50
Végre a folytatás
-
Hitmanus #50 Játszik valaki vele? -
Hitmanus #49 Hali! Játszik még valaki a játékkal? Ha igen melyik szerveren? -
Hitmanus #48 Hali! Melyik szerveren van több magyar? Európai vagy Amerikai? -
asdasd123123 #47 Üdve!
Igen,pár ismerősömmel játszunk vele, steamről, mert úgy sokkal könnyebb, nem kell a warpportallal annyit szarakodni.
Kis összefoglalás a játékról:
Ragi 2 = WoW a ragi régi világában. Mindent egyszerűsítettek az 1hez képest, WoW-like lett játékstílusilag és kivitelezésileg is. Még gyerek cipőben jár a dolog, de talán majd alkotnak vele valamit, hogy jobb legyen. Marha sok bugos cucc van jelenleg a játékban, de majdcsak megoldják. Fejlődés néhány kasztal kínszenvedés és eléggé monoton, de az endgame-je nem olyan rossz, habár kevés, mivel sok mindent még nem tettek be.
Jelenleg 6 Endgame lehetőséged van:
-PvE Arena;
-Baphomet's Garden;
-RHD (Random Hard Dungeon) Old Blue Box-okért;
-Colosseum (káosz aréna, 30 emberes death match ahol random lények is spawnolnak);
-Wordboss farmolás;
- Union Questelés (napi questek tokenekért, amit később beválthatsz cuccokra);
Később jön még pár durva insta és WoE is lesz. (woe2.0)
Kasztokról: Változott az 1-hez képest:
-Acolyte -> Priest (Alap healer kaszt, fegyvere: Mace ); Monk (Tank, váltásnál kap ingyen skill resetet, fegyvere: Fist)
-Magician -> Wizard (Ranged magic DPS, fegyvere: Staff); Sorcerer (DPS és Support Healer is egyben, jelenleg a legdurvább kaszt a játékban, mivel healeli magát és a frost-jupi combóval eltüntet a francba, fegyvere: Staff)
-Swordsman -> Knight (Tank, ez a régi pala, persze wow-ostítva, fegyvere: 1kezes sword+ pajzs); Warrior (OFF-Tank, DPS, Ez a régi Knight, fegyvere: 2 kezed kard)
-Thief -> Assassin (Meelee DPS, a régi assához 1 skillben hasonlít összesen, Fegyvere: Claw (Katar)); Rogue (Meelee DPS, olyasmi mint az assa, csak tudja healelni magát és el tud hideolni combatba is, fegyvere: Dual Dagger)
-Archer -> Ranger (Ranged DPS, olyan mint a sima ragiban, a második legjobb kaszt., fegyvere: bow+quilver); Beastmaster (Tank, igen a bohócot kiszedték, helyette lett egy macivá alakuló tank, szintén kap skill-resetet váltásnál, fegyvere: spear)
Később behoznak még több kasztot is, amikről már lehet tudni az a Soul Maker (Soul Linker), és a Crescentia.
Buildekhez és egyéb dolgokhoz a RO2base-t ajánlom és az Asgardian Libriaryt. http://www.ro2base.com/ http://www.asgardianslibrary.com/
Pár screenshot: http://steamcommunity.com/id/yashirou/screenshots/
Aki szeretne aktív Guildet, az keressen meg in-game, Yashirou néven (Faberin-t és Murmunn-t is kereshetitek ezzel kapcsolatban). Jelenleg LV2-es a guild de nem kell sok a LV3hoz. -
jelen, lvl20-nál tartok, magic kaszt! -
Van itt valaki aki aktivan jatszik is vele ? :)
En nekem tetszik a dolog te hosszu tavon egyedul unalmas lesz. -
Például a Spiral Knights is tetszik, ehhez a 3hoz viszonyítva nem gondolnád...
Azért kérdeztem ezt a 3at mert ezekhez a legkönnyebb viszonyítani a szembeötlő különbségeket sztem. -
Masakari #43 Nem próbáltam a 2őt,de ha az 1et veszem alapul akkor neked nem fog tetszeni a Ragnarok ha ehhez a 3 MMO-hoz kéne hasonlítanom. -
Masakari #42 Valaki meg tudná mondani ,hogy lehet regelni? olvastam,hogy problémák vannak vele mert valakinek elindulni se indul el,valakinek elindul de kifagy,valaki nem tud regelni stb.. Nekem spec a Warp Portal ablak van és ennyi nem csinál semmit,valami help jöhetne mert kíváncsi vagyok milyen. RO nagy kedvenc volt,kár hogy a 2ben nincs Bárd kaszt:( -
Mit érdemes tudni erről a játékról? WoW-hoz/lotrohoz/Runes of Magichoz képest miben különbözik? -
Megkezdődöt :)
-
Holnap indul, ugye? -
Csokis #38 Hamarosan megjelenik a Ragnarok 2: Legend of the Second! Regisztráljatok, ha érdekel.
Nem akartam neki új topikot nyitni.Én már regisztráltam, kíváncsi vagyok!
