34
Korlátlan tárhely
-
latestnews #34 Én a cweb.hu-t ajánlom, nagyon gyors ssd tárhely még az ingyenes is! 512MB, SSl, ftp, saját domain, email, adatbázis. Minden ami csak kell, és nagyon gyorsak a szervereik. Én az nginx gyorsítás miatt választottam őket, még az ingyenes tárhelyükhöz is igénybe lehet venni! Az áraik is nagyon korrektek, szinte a legjobb árak hazánkban! 1GB-100GB óriás tárhely is van náluk! Próbáljátok ki, megéri!
Óriás tárhely -
cmsworld #33 Ha valaki tárhelyet keres, cPanel, akár viszonteladói cPanel tárhelyet is tudok adni, akár nagy tárterülettel is
Részletekért: [email protected] -
John Higgins #32 http://foxihost.com/
Itt van korlátlan tárhely.
Magyar oldal: http://hu.foxihost.com/ -
sasasa3636 #31 ????????????????????? -
sasasa3636 #30 SZIASZTOK ha valaki tudna segiteni a filmeim tárolásához kéne egy free tárhely annak nagyon örülnék ha segitenél [email protected] elöre is köszi -
bracsek #29 Hali ha valaki tudna segíteni abban, hogy hol lehet a legolcsóbban olyan tárhelyet, domain nem is volna szükséges meg a méret se lényeg, 5 MB on is szépen megvolnék(Php kell más nem), csakhát 4200 felhasználom volt és ingyenesről kidobtak, olyan hely kellene, ahol a +18 is engedélyezett, mert nap csaja volt, és eléggé kedvelt volt, szeretném újraindítani, de nekem nem ér meg havi 10-20$-ez a gatget, ha valaki tud megoldást, ne restelje megosztani. -
xdes #28 Ott a weboldal, nézd meg, annyit biztos, hogy felnötteknek való tartalom engedélyezve van! -
#27 nekem csak annyi lenne a kérdésem ehhez, h warezhoz mit szólnak? :) mert az mondjuk annyira nem lenne vicces h egyszercsak törlik a tárhelyet aztán ugye a pénzt meg nyilván nem adják vissza... -
xdes #26 Csakis azt tudom ajánlani amit használok és bevált!
Röviden az adatok!
310GB tárhely
3000GB forgalom/hónap
Korlátlan domain elhelyezés!!!!
Korlátlan e-mail
Korlátlan FTP kapcsolat felhasznlálónév
Alkalmas: Drupal, Joomla, E107, Postnuke, Typo3 v4, phpBB v2, punBB v1, SMF, OSCommerce,Gallery V2 STB scriptek futtatására, mindegyik tökéletesn mûködik.
És az ára: 6,35 euro/hónap - Elfogadják a banki átutalást is!
És ha es nem volna elég akkor itt van egy Coupon Cód amivel 2 hónap ingyen és plusz 25Gb tárhelyet kapsz! CUST33345
Weboldal: SERVAGE.net -
the Godfather #25 Ingyenes 1Gb tarhely, meghivo itt: -
#24 Ha valakinek kell host,én tudok egy jót:
korlátlan tárhely tárhely
korlátlan bandwitch
korlátlan subdomain
korlátlan Ftp
korlátlan mysql adatbázis
Korlátlan mail küldés
$13.99 havonta,vagy egy évre $84.99.
