19
3D REAL-TIME STRATEGY WITH MULTI-PLAYER
-
neuro #19 Nem olyan rossz ez a játék. Mondjuk aki a Blitzkriegen és a többi gagyi rts-en nőtt fel, annak biztos nem fog tetszeni.
Egyébként én nem látok semmi különbséget az első SA-hoz képest, csak a verziószámot. -
#18 Én a DEMO-t próbáltam, ott is egy olyan pályát, ahol csak gyalogság volt. Nekem az nagyon bejött. Egész jól használják a kölönféle fegyvereket, pl. a puskás közelharcnál előveszi a pisztoját, ha az ellenség közeljön, akkor elkezdik kézigránátokkal dobálni.
Mondjuk az első rész óta semmit nem fejlődött csak új pályákat készítettek, na meg lehet, hogy beletettek néhány új járművet.
Egyébként ezt a sorozatot még a G.I. combat nyitotta meg, majd annak a szörnyen (iszonyúan) buggos verzióját javították fel (tényleg lenne a játékban fantázia) a Squad Assaultra. Valóban Close Combat 3D-ben. El lehet vele szórakozni és nem kell többet várni a programtól mint ami. Egyébként még az első rész megjelenésekor megmondták, hogy mindenképpen lesz második rész. Mindenesetre dícséretes, hogy az első rész mérsékelt sikere után, mégis megcsinálták a másodikat. -
abonyitomz #17 van benne partraszálás!!!!
a játékban a hangok KIRÁLYAK !!!! a megvalósítás gagyi -
#16 Észrevettük...
Azért nem kell ennyi felkiáltójelet rakni............................. -
#15 EZ EGY KURV@ SZ@R JÁTÉK!!!!!!!! -
#14 Hát nekem is ratyinak tűnt a grafika képek alapján, de gondoltam, hogy jobb lesz a játékba. De hát nem. Akkor úgy látszik felejtős... :-( -
JTBM #13 Kipróbáltam, de a Close Combat szintjét még csak meg sem közelíti.
A tankokat ki tudja lőni a gyalogság puskával. Nagyon életszerű...
A játékok már évek óta visszafejlődnek és konzolosodnak, sajnos :-(((
Az egyetlen játék, ami valóban fejlődött az évek során a Total War sorozat, megyek is vissza játszani az RTW-ral. ;-))) -
Kanál #12 csúnya,bugos -
#11 Tehát Close Combat 3D-ben.
De sebaj, merthogy
COMBAT MISSION 4ewah -
#10 -
#9 -
#8 -
#7 Hivatalos oldalon van. De tessék. -
#6 És itt a minimum gépigény:
Pentium III 700 MHz or equivalent processor
256 Megabytes of RAM
Windows© 98, Windows 98 SE, Windows ME, Windows 2000, or Windows XP.
4 X CD-ROM drive
16 MB 3D Card or Higher capable of 1024 x 768 resolution / 32 Bit color
DirectX 8.1
Microsoft compatible mouse
1250 megs of free hard drive disk space
Amúgy a játék egy II. Világháborús stratégia mellyel online is lehet nyomulni. Többet én se tudok róla. -
Kanál #5 szkrínsátokt -
#4 Demo. -
#3 FEATURES INCLUDE:
[] Multi-player: Multi-player options for head to head play via TCP/IP /LAN
[] Missions: 57 total single mission scenarios (historical and hypothetical) plus scenario editor
[] Operations and Campaigns: 26 operations and 6 dynamic campaigns for long replayability
[] Setting: Company level tactical setting with emphasis on small unit tactics in a complete, fully deformable 3D world
[] User Defined Auto-Pause Feature: For order entry and battlefield assessment for those who prefer traditional turn-oriented play and more thoughtful game
[] Maps: Full 2D maps available at a keystroke to make battle overview simple and easy to view
[] Mods: Easy to use Mod-installer for mod swaps with just a mouse click plus more than 50 superior quality bonus sample mods -
#2 Hivatalos oldal. -
#1 Sziasztok!
Próbáltátok már a játékot? Milyenek a tapasztalatok?