31
-
blimey40 #31 Valaki el tudná nekem küldeni a csi New York-i helyszinelők betét dalát?
Sehol nem találom ,nagyon kellene nekem!!!Assszem :-) Rod Stevard énekli.
Ha valaki megszánna:[email protected] Kösssssz! -
nbj #30 nekem naon bejött mind3 sorozat, csak nem mindig tom nézni:( -
#29 Pedig elég vicces kontraszt lenne a CSI NY és a CSI BP között. Sztem vicces lenne látni, ahogy a magyar helyszínelő végighányja a helyszínt, vagy lehúzza a retyón a bizonyítékot. Lézert meg max a dizsibe látott :))) -
winnie #28 ??? nem hsizem, hogy lenne ilyesmi. -
#27 a világ összes városára megcsinálják mostmár ezt a sorozatot? pl mucsajröcsögei helyszinelők mikor lesz a viasaton? -
#26 nincs is új szinkronhang, nekem ez axn szinkronnak tűnt!! 2. évad szoftosabb? bazeg :( -
#25 Kiváncsiságbul megnízek egyet! -
winnie #24 persze én is így gondoltam -
pedrohsi #23 A helyszínelők valóban jó sorozat, de az én abszolút kedvencem a The Shield (Kemény Zsaruk). Imádom azt a korrupt bandát, akik így-úgy érvényesülnek, de segítik egymást a bajban:)
Én is csak ezt nézem meg a tévében, illetve a gépen, mert sajna a 3. és 4. szezont még nem sugározták itthon. -
#22 Csak a sorozattal került megint az élvonalba sztem is.
Nem igazán emlékszem az elmúlt 4 évben jelentősebb filmjére -
winnie #21 régen jó filmekben is volt, aztán b-filmekben és most megint az élvonalba került. a sorozat nem olcsó - van költségvetése. hány részt láttál?:) -
#20 mars mentoakcioban lattam utoljara -
vg #19 Gary Sinise egyre lejebb csúszik mint színesz. Régen hatalmas filmek fő/szereplője mára egy ilyen olcsó/vacak sorozat főszereplője lett. Szégyen! -
#18 Ott a pont, keverem.
A második felére gondoltam, valamikor december környékén volt benne egy szünet.
A 2. évad most jön szerdán :) -
winnie #17 a 2. évad még nem is megy amerikában:) -
#16 Elég rég volt már, de mintha ott is lett volna 1-2 igendurva rész (persze a többi lágyabb lett) -
winnie #15 viszont a 2. évad sajnos szoftosabb lesz, nem ennyire komor. -
#14 A szinkron valahogy nem adja az eredetit.
Gary Sinise magyarhangja valahogy közelébe nem volt az eredetinek.
Egyébként igen, ez a sötét hangulat folytatódni fog, szóval végre nem egy bugyuta lányregény/tinisztori :)) -
KDOG #13 Helyszinelök az egyetlen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dolog amit megnézek a tv ben ! De nagyon alergiás vagyok, ha lekésem.
A sok szellemi nyomorék viszont még mindig az ilyen baráttokköztöt nézi. Szánalmas. Nagyon szánalmas. Ja meg van valami joban rosszban is.
És nézik a mint a monika showt :) bröááááááf. Ilyeneket nem kimélném.... -
semi #12 meg engem TEG is zavart a Friends-ből!
vicces volt őt komolyan venni
nekem mint nyámnyila karakter maradt meg, de ez legyen az én hibám attól még lehetett volna jó az egész, de nem volt az :-(
azért adok neki még egy esélyt... -
winnie #11 spinoff az csak hivatalos lehet, de majd most indul a night stalker, amiben benne van frank spotnitz is - az olyan tipipkusan mitológiai szállal bővített monster of the week-es sorozat lesz. -
FTeR #10 btw, ez a CSI:NY rész nagoyn depis volt. ha ilyen marad nem nagyon fogom nézni. -
FTeR #9 Utóbbi idők legigényesebbsorozatai (szSZVSZ):
- CSI
- West Wing (elnök emberei)
- Alias
+1 Lost
A vészhelyzet, 3.műszak, meg a hasonlók nem nagyon jöttek be nekem. -
#8 ja, közben eszembe jutott a The Lone Gunmen, mondjuk az határeset a 13 részével -
#7 még ha nem is ért igazából a dolgokhoz a fickó...
pl. X-akták spinoffot igazán ajánlhatna nekem... (Millenium nem volt az, PSI factor és tsai pedig csak a style-t próbálták -- ált. kevés sikerrel -- nyúlni.)
meg a 7.-nek is ilyen színvilága lett volna?? -
semi #6 http://index.hu/kultur/media/nyhelyszin65/
tök egyet értek a cikk írójával, pont így éreztem én is -
semi #5 nekem nem tetszett a NY CSI
sztem a másik kettő sokkal jobb
a játékokkal játszottatok? CSI; CSI miami
aki igen nem tudja véletlen van CSI NY is mert akkor felhajtanám, mert qrva jók voltak a gémek! -
winnie #4 az ötödik évadnak van csak vége - utolértük amerikát, több részt náluk sem adtam. majd jöváre folytatódik. -
#3 Az utóbbi idők legigényesebb sorozata CSI. Fogalmazhatunk úgy, hogy végre egy okos sorozat. Én mindhárom szériát nézem, de az első tetszik a legjobban. -
stepboy #2 Hello!
Szerintem ez a legkevésbé vicces sorozat, tehát a leginkább komoly. Úgy gondolom, h mindegyik sorozatot másért lehet szeretni: ebben pl. a szokásos high-tech kütyük mellett az egészen elképesztő esetek tetszettek nagyon.
Üdv.: stepboy -
FTeR #1 a tarantinós résszel vége is a CSInek a viasaton? egyetlen sorozat amit néztem...
a CSI:miami marhára nem tetszik nekem, nem tetszik benne, h léptem nyomon minden szembejövőt meggyanusítanak és egyszer csak bejön alapon tippelgetik a bűnöst. plusz minimális humor sincs benne.
majd belenézek ebbe a ny-sbe is, majd elvállik...