17
A legjobb sorozat az időutazásról
-
Prof William #17 Jaja emlékszem! Mindig volt valami béna hangefekt amikor ütött. Meg kézrátétellel gyógyította a nyaktörést. :)
Igazi szuper Reikis a manusz.
-
Cat #16 és szuper harcművész! (ritka idióta beállással) -
Prof William #15 EGY FEGYVERE VAN!!!! *ZUM ZUM*
ÉS EGY SZÁMÍTÓGÉPE SELMA! *ÜDVÖZLÖM XY KAPITÁNY* -
#14 na ez télleg nem ártana most sem, bár 10 év távlatávol nem vagyok benne biztos h most is nézném-e... -
#13 jajj tényleg ez de jó volt -
#12 De rég volt ez is :))
Time Trax-et most visszanézve azért elég gagyi (talán már akkortájt is az volt :)) a spéci effektek, a story sem volt különösebben agyondolgozott, de nézhető volt, szórakoztató és kikapcsoló :))
Quantum Leap, ott nagyon ki voltak dolgozva az egyedi részek, globális story viszont minimális volt (persze azért a múltbeli befolyásolása fontos embereknek alaposan benne volt, de a "hogy juttassuk ki a gépből" nemigazán: "talán majd a következő ugrás hazavisz..").
Volt ugyan 1-1 kimagasló rész globális story szempontjából (pl amikor helyet cserélt Bakula-Stockwell-el), és nem is tudom, de az utolsó részben sikerült kijönnie a gépből? Homályos :)
Mindenesetre ez a két kimagasló képességű színész minden story csűrés csavarási hiányosságért kárpótolt :)) -
#11 A Quantum LEap volt a legjobb! Ziggy! :DDD -
#10 Jajj ezt néztem én is :) Lehetne megint :) -
#9 azt ugy hivtak hogy PPT.
Jora gondolsz -
Kanál #8 ez volt az amikor ilyen zsír távirányítóval lövöldöztek egymásra? mert az isten volt de lehet h el vagyok tévedve :c -
_Vegeta_ #7 Huha, ezt en nemismerem. -
jefferson83 #6 Jaj ezt én is mindig néztem, kircsi volt :) -
-
#4 Dr Sahmbi nagyon hasonlitott Brinkman(boccs) professzorra -
#3 Annyira hianyzik ez a sorozat jo lenne mar ujra latni -
#2 ez dee jó kis sorozat volt! -
#1 Egy Trax nevu idogep,egy Selma nevu szamitogep es egy ferfi Darien Lambert