New York-i helyszínelők a Viasat 3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki el tudná nekem küldeni a csi New York-i helyszinelõk betét dalát?
Sehol nem találom ,nagyon kellene nekem!!!Assszem :-) Rod Stevard énekli.
Ha valaki megszánna:[email protected] Kösssssz!
Sehol nem találom ,nagyon kellene nekem!!!Assszem :-) Rod Stevard énekli.
Ha valaki megszánna:[email protected] Kösssssz!
nekem naon bejött mind3 sorozat, csak nem mindig tom nézni😞
Pedig elég vicces kontraszt lenne a CSI NY és a CSI BP között. Sztem vicces lenne látni, ahogy a magyar helyszínelõ végighányja a helyszínt, vagy lehúzza a retyón a bizonyítékot. Lézert meg max a dizsibe látott 😊))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
??? nem hsizem, hogy lenne ilyesmi.
a világ összes városára megcsinálják mostmár ezt a sorozatot? pl mucsajröcsögei helyszinelõk mikor lesz a viasaton?
persze én is így gondoltam
A helyszínelõk valóban jó sorozat, de az én abszolút kedvencem a The Shield (Kemény Zsaruk). Imádom azt a korrupt bandát, akik így-úgy érvényesülnek, de segítik egymást a bajban😊
Én is csak ezt nézem meg a tévében, illetve a gépen, mert sajna a 3. és 4. szezont még nem sugározták itthon.
Én is csak ezt nézem meg a tévében, illetve a gépen, mert sajna a 3. és 4. szezont még nem sugározták itthon.
Csak a sorozattal került megint az élvonalba sztem is.
Nem igazán emlékszem az elmúlt 4 évben jelentõsebb filmjére
Nem igazán emlékszem az elmúlt 4 évben jelentõsebb filmjére
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
régen jó filmekben is volt, aztán b-filmekben és most megint az élvonalba került. a sorozat nem olcsó - van költségvetése. hány részt láttál?😊
Gary Sinise egyre lejebb csúszik mint színesz. Régen hatalmas filmek fõ/szereplõje mára egy ilyen olcsó/vacak sorozat fõszereplõje lett. Szégyen!
Ott a pont, keverem.
A második felére gondoltam, valamikor december környékén volt benne egy szünet.
A 2. évad most jön szerdán 😊
A második felére gondoltam, valamikor december környékén volt benne egy szünet.
A 2. évad most jön szerdán 😊
a 2. évad még nem is megy amerikában😊
Elég rég volt már, de mintha ott is lett volna 1-2 igendurva rész (persze a többi lágyabb lett)
viszont a 2. évad sajnos szoftosabb lesz, nem ennyire komor.
A szinkron valahogy nem adja az eredetit.
Gary Sinise magyarhangja valahogy közelébe nem volt az eredetinek.
Egyébként igen, ez a sötét hangulat folytatódni fog, szóval végre nem egy bugyuta lányregény/tinisztori 😊)
Gary Sinise magyarhangja valahogy közelébe nem volt az eredetinek.
Egyébként igen, ez a sötét hangulat folytatódni fog, szóval végre nem egy bugyuta lányregény/tinisztori 😊)
Helyszinelök az egyetlen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dolog amit megnézek a tv ben ! De nagyon alergiás vagyok, ha lekésem.
A sok szellemi nyomorék viszont még mindig az ilyen baráttokköztöt nézi. Szánalmas. Nagyon szánalmas. Ja meg van valami joban rosszban is.
És nézik a mint a monika showt 😊 bröááááááf. Ilyeneket nem kimélném....
A sok szellemi nyomorék viszont még mindig az ilyen baráttokköztöt nézi. Szánalmas. Nagyon szánalmas. Ja meg van valami joban rosszban is.
És nézik a mint a monika showt 😊 bröááááááf. Ilyeneket nem kimélném....
