Online figyelhető a dunaújvárosi híd építése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor is .. ÖTVEN HÁROM .. nem 10-20 .. ÖTVEN .. bhazeg .. 1 km atópálya átlagban 3 milliárd , ez meg most akkor hogy is vanik ? :]
Különben én láttam élõbe, és izgalmas ám .. fõleg mikor a daru pakol épp a fejed felett
Különben én láttam élõbe, és izgalmas ám .. fõleg mikor a daru pakol épp a fejed felett
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A költség 3-5%a biztosan a tervezés, aztán két évig fizetni kell sok száz ember munkabérét, van ott anyagköltség, bérelni kell a hidépítéshez szükséges eszközöket (daruk, hajók), odaszállítani az anyagokat stb.
Ráadásul ez nem csak pusztán a hid költsége, hanem mindkét oldalon sok kilométer fõutat is kell hozzá építeni, anélkül ugye szart se ér hogy ott van 😊
Ráadásul ez nem csak pusztán a hid költsége, hanem mindkét oldalon sok kilométer fõutat is kell hozzá építeni, anélkül ugye szart se ér hogy ott van 😊
Tök jó, itt lakom a hídtól 10 km-re, ugye Dújv.-ban.. van ilyen sétahajókázás is, meg most már webcam is.. tudom, hogy filléres pénzek ezek, a híd árához képest, de akkor is!? Mért nem építik, mért mutogatják? A kész hídról sokkal szivesebben néznék képeket.
mi kerül 53 milliárdba egy k!b4szott hídon?
mi kerül 53 milliárdba egy k!b4szott hídon?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]