339
Visual Basic Programozás, segítsetek nekem
-
Csak az a baj, hogy angol és nem nagyon értem a MSDN cd-ket -
nekem megvan egy komlplett visual studio 6.0 összesen 8cd ha kell beszélhetünk róla -
Mivel még adatbáziskezelőt nem írtam ezért mondd meg milyen adatbázist a legkönnyeb használni?
-
hja és használd a fórumkeresőt! -
gombra figyelni... //ezt hogy érted?
vágólapot használni.. //vbrun.clipboard osztály, object browserben elég jól le van írva. Mindössze 6 funkció van benne, ha akarod nyomok példát...
Adatbáziból egy bizonyos adatot megkeresni esetleg ezeket az adatokat módosítani, szűréseket elvégezni... //hát ez elég tág fogalom, kezdjük a szűrést: milyen adatbázist akarsz használni? -
Az alapok már megvannak. csak olyanokat nem tudok, hogy hogyan kell pld. egy gombra figyelni, a vágólapot használni stb...
Adatbáziból egy bizonyos adatot megkeresni esetleg ezeket az adatokat módosítani, szűréseket elvégezni. -
tehen_m #13 Senki nem linkeli a többi topikot?
Mod is lusta keresni... -
az oké hogy érdekel de m,é,t ide ??? -
magdi #11
-
magdi #10 

-
és -
magdi #8 Ingyenes telefonálás érdekel interneten keresztűl. -
2-3 hónap?? :OOOOO talán 1 év mégha zseni vagy akkoris -
Gebriel.
A tanácsok:
- programozás alapjainak/logikájának megtanulása - könyv (pascal, c++ vagy valami egyszerü nyelvben)
- VB könyv vétel, elolvasás, megértés, gyakorlás.
- Kitalál valamit amit meg akar valósítani, elkezdi csinálni
- Használ hozzá sok help, könyv, google. Kérdés csak ha nagyon nem tud/talál valamit.
- rengeteg időt kell beleölni. (napi 6-8-10 órát)
Ha a fentieket figyelembe veszed és feltételezzük h nem programoztál még soha, akkor 2-3 hónap alatt belejöhetsz, fél év után alkothatsz is. Ha van már tapasztalatod akkor ez az idő logikusan arányosan csökken.
Sok sikert! -
én visual basic 6 al és truevision3d vel programozok :O -
Fisuál Pészik. -
Chief #3 én is szeretném ha valaki sok pénzel látna el engem
(itt voltam zárás előtt) -
tehen_m #2 hi,volt,mitakrasz,mittudsz,miért akarod,miért nem tudod,bye -
Halihó mindenkinet!
Szeretném ha kódokkal és sok tanáccsal látnátok el engem