Aki hülye, haljon meg.
meg engem TEG is zavart a Friends-bõl!
vicces volt õt komolyan venni
nekem mint nyámnyila karakter maradt meg, de ez legyen az én hibám attól még lehetett volna jó az egész, de nem volt az :-(
azért adok neki még egy esélyt...
vicces volt õt komolyan venni
nekem mint nyámnyila karakter maradt meg, de ez legyen az én hibám attól még lehetett volna jó az egész, de nem volt az :-(
azért adok neki még egy esélyt...
spinoff az csak hivatalos lehet, de majd most indul a night stalker, amiben benne van frank spotnitz is - az olyan tipipkusan mitológiai szállal bõvített monster of the week-es sorozat lesz.
btw, ez a CSI:NY rész nagoyn depis volt. ha ilyen marad nem nagyon fogom nézni.
Utóbbi idõk legigényesebbsorozatai (szSZVSZ):
- CSI
- West Wing (elnök emberei)
- Alias
+1 Lost
A vészhelyzet, 3.mûszak, meg a hasonlók nem nagyon jöttek be nekem.
- CSI
- West Wing (elnök emberei)
- Alias
+1 Lost
A vészhelyzet, 3.mûszak, meg a hasonlók nem nagyon jöttek be nekem.
ja, közben eszembe jutott a The Lone Gunmen, mondjuk az határeset a 13 részével
Endure, in enduring grows strong...
még ha nem is ért igazából a dolgokhoz a fickó...
pl. X-akták spinoffot igazán ajánlhatna nekem... (Millenium nem volt az, PSI factor és tsai pedig csak a style-t próbálták -- ált. kevés sikerrel -- nyúlni.)
meg a 7.-nek is ilyen színvilága lett volna??
pl. X-akták spinoffot igazán ajánlhatna nekem... (Millenium nem volt az, PSI factor és tsai pedig csak a style-t próbálták -- ált. kevés sikerrel -- nyúlni.)
meg a 7.-nek is ilyen színvilága lett volna??
Endure, in enduring grows strong...
http://index.hu/kultur/media/nyhelyszin65/
tök egyet értek a cikk írójával, pont így éreztem én is
tök egyet értek a cikk írójával, pont így éreztem én is
nekem nem tetszett a NY CSI
sztem a másik kettõ sokkal jobb
a játékokkal játszottatok? CSI; CSI miami
aki igen nem tudja véletlen van CSI NY is mert akkor felhajtanám, mert qrva jók voltak a gémek!
sztem a másik kettõ sokkal jobb
a játékokkal játszottatok? CSI; CSI miami
aki igen nem tudja véletlen van CSI NY is mert akkor felhajtanám, mert qrva jók voltak a gémek!
az ötödik évadnak van csak vége - utolértük amerikát, több részt náluk sem adtam. majd jöváre folytatódik.
Az utóbbi idõk legigényesebb sorozata CSI. Fogalmazhatunk úgy, hogy végre egy okos sorozat. Én mindhárom szériát nézem, de az elsõ tetszik a legjobban.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Hello!
Szerintem ez a legkevésbé vicces sorozat, tehát a leginkább komoly. Úgy gondolom, h mindegyik sorozatot másért lehet szeretni: ebben pl. a szokásos high-tech kütyük mellett az egészen elképesztõ esetek tetszettek nagyon.
Üdv.: stepboy
Szerintem ez a legkevésbé vicces sorozat, tehát a leginkább komoly. Úgy gondolom, h mindegyik sorozatot másért lehet szeretni: ebben pl. a szokásos high-tech kütyük mellett az egészen elképesztõ esetek tetszettek nagyon.
Üdv.: stepboy
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
a tarantinós résszel vége is a CSInek a viasaton? egyetlen sorozat amit néztem...
a CSI:miami marhára nem tetszik nekem, nem tetszik benne, h léptem nyomon minden szembejövõt meggyanusítanak és egyszer csak bejön alapon tippelgetik a bûnöst. plusz minimális humor sincs benne.
majd belenézek ebbe a ny-sbe is, majd elvállik...
a CSI:miami marhára nem tetszik nekem, nem tetszik benne, h léptem nyomon minden szembejövõt meggyanusítanak és egyszer csak bejön alapon tippelgetik a bûnöst. plusz minimális humor sincs benne.
majd belenézek ebbe a ny-sbe is, majd elvállik...