megszokás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is az újításban hittem. remélem hogy jól fogok járni vele. (8 osztályos gimnázium uccsó osztályát otthagytam mert nagyon sok dolog nem tetszett)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Bazinga!
amugymeg tényleg jobban nézki ha nagybetüvel kezdeszz
ugyanis ez cím is nem csak egy szo...
Resurrection!
A megszokason es rogzult reflexeken naagyon nehez valtoztatni
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ez soklépcsõs folyamat, és mindegyik szint kölcsönösen indikálja egymást.
Gondolj bele, mivan hogyha veszel egy új kocsit, azt tartod jónak, kényelmesnek. Használód az autót, kopik, megjelennek a belsõ zajok, cserélni kell ezt-azt rajta, majd végül egy újra kell lecserélned. Az új kocsi már biztos h más széria lesz, tehát a régi megszokásod már nem lesz jó hozzá.
Resurrection!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Inkább hatalom, siker, boldogság, stb..
Resurrection!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egy egész szó.Miért kezdeném nagybetûvel?
Utálom a kisbetûvel kezdõdõ topikcímeket. Igénytelen.
ON:
Megszoktam az igényesebb topikcímeket amik legalább nagybetûvel kezdõdnek.
És mi motiválja az embereket? Hát a kiváncsiság, alapvetõ emberi tulajdonság.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha egy dolog jól bevált érdemes-e változtatni a remélt jobb érdekében?
Megéri-e kockáztatni?