AfterLife

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Az utolsó rész olyan igazi ilyesztgetõsre sikeredett.
Nem tudom folytatni fogják-e, de sztem érdemes lenne 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Én már a negyediket is megnéztem, és teljesen minõségi (sõt, még az, hogy egy ilyen "fura" kinézetû fõszereplõnõt választottak plusz dob egyet rajta, tényleg úgy néz ki, mint aki megjárt már 1-2 ideggyógyot 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nekem tetszett az elsõ rész......
mrzed001
Azt még nem ismertem (eddig) 😊

És egyetértesz a beharangozómmal filmek nagy mestere <#worship> 😊

hét az lehet, higy nincs jól terítve, de pokolian jók tudnak lenni 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

én a bitmetv-rõl szedtem le a 6 részt, asszem
mrzed001
Ott az 5 pont 😊
Elég kevés róla az infó (merre találtál róla?).
Most kezdték el felpakolni a részeit mininova-ra, és már letölthetõ a 4. rész is.
Remélem fogják folytatni 😊

helyesbítek: ez egy 6 részes minisorozat volt, ami anno áprilisban ment angliában.

sajnos az angol sorozatok nincsenek jól terítve, így nem hiszem, hogy sok emberhez eljutott volna.
mrzed001
Már két része is lement a sorozatnak, és úgy tûnik, hogy az év legjobb psziho sorozata lesz.
Témáját tekintve teljesen a 6. érzék, csak angliában játszódik, és felnõtt a médium (persze pszihiátriát megjárt, mindenki által becsavarodotnak tartott ... )
És nem az a Medium szerû lányregényes laza ezt álmodtam, meg azt dolog, hanem a 6. érzék szerû kemény bedühödõ kísértetes sztory

Akinek a 6. érzék tetszett, vagy felborzolta a szõrt a hátán, annak ezt is ajánlani tudom 😊)