Megköttetett az eBay-Skype házasság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2: sztem senki se szeretne, ez nekünk sztem csak rossz lehet, bár mivel gyakran telepítgetek újra winfost, így néhány foramt c óta már fel se raktam, nem volt rá szükségem de ha konferencia beszélgetés kéne akkor onnan intézném, csak még az zavar h a gépen tárolja a telokönyvet, nem a neten mint az msn szal ien gyerekbetegségek...
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
egyébként rendszeresen telefonálok géprõl, ne hidd hogy annyira nem tudom hogy mi van hogy nem asziszem hogy rendesre is ingyen van :-)
hardveres IP telefon millió van, elméletileg csak rányomod net-et, oszt már hívhatod is a túloldalti IP telefonost. Az átjárás az IP telefónia és a normál telefonok között viszont költséges, mert ott a normál vezetékes percdíjak vannak
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem véletlen hogy komoly cégek akik átállnak IP alapú telefóniára SIP alapú komoly cégek hálózati megoldásait választják nem pedig a Skypeot. Hiába próbálnak a business réteg felé fizetõs kiegészítéseket gyártani arra komoly cég úgy sem lesz vevõ.
Pár év múlva kéne piacradobni rendes asztali telefont ami egy pluginnel vagy ilyesmivel bármelyik progit tudja kezelni... Tök jó lenne :-)
Hangminosegben semmi kulonbseg nincs Skype es GTalk kozott... egyszeru, kicsi, es ha nagyon elfogy a savszelessegem, kerit maganak.
(Ezt ugy ertem hogy gyakorlatban van akivel skypeon beszelek van akivel a GTalkon es ha nagyon letoltok valamit, a skypenal vagy par mp-es kesesek lesznek, vagy szaggatni kezd. a GTnal nem).
Sajnos a GTalk nem megy regebbi oprendszereken, de ha tehetnem mar minden ismerosom rabeszeltem volna.......egyenlore............
A Skype hangminõsége és gépigénye nagyságrendileg kisebb.
Vegulis igaza van.
Aztam ugyanebben a musorban mutattak egy indiai fickot aki ferrarival furikazot. "Hi I'm BlibliBlaba dzsindzsi... En talaltam fel a hotmailt..." Par evvel kesobb eladta az MSnek es most istenkent el... 😊
Kar hogy nem az internet hirtelen elterjedese elott eltne a szilicium volgyben ugy 25-30 evesen 😞
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Ha én most nyitok egy kis ABC-t a sarkon, az is fog érni ennyit 2 év múlva?<#idiota>#idiota>
Gondolom akkor egy saját VoIP protokollt fejlesztett bele, vagy egy saját codec-et.
Elég puritán, de a skype is addig volt problémamentes amig nem rakták tele mindenféle szeméttel amire az embernek semmi szüksége sincs.
A szeptember 10 elõtti skype patch amúgy is kellõképpen bugos volt már.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Elnézést a Sorokért:)