85
Kutyanevelgetős játék DS-en
-
Sziszi25 #85 Sziasztok! Szeretném kipróbálni a Nintendogs nevű játékot. Hol érdemes vennem?? Budapesti vagyok. Előre is köszönöm a segítséget!!! -
timantes #84 elsőnek megkell tanítanod neki aleülni parancsot , utánna azt csinálsz a kutyáddal amit akarsz -
mui #83 Hupsz!:)Tök véletlenül rájöttem a dolgokra!Siker, végre tudok játszani!
Már csak egyet nem tudok, hogy lehet pénzt szerezni? -
mui #82 És a Save gomb alatt sincsenek más gombok!:( -
mui #81 Hát ha él akkor megpróbálom!:)
Szóval nekem nagyon új még ez a játék mert most kaptam ilyen gépet, és ajándékba egy ilyen játékot!Addig minden ok, hogy megvettem a kutyát, magamhoz hivom stb, vevet adok neki!
De nekem a "Home" ikonon kivül nincs más ikon, nincs "Supplies" és társai!Nem tudok semmi mást csinálni a kutyussal csak simizni!Mi lehet a gond? Ezt nekem kell valahogy előhívni, vagy mit kell tennem!Nem jöttem rá magamtól ezért fordultam ide!
Előre is köszönöm a választ!
üdv mui
-
#80 Még él xd -
mui #79 Sziasztok!Él még a fórum, mert aki ért a játékhoz annak szeretném segítségét kérni!?üdv mui -
LaTalec #78 _Hello elcserélném a nintendodogs játékomat BÁRMIRE Budapesti vagyok!!! -
c0x #77 ha megvan 1 kutxya és uj játeékot akarok kezdeni azt hogycsinaljam? hogykell letörölni a régi mentést? -
geri04 #76 Helló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bőrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri -
#75 Ez nemigaz, amikor mentettem, hirtelen pont akkor merült le az akku, és elveszett a mentésem, lehet vele csinálni valamit, vagy kezdhetem elölről ezt az egész kutya nevelést? -
mac83 #74 köszönöm! -
szegone #73 Egy idő után, kb 6-odszorra megtanulja a kutya, utána már másra lehet tanítani, pl. ül, fekszik, stb.
Itt egy link, melyen vannak videók is.
http://www.nintendogs.com/ -
mac83 #72 upp :D
skacok, a játék legelején, mikor kiválasztom a kutyámat, hogy melyik legyen, simogatom a szobában, aztán bejön egy képernyő hogy adjak egy nevet a dögnek...egy csaj hang bemond három nevet ( nem azért mert annak kell lennie) hanem mert olyan tisztán kell mondani.Kitaláltam egy nevet, bemondtam, hallottam is, meg értette a kutya, de eztán megkérdezi vagy 20szor a nevét...nem vágom, mit nem csináltam jól?
mindig be kell mondani a nevét, megérti, aztán megint, megint, megint...
help plíííz :) -
#71 Na, ugye? Engem kérdezz, ha valami problémád van! -
#70 Jogos.. :)
Ma orrba-szájba ásítozott, gondolom ill remélem, hogy azért nem tudott megtanulni szinte semmit, mert fáradt volt. :) -
#69 Akkor nem is alszik? :-) -
#68 Kutyám nem képes megtanulni azt, hogy feküdj. :(
Az ül megy, de mikor ugyanúgy eljáccom vele a feküdj parancsot nem adja ki, hogy mi legyen a trükk neve..tudtok segíteni? -
#67 Váltok. A kedvenc zenészemről nevezném el, Sharon Corról. Így Sharon lenne a kutyám neve. -
#66 Itt sokkal több van -
#65 A játék honlapja -
#64 Nem tudtok Nintendogs-os tippekkel, trükökkel foglalkozó oldalt? -
#63 Milyen fajták vannak Dachshundnál? -
orkenyid #62 Nem, ha sokat játszol vele az összeset ki lehet nyitni (pl ha labradoros verziód van akkor a másik két verzió kutyáit is ki lehet nyitni) -
#61 Egy fajta kiadásban csak egy fajtájú kutyus játszható? -
#60 Hogy te választhass, hogy milyen fajta kutyát szeretnél! -
#59 ez tök jó nekem meg van -
#58 Na ja. De ne offoljunk, mer' ez itten a Nintenkutyák topikja. Mellesleg van ezen a game-en olyan, hogy kijátszás? És miben különböznek az egyes kiadások (Dachsund, Chihuahua, stb.)? -
orkenyid #57 Szerintem se drága ennyiért, bár a mariokartos pack sokkal jobban megéri :) -
#56 Sztem így is jó árban van :P -
#55 Ha lejönne az "ezer" róla. Minden további nélkül. -
katix #54 Hello mindenkinek,
van egy eladó 1 hónapos kék nintendo ds-em nintendogs-al. Itrányár: 25ezer Forint. Angol nyelvű.
e-mail: [email protected]
-
#53 Az jó, csak nincs benne Mario Party. -
#52 Romreactor
Itt van mindenféle, bár ahogy elnéztem cruis'n california pont nincs :)
Egyébként ez nem is ebbe a topicba tarotzik... -
killer1983 #51 Ja még valami akinek megvan a cruis'n california köldjön egy linket !
-
killer1983 #50 Nintendo64 emulátorhoz keresek mindenféle játékot
segítsetek . Egy magyar oldalt találtam amin van sok cucc
meg emulátor a www.sextazis.atw.hu de ha tudtok még akkor irjatok köszi. -
killer1983 #49 Hy!
-
#48 Ha lenne DS-em, én Téglagyári Megállónak nevezném a kutyám, csak kár, hogy elfáradok, mire kimondom :D -
Alblink #47 :D -
orkenyid #46 "Morzsi" :DD