127
A Nokia \"új játéka\"
-
#87 Nekem 4 sikertelen, a többi sikeres. Hogy-hogy a mai élet az én életem? És miért van akkor az odaírva, h "Új élet kezdődik"? -
#86 Ezt honnan tudod?
Az én statisztikám:
8 élet sikertelen
10 sikeres -
#85 A 20. élet a te életed...
A végére nem is lett rosz eredményem:
4 életem sikertelen
14 sikeres -
#84 Mindegy inkább nem számolom meg,majd csak egyszer beadja.Megyek f1c-zni:)) -
#83 Dunya:)))) -
#82 Elírtam dinya voltam.:)Egyszerűen azt írja ki új élet kezdődik.Phil is a tegnapi életről beszél,videó se mutatott.Olyan mintha váratna magára.MIndjárt megnézem hányas számú élet hiányzik! -
#81 ürítsd ki a sütiket meg az idéglenes fájolkat töröld! hátha -
#80 Miért nem mutatja meg a 20. életet?Azt írja új élet kezdődik és ma kellett volna jönnie.A tegnapi rész után sem mutatta meg a videót a mairól.Tanya voltam tegnap. -
#79 Ma fekete pákó vagyok -
#78 Akikenk kellenek, innen letöltheti a nokiás számokat (Cat Wolfe életéből)
Könyvtár -
#77 Amiket Cat Wolfe életébe kell meghallgatni zenéket az elején, azokat nem lehet vhol megszerezni?:D -
#76 Jah, tényleg, az sem sikerült nekem.
Ott voltam, hogy betölt a kép, állok a pult mögött, és nem történik semmi, csak egy gombot tudok megnyomni, amin az van h "Mára ennyi elég". Megnyomtam és kiírta, h nem sikerült az élet.
Viszont a mai sikerült, a Bobby-s. -
#75 nekem egyiket se engedi hogy ujra játszam, pedig a szakácsnő is fagyott, csúszott a felirat meg késett mindne, áhh.. -
#74 Hogy hívják azt a lányt akit guynál kell választani a crystal palaceban követőként?Jane,Sarah,bárnál lévő,piros ruhás,sárga ruhás? -
#73 Davidet visszaadta,hogy játszam újra mert az még a lefagyós időkben volt az életem.Sikerült egészen a crystal palace-ig eljutnom,nem mondta mit kell csonálni rányomtam az egyok lemezre és kiírta hogy szar a zene és nem sikerült az élet címmel vége lett.Szal köcsög volt,mit kellett volna csinálni?Az első három életet adta vissza hogy játszam újra -
#72 a mai kissé zűrösen indult, mert azt hittem el van cseszve, meg minden, de ott tényleg csak a végén kell ügyesnek lenni hogy ne ess le, a többit el is ronthatod se lesz baj (persze azért jobb nornálisan csinálni p a szemészetet:D )
jah, a kaszkadőr voltam -
#71 Nekem is ez a Guy volt tegnap. Mekkora szar volt az a rész, nagyon nem tetszett. Mekkora gáz szövegek voltak benne. És amikor csak az a duma jött be a szöszi csajnak, h "mennyi az idő", a "szőkék jobban buliznak" majd h "menjünk fel hozzám", akkor azt mondtam h minek játszok én ezzel egyáltalán?
Különben is azt írta, h két csajt kell felszedni a bárban, erre az első után már tovább vitt a köv helyre, szal elég zűrös dolog...
Semmi gondolkodtató nem volt benne, csak ott osztályozgatni kellet a színészeket, majd a döntő helyszínen meg sem mondták normálisan, mit kell csinálni, csak utólag. Pff persze nem sikerült az élet... -
#70 Azt én is inkább feladtam, mert szánalmasan volt megoldva... -
#69 nekem ma az abuzi guyz volt, nem sikerült az élete. mindig mgamtól jöjjek rá, hogy épen mit kéne mondai! ekkroa fasságot! LOL -
#68 a filmrendezős élet egy hihetetlen agyatlan idiotizmus volt...
még most sem tértem magamhoz
a programozó monnyonle'!!! -
#67 LOOL, azt észrevettétek már, hogy amit küldenek sms-t, azt a teló időben ugy tárolja, mint amennyi a játékban van épen idő. ki van írba hogy most az életedben 19:00 van, akkor az sms akkora van érkezve, leszarja ha most még 5óra van pl:D -
#66 újra lehet játszani pár életet az elejéről -
#65 Nem sijerült az élet:(:Valami sean volt el kellett árulni bobbyt az énekest és az utolsó ablakban nem találtam meg a crystal palacet:(Utálom az ilyen keresőset:(Sarahval se sikerült megtalálni guyt:(Az eddigi ami egyedül sikerült az rossi az aranyifjú volt:)cool telefon az n90 -
#64 na mind1
ment úgy ahogy mondtam? -
#63 én még akkor írtam, azt hittem arra válaszoltál:DDDDDDDD -
#62 írtál privátot, de én is küldtem neked egyet a lépésekkel a városban... -
#61 hanyas firefox? -
#60 Nekem a játék IE-n fagy..
Firefoxon jól működik! -
#59 csak ne töltött volna 2 óra hosszát:( -
#58 nah sikerült!!! :)
-
#57 Inkább a neveket írjátok le mint az élet sorszámát :). Amúgy télleg picit gagyi a játék... Lehetne logikásabb. Én kipróbáltam firefox alatt és sztem ott simábban ment :) -
#56 ez egy fos. uninstalállni akarja f player 8at...lol -
#55 nem igaz, mostmeg a monitor képernyőjén lefagy:(:(:(:( -
#54 mikor a keresőbe kell keresni
meg amikor a "város szélén" vagyok, és különféle emberekhez kell menni és igérni fűt fát! -
#53 az a fotós?
melyik részt nem érted??? -
#52 A Gonzonál mit kell csinálni? -
#51 Sikerült ez az élet! -
#50 én most filmrendező vagyok, és most a hoteles résznél vagoyk. Elindítom az akciót, és sorrendbe kell tenni ajeleneteket. először előbujik az ipse, utána megcsörgetema telót, kihívni a csajt, majd a kaszkadőrt az ablakba. de ezután mi kell? vagy ki hagytam vmit?:S -
#49 na ez az amire nem sikerült rájönni sok embernek... -
#48 Én ma séf vagyok ,de sehol se találom a bort és a fokhagymás öntetet... Hova kéne kattintanom?