Jönnek a zeneletöltő Coca-Cola-automaták
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGYATOK SOK KOLÁT ÉS a mecdoba egyetek!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Tartok tõle, h nem Heavy Metalt vagy klasszikusokat lehet majd letölteni, hanem a jókis divatzenét, azok közül is a legigénytelenebb szennyet, amiért még jóformán jogdíjat se kell majd fizetniük. .) Nagyon rá leszek kattanva ezekre...
Háát, aki kólát iszik az megérdemli h egyéb szolgáltatással zaklassák..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
népligeti távolsági buszmegállóba is volt. de ha jol emlékszem már nincs ott amióta felujították. egyszer megálltam elötte és megnéztem.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Menny el egy McDonald's ba, és láthatsz.
Én ha 1 évben 1x térek be ilyen helyekre <#duhos2>#duhos2>.
Szerintem majd lesz ingyenes is, pl Coca-Cola-s rekrámklippek, képek, csengõhangok (szigorúan csak vele kapcsolatosan).
Én ha 1 évben 1x térek be ilyen helyekre <#duhos2>#duhos2>.
Szerintem majd lesz ingyenes is, pl Coca-Cola-s rekrámklippek, képek, csengõhangok (szigorúan csak vele kapcsolatosan).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Kb mennyibe fog kerülni 1 zene letöltése? Ja és legalább friss új zenéket lehet rajta letölteni?
Mikor lesz ez Mo-n?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#eljen>#eljen>
Eljön még az idõ mikor Nuka-Cola-t fogunk inni. 😄
Fallout rulez!
Fallout rulez!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
otthon
Miért, ez is onna fog letölteni nem? 😊
Csak nem kell iTunes, se semmi ilyesmi.
Csak nem kell iTunes, se semmi ilyesmi.
Egyszerûbb az Internetrõl...
az.
Gusztustalan.