27
-
lindemann #27 nekem is igy jött le hogy sok az okos :DDD -
MiZo@game #26 pontosan.. a kétmagos procik real time munkamegosztását még nem oldották meg rendesen. csak számítási feladatokban észlelhetünk gyorsulást -
archkoven #25 "...ekkora gagyi hűtés láttám lassan reális is lehet :( nevetséges"
"a geforceFX szérián csak röhögtem"
" kintről szívja a levegőt, tehát okádja a házba a meleget! Gratula, ekkora pancsert bandát!"
Tombolnak a szakértők a fórumon!!:)))))))))
Ritkán látni ennyi okoskodó hülyét egyrakáson:D
-
Inquisitor #24 De nem ám ...
Ami szoftver nem használja a két procit (játékok 99,9999%-a), az dekával nem lesz gyorsabb. -
BiroAndras #23 Egyébként nem feltétlen ATI-t fogok venni, és nem is biztos, hogy a legerősebbet, de akkor lesz teljes a kép, ha ezekről is megjönnek az első tesztek. Akkor majd eldöntöm, hogy mit érdemes venni. -
BiroAndras #22 Egy kétmagos proci sem ? -
BiroAndras #21 "amúgy akinek esze van, az se 7800 gtxet se r520xt-t nem vesz.. a jelenlegi processzorok úgysem tudják teljesen kihajtani őket.."
Nem akarok félévente új kártyát venni. Most megveszem az egyik csúcs cuccost, és azzal elleszek 2-3 évig. Most egy 2.5 éves R9700 van, és még egész jól bírja, de az új gépembe nem lesz jó AGP-s karesz. -
BiroAndras #20 "Majd köttess egy erősáramú kábelt a gépbe"
Az GeF-ek tán nem zabálnak annyit, vagy még többet? Szerintem egy jó 400-as táp elég ennek is. -
BiroAndras #19 "Ha erre vársz, akkor hülye vagy."
Neked is hasonló jókat kívánok. -
Inquisitor #18 Nem értem mi baj a hűtéssel, majdnem tök ugyanolyan mint a 7800GTX-en ... -
dez #17 Majd legközelebb... :) -
Zedas #16 A ventinél ha két slot van meg tudnák oldani hogy két venti van közvetlenül egymás fölött, egy tengelyen: az egyik be, a másik ki. Így le tudnák választani a gépről teljes mértékben a hűtést.
Bár biztos megcsinálták volna ha nem lenne semmi akadálya... -
#15 ezen már futni fog a mario -
dez #14 Na, hamarosan megszületik a CTX... Ahol már a grafkártyához is külön levegőcsatorna lesz. -
szgombos #13 Vagy az S3DFX... -
szgombos #12 Tényleg belülről nyomja kifelé... Hát már annyira rájöhettek volna ők is, hogy esetleg kívülről szívná a vas ventije, felül meg a ház hátsó ventije kinyomná, szépen hűlne minden, és talán halk megoldások is születnének.
Következtetés: az ATI mérnökei sem váltanak meg minket.
Majd a Xabre! -
izb #11 Ezt valszeg elnézted.
Belőlről szívja a levegőt,és kifelé megy a cuccos. -
MiZo@game #10 amúgy akinek esze van, az se 7800 gtxet se r520xt-t nem vesz.. a jelenlegi processzorok úgysem tudják teljesen kihajtani őket.. -
MiZo@game #9 vegyél egy jobb házat és nem lesznek gondjaid a belső hőmérséklettel.. -
#8 Viszont a belül lévő, forró levegővel nem igazán lehet eredményesen hűteni egy ekkora GPU-t. Tehát nem olyan biztos, hogy pancser banda:) -
#7 Na szép, ez a hűtő úgy látom kintről szívja a levegőt, tehát okádja a házba a meleget! Gratula, ekkora pancsert bandát! -
#6 Az FX-nél nem csak a méretével volt a gond, illetve pontosítok nem a hűtés méretével, hanem a hozzá társuló süvítő hanggal. Nekem pl. Egy HIS Excalibur ICE-Q Radeon 9800 Pro-m van. Baszott nagy a hűtése, de szinte hangtalan, s emellett randkívül jól tuningólható, csak énem ehg nam vagyok tunin garát, nekem a kvázi hangtalan működése miatt esett erre a választásom. Tőlem lehet nagya hűtés, ha cserébe nagyon hallk hűtést kapunk, akkor van gond a mérettel, ha az még brutálisan hangos is... -
#5 azt irták, 32 pájpal indit, ami ekkora gagyi hűtés láttám lassan reális is lehet :( nevetséges....
nem szeretem az nVidiát, de most már az ATI-t sem. pont olyan a kártya, ami miatt a geforceFX szérián csak röhögtem :( -
jihad #4 Valahol írták hogy az ati 16 pipe-al indít, talán egyszer lesz 24 meg 32 pipe - vagy nem. Most úgy néz ki ez lesz az ati fx szériája. -
UnnameD #3 Majd köttess egy erősáramú kábelt a gépbe -
greekboy #2 Ha erre vársz, akkor hülye vagy. -
BiroAndras #1 Csak jelenne már meg végre. Lassan megunm, és veszek egy GeF7800-at.