15
-
#15 Nekem nagyon tetszett a film, ahogy vége lett újra megnéztem az izgisebb részeket, főleg onnantól, amikor leszállt a gép és a csaj meglépett... -
Palota #14 hmmm.... -
#13 szerintem kurvajó -
troc #12 a csajnak olyan szép pofája van, hogy már csak ezért is simán végig bírtam nézni. :) -
vg #11 -
SirLord #10 vg, szerintem itt hagyd abba....ezt megkaptad -
winnie #9 attól, hogy én halálra untam magam mondjuk a shrek 2-n, attól még nem mondom, hogy nem moziba való.
ez az éncentrikus hozzállás fura - ami neked nem tetszik az nem moziba való?:) a nézői visszajelzés igazolja a film létét a mozikban. ennyi. szerintem ez cáfolhatatlan. -
vg #8 winnie, ha te egy ilyen "látványos", "izgalmas", "végig beszélek egy fotelban" filmért kiadsz 1e pénzt, akkor úgy is kell neked. -
winnie #7 moziba való, hiszen odakint igen sikeres, meg aztán mégis csak wes craven. -
Cat #6 szerintem mindenképp elbaszták a magyar forgalmazók, nem értem miért kellett egyszerre két filmet "éjszakai" előtaggal behozni (az éjszakai őrséggel egy héten van) -
vg #5 Szerintem elég gyenge filmecske. Nem moziba való. -
winnie #4 ezt nem a skeleton key topikjába kellett volna?:) -
Cassell #3 A skeleton key-t néztem meg vagy 2 napja na az jó film nem gyenge csavarral a végén az se horror de ütős... -
OMax #2 hat en lattam... elmegy.... nem 1 nagy film -
TommyGun #1 Nah nem hangzik rossul, ezt tán meg is nézem