Mig-29

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JÚNIUS 7-ÉN AZAZ EZEN A HÉTEN SZOMBATON MIG-29 KONCERT DEBRECENBEN AZ UNPLUGGED CLUBBAN!
FELLÉPÕK:FTP,KUTYAÜTÕK,ROTTENSYSTEM,PARAFUCKTOR,MIG-29!
KEZDÉS:16:00
BELÉPÕ:600 HUF!
SÖRETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!
Üdv! 1-2 héten belül lemezbemutató koncertre kerül sor debrecenben! bõvebb infó napokon belül!Headbangeer!
Üdv mindenkinek! Elkészült a Mig-29 új albuma melynek címe Élõ horror. A cd borító még készül pesten, ezért a CD kb májusban lessz kapható
a boltokban.Ezenkívül nyáron megrendezésre kerül a Mig-29 jubileumi koncertje Debrecenben és Nyíregyházán(A helyszínek száma bõvülhet)Üdv Mindenkinek és nefeledjétek:"Nyomulnak a Punkok"!
sapkafej
hallottam olyasmit, h lesznek koncertek

György

Na egy ilyet elfogadnék😄😄😄 . Könnyebb lenne suliba járni 😄---de akkor a Ferrai-t lekéne cserélni😄😄😄
Gabesz amd64
ime:

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
jó repülö az tény<#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

nyami
dc++?

hmhm
jaja inkább punk.
régebbi felállással jobban nyomták, a cserélõdés után aszem csak az énekes maradt ugyan az, azóta koncerten sem nyomnak jópár számot. Illetve, legutóbb 3 éve voltam koncertjükön 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

f2d
Van ilyen?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

sapkafej
Áh, imádom õket! Marha jók!
De ez inkább punk.

György

Sziasztok!

Aki tud bármit errõl a magyar együttesrõl, és hogy mennyire jól nyomják, vagy éppenséggel nem, akkor az írhatna. Nagy repülõfan vagyok, és érdekelne, hogy milyen zenét nyom a kedvenc repülõm nevét viselõ együttes. :-))