Video felvevési probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hogy oldottad meg ? mert engem érdekelne 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ja,egyébként ha valakinek segitség,a jet audio legujabb verziojával faszául lehet videot kovertálni 140mb-os ból csináltam kb 5 megásat ugyanolyan minöségben!movie makerrel pakoltam alá zenét,de még kezdö vok,még nemtok annyira jól videot késziteni!!!télleg,a videomat hogy tudnám ide felrakni,feltöltöm egy tárhelyre(oldalra)és belinkelem???
Ez már videószerkesztés. Keresgélj neten millió és millió magyar leírás is van hozzá fórum és cikk is egyaránt. Google... egy program ami ezeket tudja egyébként: virtualdub de van kismillió másik is.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
már megoldottam a problémat olyan progi kéne,amivel zenét lehet alátenni,meg összerakni a videokat!
Akármilyen géped van, akkor is akadni fog.
A lényeg hogy a demót 800x600-ban játszd le, és a fraps 25 fps-re legyen állítva ...
A lényeg hogy a demót 800x600-ban játszd le, és a fraps 25 fps-re legyen állítva ...
http://epica.nl
Szerintem, eloszor tanulj meg irni normalisan, utana ulj le a gep ele😞 Van itt minden: "felvevés, felvevési, lejjeb"
meg tán vannak más ingame film felvevési módszerek is, de garanciát nem mondok inkább, mert nem 100%, tényleg a fraps a jó, egyszerû. viszont kell hozzá egy gép 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!