  • IoIa
    Amikor a mesemondók pályát tévesztenek...
  • Quantizs
    Hmmm...::Sok sikert Bell labs :)