Felmérések grafikus ábrázolása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak házi felhasználásra kell a dolog, akkor tényleg elég az Open Office, ha komolyabban bele akarsz mélyedni a dologba, akkor az SPSS programcsomag az a professzionális progi, amit a kutatócégek is használni szoktak. Ennek az ára mondjuk mindennel együtt hét számjegyû is lehet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hunnenkoenig
Köszike!

RelakSfromhome
OpenOffice.org
ingyér letölthetõ

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PetruZ
Nem kell a fullos Office csomagot felpakolni, teljesen felesleges. Használd az OpenOffice-t (openoffice.org), sokkal kisebb, de szinte ugyanazt tudja. És ingyenes. Az "excel"-t ott Calc-nak hívják, a grafikonos képességeit már használtam, semmi baj nincs vele.
Nincs mit 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hunnenkoenig
oh, hehe... arra nem is gondoltam... mondjuk az egesz office-t nem szeretnem emiatt telepiteni. Ha van mas ötlet szivesen latom, ha nincs megprobalom azt...

Köszi :-)

Excel?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hunnenkoenig
Kerestem a temaban, nem talaltam, ezert megprobalom.

Kene egy progi, ami meglevö szamertekeket egy közvelemenykutatasbol grafikusan tudna abrazolni.

Tehat meg kene tudni adni az ertekek neveit (hogy mit is abrazolunk) es az ertekeket es ez jelenjen meg csikokban, körökben stb.

Tud valaki ilyet?

Php-s cuccok nuke-bol meg hasonlok nem jok, mert mint mondtam, az ertekek mar megvannak...

Elöre is köszi.