Gene Troopers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem elindul azzal nincs baj, de mikor elkezdi betölteni a
pályát, akkor mindjárt az elején megáll és nem tölt semit.
Akármeddig hagyhatom men megy tovább a csík, és nem csinál semmit.
Ilyenkor mi van??????????? Tudna segíteni valaki??
sztem tök jó game, nekem tetszik, habár lehet hogy ez már csak azértis van, mert semmi új game nincsen mostanában már... 😞
az AI télleg érdekes, néha vagy olyan hülye mint a segg, vagy túl okos, és csak nézek....igaz az utóbbi ritkábban történik meg, de párszor megszivattak...szal AI eléggi ingadozó dolog, de a grafika az nagyon nagyon dögös lett, minden fénylik, bump mapping...kirás 😊
elõször 800x600-ban minden fullon próbáltam, úgy ment folyamatosan olyan 60-70 FPS-sel, 1024x768 ugyanígy minden fullal, így kicsit lassabb, de így is megy biztos egy 35-50-nel...és egyáltalán nem akad, meg sem reccen (legalábbis eddig 😄)
szal sztem jónak tûnik, de lehet csak nekem, mert szeretem az agyatlan hentet <#rolleyes>#rolleyes>mondjatok ti is valamit! 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.rar + 42 x es nonprofit verziója van meg
Mucsácsó: Lehet azért akadt mert szarakodott a driver... de ki tudja...
Grafika: 8/10
Játékmenet: 4/10
Hangok/Zene: 5/10
Történet: 3/10
Irányítás: 9/10
Összességében elég jó kis játék , a pályák jól megvannak alkotva. Különösen szép a dzsungeles pályák , nem csak monoton a játék valamikor vízesésrõl kell lejutni köveken ugrálva.
Aki tudja mindenféleképpen próbálja ki!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
- Grafika szép
- fizika elmegy
- érdekes játék
- al igy rövideke gém után nyugodtan kijelenthetõ hogy HÜLYE, BUTA, AGYILAG 0
pár példa: Liftnél vagyok az élien jön csaj nem felmegyek lentmarad, visszmegyek érte azt beáll a lift alá, lift rámegy azt át jön a padlón fetreng mintha meghalt volna azt amikor felmegyek egyzsercsak felpattan mintha misem történt volna stb..stb.. szal lol nagyon
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kíváncsi vagyok azért rá....egy próbát biztosan megér!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mindenesetre a lenti videót megnézve a következõ megállapitásra jutottam.Legalábbis furcsa grafika,idétlen ellenfelek,idióta kinézetû fegyverek.Egyedül a fizika tûnik jónak.
Kissé kétkedve tekintek erre...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=18578
csak még listában nincs
lehet fake?
meglássuk
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036