Jönnek a zeneletöltő Coca-Cola-automaták

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antifasiszta
IGYATOK SOK KOLÁT ÉS a mecdoba egyetek!

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Tartok tõle, h nem Heavy Metalt vagy klasszikusokat lehet majd letölteni, hanem a jókis divatzenét, azok közül is a legigénytelenebb szennyet, amiért még jóformán jogdíjat se kell majd fizetniük. .) Nagyon rá leszek kattanva ezekre...
Tetsuo
Háát, aki kólát iszik az megérdemli h egyéb szolgáltatással zaklassák..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

SuperCow
népligeti távolsági buszmegállóba is volt. de ha jol emlékszem már nincs ott amióta felujították. egyszer megálltam elötte és megnéztem.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Menny el egy McDonald's ba, és láthatsz.
Én ha 1 évben 1x térek be ilyen helyekre <#duhos2>.

Szerintem majd lesz ingyenes is, pl Coca-Cola-s rekrámklippek, képek, csengõhangok (szigorúan csak vele kapcsolatosan).

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Vero20
<#duhos2>

Vero20
Én még nem láttam, csak egyik barátnõm mesélte.
Undorító.

Vero20
Már van Mo-n. Pesten. Viszonylag olcsó, vonzza
az embereket...

Kb mennyibe fog kerülni 1 zene letöltése? Ja és legalább friss új zenéket lehet rajta letölteni?

akyyy
Mikor lesz ez Mo-n?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#eljen>

Esrohnoil
Eljön még az idõ mikor Nuka-Cola-t fogunk inni. 😄
Fallout rulez!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

otthon

Miért, ez is onna fog letölteni nem? 😊
Csak nem kell iTunes, se semmi ilyesmi.

Egyszerûbb az Internetrõl...

Trade
ilyen mar van Magyarorszagon

az.

Gusztustalan.