De van sokkal olcsóbb is:
2gb tárhely
100GB bandwitch
50 subdomain
10 Ftp
5 mysql adatbázis
Korlátlan mail küldés
2$ havonta
Ha érdekel szóljatok és adok linket:) -
directorius #23 Hát igen de engem az lepett meg hogy olyan free webhostingot még nem láttam aminél nincs semmiféle reklám... -
#22 jah! 300 mega ! lehetne több is de ez is jó, ha nem lassítják a le és feltöltést! -
directorius #21 A v1.hu az kiraly...semmi reklam...nekem meeg banner se popup se..semmi..ingyen -
hello #20 a cjb.hu-n korlátlan a tárhely de 4mb-nél nagyobb fájlokat nem lehet feltölteni?? 4mb-nél kisebb fájlokat akármennyit feltölthetsz? -
#19 ha jól tudom van fájlméret korlátozás o: -
#18 gmail olcsóbb és több :)
de az egy jó szolgáltatás, szal nem szóltam, ilyenekkel nem elbaszni :) -
#17 filesend -
Cat #16 fizess elő freemailon 1 gigás tárhelyre, töltsd fel oda a videódat, haverodnak add meg a passt, és az töltse le
más megoldás nincs -
directorius #15 Nekem ingenes kellene...több mint 500 mb tárhellyel. -
directorius #14 Ez a dinamikveb nem ingenes...? -
#13 az srv már halott egy ideje, sajnos. ha pénzügyekről van szó (pl. domainreg), akkor van válasz, de a vasat nagyívben leszarják (sajnos)
a mail fv. phpban pl. nekem július óta nem megy, kénytelen voltam már szerverről megoldani. 50 megát ad, de kis mahinálással simán túl lehet pörgetni, egy egyik táramon most 300 mega cucc van fent, igaz csak képek :] -
Cat #12 igaza van alertnek, nem létezik VALÓBAN korlátlan, ha kicsit is belegondolsz, üzletileg nem rentábilis ilyet nyújtani. Egy igazi weblaphoz néhány tucat megabyte bőven elég. A fájlméretkorlát pedig valós, az akik ugy hirdetik hogy korlátlan, néhány megásnál nagyobb fájl nem kerülhet fel. -
#11 Tájékozatlan vagy. Nincs lehetőség korlátlan tárhelyre. Az ilyenekért döntő többségben fizetni kell vagy csak iszonyatos reklámmennyiség esetén teszik elérhetővé. Kinek biztosítanál te csak úgy több terrabyte tárhelyet? Mennyi pénzbe kerül egy ilyen szervert naponta fenntartani? Az ingyenes korlátlan tárhelyek mint mondottam elvben korlátlanok gyakorlatban azonban nem. Vagy fájlmérettel szabnak határt vagy több gigabyte adat esetén személyéesen ellenőrzik a tartalmat és a feleslegesnek ítélt regisztrációkat törlik. Teszik ezt az alapján, hogy pl hányan látogatják a weblapod. Ha feltöltesz 10 gigát és hetente megnézi 20 ember az oldalt akkor azt nem fogják díjazni... stb. Persze a "korlátlannak" kimondott tárhelyek a fentebb leírtak szerint valóban vannak. Egyébként abban sincs igazad, hogy normális fórum kéne, ahol fel lehetne sorolni számtalan ilyen oldalt. A fórumok azért vannak, hogy ha valamit végképp nem találsz a neten, akkor itt kérhetsz segítséget. Ez azonban nem az a téma ami mondjuk a google-ba beírva 100 találat alatt kimerül, de még csak több ezer alatt se... mellesleg olvastam már az sg-n is több topicot, amiben ingyen tárhelyekről volt szó. -
hello #10 Még annyit h normális fórum is lehetne ahol fel lehetne sorolni számtalan oldalt (nem csak magyart) ahol korlátlan tárhely van. Minek korlát ha ban lehetőség korlátlan tárhelyre. -
hello #9 Talán ha videókat akarsz feltölteni és nem csak warez létezik. Mivel ez egy fórum oldal ahol véleményeket lehet kérni gondoltam felteszem. De te is csak azért jöttél h felesleges. Bocsánat többet nem kérdezek... -
#8 Mihez kell neked korlátlan tárhely? Warezt egyből törlik, mezei usernek pedig nem tudom miehez kell ennyi hely. Világosíts fel plz. Egyébként az ingyenes korlátlanokon tárhelyeken ált file méret korlát van. Egyébként tényleg felesleges volt ez a topic szerintem. Bármivel rákeresel tízezer találatot ad. De pl itt egy kisebb gyűjtemény. -
#7 1 GB webtárhely nem elég?:C -
hello #6 ott hol is van korlátlan tárhely kedves? -
#5 Ű
1. kereső
2. ott van kiírva hogy tárhely!
3. ha ennyire vak vagy, ott van az akadálymentesített sg!
hello! -
#4 cjb -
#3 Ittlehet -
FLeK0 #2 a 'korlatlan' nem megvalosithato. -
hello #1 Egy weboldal nyitásához keresek korlátlan tárhelyet és találtam a dynamicwebet de az nem nyerte el a tetszésem és az srv-t ami jó csak nem válaszolnak a regisztrációra (nem küldik ki a mailt). Azt szeretném kérdezni h nem tud valaki egy normális külföldi vagy hazai oldalt ahol ingyen korlátlan tárhelyet lehet igényelni?