Timetrax
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja emlékszem! Mindig volt valami béna hangefekt amikor ütött. Meg kézrátétellel gyógyította a nyaktörést. 😊
Igazi szuper Reikis a manusz.
Igazi szuper Reikis a manusz.
és szuper harcmûvész! (ritka idióta beállással)
EGY FEGYVERE VAN!!!! *ZUM ZUM*
ÉS EGY SZÁMÍTÓGÉPE SELMA! *ÜDVÖZLÖM XY KAPITÁNY*
ÉS EGY SZÁMÍTÓGÉPE SELMA! *ÜDVÖZLÖM XY KAPITÁNY*
na ez télleg nem ártana most sem, bár 10 év távlatávol nem vagyok benne biztos h most is nézném-e...
"The trees move. Do you not see it?"
De rég volt ez is 😊)
Time Trax-et most visszanézve azért elég gagyi (talán már akkortájt is az volt 😊) a spéci effektek, a story sem volt különösebben agyondolgozott, de nézhetõ volt, szórakoztató és kikapcsoló 😊)
Quantum Leap, ott nagyon ki voltak dolgozva az egyedi részek, globális story viszont minimális volt (persze azért a múltbeli befolyásolása fontos embereknek alaposan benne volt, de a "hogy juttassuk ki a gépbõl" nemigazán: "talán majd a következõ ugrás hazavisz..").
Volt ugyan 1-1 kimagasló rész globális story szempontjából (pl amikor helyet cserélt Bakula-Stockwell-el), és nem is tudom, de az utolsó részben sikerült kijönnie a gépbõl? Homályos 😊
Mindenesetre ez a két kimagasló képességû színész minden story csûrés csavarási hiányosságért kárpótolt 😊)
Time Trax-et most visszanézve azért elég gagyi (talán már akkortájt is az volt 😊) a spéci effektek, a story sem volt különösebben agyondolgozott, de nézhetõ volt, szórakoztató és kikapcsoló 😊)
Quantum Leap, ott nagyon ki voltak dolgozva az egyedi részek, globális story viszont minimális volt (persze azért a múltbeli befolyásolása fontos embereknek alaposan benne volt, de a "hogy juttassuk ki a gépbõl" nemigazán: "talán majd a következõ ugrás hazavisz..").
Volt ugyan 1-1 kimagasló rész globális story szempontjából (pl amikor helyet cserélt Bakula-Stockwell-el), és nem is tudom, de az utolsó részben sikerült kijönnie a gépbõl? Homályos 😊
Mindenesetre ez a két kimagasló képességû színész minden story csûrés csavarási hiányosságért kárpótolt 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Quantum LEap volt a legjobb! Ziggy! 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez volt az amikor ilyen zsír távirányítóval lövöldöztek egymásra? mert az isten volt de lehet h el vagyok tévedve :c
BUDA > miskolc.
Huha, ezt en nemismerem.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jaj ezt én is mindig néztem, kircsi volt 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.