Táblás játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jah, interaktív 3d-s táblás 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ez sem rossz, fõleg multiba 😊

hmhm
Reversi-t szoktam játszani

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Aquir
mennyetek végig a gó oktatón ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szupi hogy ilyen nepszeruek ezek a jatekok...
Bizom benne hogy elobb utobb olyan is idelatogat aki tud hozza szolni valami erdemlegeset... Addig is nem hagyom hogy eltunjon ez a forum...
Letoltottem egy stratego klont "Hide and Seek" nem tudom ismeritek-e, de sajna csak shareware verzio. Tud valaki hozza cracket?
0ppika
hi

http://epica.nl

Nem hagyom hogy elvesszen ez a forum a sullyesztoben. Nah senki nem jar erre?!
Aquir

Go

😊

Letoltottem egy stratego klont "Hide and Seek" nem tudom ismeritek-e, de sajna csak shareware verzio. Tud valaki hozza cracket?
azjó <#worship>

Galy
A Risk-nek nem jelent meg online változata?
Lacc
Én a Catan telepeseinek netes multis jóságra is alkalmas változatát várom, de sajna még heggesztés alatt áll. Egyelõre ha jól tudom max. hot-seates változat létezik.
Hali all!

Nem talaltam hasonlo forumot ezert nyitottam ezt esha vannak meg rajtamkivul akiket erdekel. Risk 2 ,Stratego megvan nekem hasonlo jatekok erdekelnenek legalabb a cimeik, amiket kiadtak pc-re ezek klonjai is erdekelnenek, akar az is erdekelne honnan lehet letolteni, vagy valami jo weblapcim.
Varom a hozzaszolasokat! Elore is koszi!