1051
-
Ry0K3N #931 Gratulálok az ovodás megnyílvánulásodhoz. -
joci97 #930 szar vagy te!!! -
XLR8 #929 hát az tény és való hogy arégi jobb volt:D -
#928 jah, csak G-man-ből Gé-Ember lett, az borzalmas, és a hangja isszar lett szerintem -
XLR8 #927 multkor nétzem az új szinkronos Robotboy-t
szerintem egész jók lettek az új hangok -
Anonnim #926 Én a legjobb South Park mellékarakternek Törcsit-az intelingens törülközőt tartom, és a hangja is remek választás volt: Törtei Tünde, ő volt amúgy a Pindúr Pandúrokpan Sziporka!! -
#925 hát mondjuk, lázadás, tüntetés, város gyújtás, autó borítás, szinkron stúdió üldözése...
de valahogy vissza lehetne hozni a régi hango(ka)t -
#924 Eddy-nek tényleg nem jó de hát mit lehet tenni:) -
#923 a south parkban rengeteg szar hangváltás volt. Nem baj, amíg Csőre Gábor és Cartman él, addig nincs baj! :D
Egyébként az Edző társam egy majom-ban a Jakabnak van jó hangja, de csak erre a majom szerepre... mint az új Eddy hang... hát borzalom! -
Anonnim #922 Én a South Parkban azt nehezményeztem legjobban hogy Mr. Garrison zseniális hangját (Józsa Imre) lecserélték Gyabronka Józseféra!!!
A Cartoon Networkon is volt néhány roszz váltás! -
#921 Reklám!
Ja te vagy kiscsomy:D -
csomyka #920 HGY nézzzétek meg az oldalam folyamatosan frissítem http://cartoon.cwi.hu -
#919 Totál Dráma Sziget is nagyon jó lesz:D -
#918 Boci és pipi forever xD
jah és a Dexter laboratóriuma :D -
#917 amúgy én néha szoktam nézni ezt a Kém a családban-t. Szerintem nem olyan rossz. Sőt a zenéje még egészen tetszik is! :D -
Ry0K3N #916 Ja és persze a Silver Hawks -
Ry0K3N #915 A következőket hiányolom a listából
Centurions
Johnny Quest
Swat Cats bezt karún opening eva ^^ -
Daza500 #914 Na és ez ?
A '80-as évek legjobbjai. :) -
#913 asszem :D -
#912 jah, én voltam -
XLR8 #911 ezt már valaki belinkelte ha jól emlékszem... -
Daza500 #910 Aki egy kis nosztalgiázásra vágyik, ajánlom ezt a 30 perces válogatást a '90-es évek legjobb rajzfilm-intróiból. -
Daza500 #909 Hát nemtom, hogy ezek hozzánk megérkeznek-e majd... -
#908 hát Eddy új hangjával nem tudom hogy kel e nekem! :(
jah és Jaki hangja is más! :-/
nem tudom ki Jakab hangja az Osztálytársam egy majom-ban, de most az új Eddy hang az övé lett és nagyon nem áll jól neki, az csak Jakabnak jó :)
De azért szeressük őket! :) -
Daza500 #907 Hohhó, mit olvastam...
Ed, Edd és Eddy visszatértek.
Most Június 29-én mutattak be az USA-ban 2 új epizódot.
Valamint érkezik télen egy egészestés TV mozifilm Ed, Edd n' Eddy's Big Picture Show címmel.
IMDB forrás szerint November 1-jén mutatják be az államokban.
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ezzel fognak végleg lezárulni Eddy-ék kalandjai, de ez az animátorokon múlik, hogy hajlandóak-e folytatni az immár 6. évadját járó sorozatot. -
#906 ma reggel pont elcsíptem a George of the jungle-t
nos, sztem egész jó volt
ahogy kivettem, magára a Brendan Fraser-es filmre alapoztak, és még pluszba beraktak pár szereplőt.
szóval véleményem szerint nem volt rossz, kellően vicces, nem erőltetett -
Daza500 #905 Bingo. :) -
SpaceNinja88 #904 26 rész? Kiderült, hogy Trebla = Albert bá? :D:D -
Daza500 #903 Nahát ez a Shaggy & Scooby-Doo Get A Clue nem tartott sokáig. :D
26 rész után abba is hagyták.
Biztos ez se volt annyira sikeres... -
SpaceNinja88 #902 George Of The Jungle is egy remake, szerintem ez is... -
#901 ez a Skunk Fu ez nagyon a Kung fu Pandára hajaz
nem láttam ,de a bemutató az teljesen olyan volt. -
SpaceNinja88 #900 Hát van az öreg panda, és ennek vannak a tanítványai, a Skunk (magyarul Borzas, de inkább Borzasztó), a róka, a nyúl meg a mittudomén. Ez nem olyan egymás után történősdi sorozat á lá Ben 10, hanem teljesen függetlenül megy. Mindegy, első részben Skunk elment a sárkány, a legfőbb ellenség territóriumára szilváért, másikban meg 'átállt' egy ellenfél, egy nindzsamajom, akit kitaszítottak (de gondolom mégse... nem láttam sokat belőle, mert mentem boltba. BTW, Double-Cross volt a rész címe, és az dupla árulásra is fordítható magyarul), de aztán mégse... tipikus.
Nem érdemes nézni. -
#899 miről szól, mi az alapsztori? mer nagyon nincs kedvem mostanában cartoont nézni.... -
SpaceNinja88 #898 Néztem ma reggel a Skunk Fu-t. Áhh... -
#897 László Tábor 4ever:D -
#896 Köszi:). -
XLR8 #895 kössz -
Daza500 #894 hétköznapokon 12:30-kor -
SpaceNinja88 #893 JB az még van CN-en, 04:25, 13:20 hétköznapokon. ^^ -
#892 Johnny Bravo az szokott még lenni?