AfterLife
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó rész olyan igazi ilyesztgetõsre sikeredett.
Nem tudom folytatni fogják-e, de sztem érdemes lenne 😊
Nem tudom folytatni fogják-e, de sztem érdemes lenne 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én már a negyediket is megnéztem, és teljesen minõségi (sõt, még az, hogy egy ilyen "fura" kinézetû fõszereplõnõt választottak plusz dob egyet rajta, tényleg úgy néz ki, mint aki megjárt már 1-2 ideggyógyot 😊))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nekem tetszett az elsõ rész......
Azt még nem ismertem (eddig) 😊
És egyetértesz a beharangozómmal filmek nagy mestere <#worship>#worship> 😊
És egyetértesz a beharangozómmal filmek nagy mestere <#worship>#worship> 😊
hét az lehet, higy nincs jól terítve, de pokolian jók tudnak lenni 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
én a bitmetv-rõl szedtem le a 6 részt, asszem
Ott az 5 pont 😊
Elég kevés róla az infó (merre találtál róla?).
Most kezdték el felpakolni a részeit mininova-ra, és már letölthetõ a 4. rész is.
Remélem fogják folytatni 😊
Elég kevés róla az infó (merre találtál róla?).
Most kezdték el felpakolni a részeit mininova-ra, és már letölthetõ a 4. rész is.
Remélem fogják folytatni 😊
helyesbítek: ez egy 6 részes minisorozat volt, ami anno áprilisban ment angliában.
sajnos az angol sorozatok nincsenek jól terítve, így nem hiszem, hogy sok emberhez eljutott volna.
sajnos az angol sorozatok nincsenek jól terítve, így nem hiszem, hogy sok emberhez eljutott volna.
Már két része is lement a sorozatnak, és úgy tûnik, hogy az év legjobb psziho sorozata lesz.
Témáját tekintve teljesen a 6. érzék, csak angliában játszódik, és felnõtt a médium (persze pszihiátriát megjárt, mindenki által becsavarodotnak tartott ... )
És nem az a Medium szerû lányregényes laza ezt álmodtam, meg azt dolog, hanem a 6. érzék szerû kemény bedühödõ kísértetes sztory
Akinek a 6. érzék tetszett, vagy felborzolta a szõrt a hátán, annak ezt is ajánlani tudom 😊)
Témáját tekintve teljesen a 6. érzék, csak angliában játszódik, és felnõtt a médium (persze pszihiátriát megjárt, mindenki által becsavarodotnak tartott ... )
És nem az a Medium szerû lányregényes laza ezt álmodtam, meg azt dolog, hanem a 6. érzék szerû kemény bedühödõ kísértetes sztory
Akinek a 6. érzék tetszett, vagy felborzolta a szõrt a hátán, annak ezt is ajánlani tudom 😊)