-
Closed Beta
-
http://www.gravity.co.kr/games/ragnarok2.asp
Itt lefele görgetve még van pár kép. -
Nem tudom hallottátok-e de teljesen átdolgozták a játékot, új engine, új minden... pár kép róla: link
Idén meg fog jelenné keleten... nyugaton nemtom. De a képeket elnézve erősen F2P szagú a dolog. Valahol találtam még karakterekről is képeket pár hete, de nem tudom hol voltak. Ha valaki rálel, kérem linkelje! :) -
nekem viszont pont emiatt a 3D rendszer miatt fáj a csőrőm, a jó kis Diablo rulz 2D hanulatot átrakjám 3D be,és így kicsit úgy tűnik mint ha egy ingyenes WoW klón lenne , szabad forráskóddal (má legalábbis remélem, egyébként az emu miatt még lehet jáccani, mert pl.: HUNRO n is szerkesztik, Yellowgreect (GB), és REDEYE(GB) is szerkesztik, a HUNRO azé jó mert magyar, a két angol mert azért jó mert sok a játékos, és ott az adminok folyamatosan raknak fel új cuccokat (saját készítésü map,szörny, cucc).
-
jaja.
bár amire én a legjobban kiváncsi vagyok, az a pk rendszer. kiv vagyok h 3d-ben megmaradt ez a jó öreg rendszer. aki játszott a sima RO-val, tudja miről beszélek. :) -
Masakari #32 a woe-t ne hagyd ki mert az is eszement király..
bár én már tavaly május óta nem ro-zok..de akkor már 1re szarabb emu-kat adtak ki és sok kari szinte használhatatlan lett...de még mindig kiály volt...
meg azért az 1ediséghez hozzá járult a card halmaz is:)
kiv leszek ro2-be a woe hogy fog kinézni... -
és a másik dolog ami miatt szvsz ennyien játszanak vele az az, hogy egyedi karikat lehet csinálni statok alapán már, és a pk rendszer ver minden más mmorpg-t :) -
Masakari #30 nem tök mind1 hogy kik játszanak vele?:D a lényeg az hogy agyonveri a wow-ot!!!!:D:D -
disgust #29 Na igen, de abból 22 milla kínai, 2 milla japán és koreai és 1 milla a világ többi országából. :) -
ha lesz valami public-féleség lécci update-elj infoval minket :) -
Masakari #27 nos 2 dolog..aki a bejelentkezőnél azt irta hogy közepesen sikeres mmo az 1 láma..mivel a ro-t játszák a legtöbben a világon(25 millió)még a wow-nál is többetn 1 csöppet..:P
és 1ik ismerősömék ro2 béta servert haxolnak..szal lehet hamarosan lesz valami kis ro2 tesztserverünk^^ -
moszandi #26 De milyen messze?Ha már 2006ba megjelent?Már 2007 van itt is lehetne már -
jaja. csak az a baj, h csak azok vehetnek benne részt akik dél-korai személyi igazolványszámmal rendelkeznek :D
szóval az angol verzió és felénk is kipróbálható verzió sajna még elég messze van :( -
már closed beta van -
ádám0416 #23 hellozok!!! Én már olyan 4 hónapja ragizok és én is nagyon várom már a 2-őt!!!!
De mikor fog megjelenni a 2??
Meg ingyenes les??
meg hol lehet majd letölteni?? -
Ino #22 Halihó! ^^
Én lassan még csak 3 hónapja ragizok, de már nagyon várom a 2-t! Gondoltam linkelek egy picit, hátha van, aki még nem olvasta ezt az interjút Park Young Wooval:
http://ragnarokonline2.uw.hu (a cikkek között)
Itt pedig van néhány kép az új fajokról (is):
http://www.ragnarok2.fr/ragnarok/les-races.html
-
Kristóf00 #21 Húú ezt már várom!
De mikor jelenig meg :S? -
steelhammer #20 Hola
Kicsit rég írtak ebbe a fórumba ahogy látom. :(
Nha, szal a Ragna 2-ben lesz "futurisztikus" fegyverarzenál, mint ahogy a Ragna 1-be beleinplantálták a Gunslingert, ami miatt nagyon két részre oszlik a ragnások tábora, de az az egyhez tartozik. a 2-ről már elég sok mindent lehet tudni, és hogy mit is, azt ittmegnézhetitek. -
ha open lesz akkor napi 24ből 28at fent fogok tölteni szerveren ^^
no meg gunslinger és monk kaszt rulz! :D -
Inquisitor #18 Utánanéztem halom oldalon, de nem egyértelmű. Azt hiszem, hogy japán/koreai verzióból van zárt béta, de az angolból még valamikor tavaszra (eleje? vége?) lesz béta, de azt se tudom Open lesz e? -
még nem -
Kristóf00 #16 HY ALL!
Megjelent már a RAGNAROK ONLINE 2 is??? -
Hmm...érdekes... -
hm. ha elbasszák, akkor úgy is mindenki marad a jó öreg első résznél. :)
bár már én is fontolgatom, h ha megjelenik ajáték, azonnal nem váltok. mert a 99-es Championom nagyon a szívemhez nőt... xD
(of korsz, DreamRO szerveren, igaziból meg pici kis Rouge-om van :S) -
OMG! Olyan mint ha lennének benne majd ilyen futurisztikus pisztolyok! NE!!!! -
Beindult amúgy a hivatalos RO2 weblap. -
és melyik szerveren van? Ragnarok.hu, vagy a másikon?
mert ha ragna.hu, akkor még a végén ismerem. :)