Beatdown Fist of Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez nekem szól, akkor sajna nem, már nagyon rég játszottam a játékkal, nem is emlékszek "szõke freddy krugerre" :D
Szia! Nekem is van egy Aaronom, de amióta elvették a zsaruk aboxeremet és nem találom a fegyvereárus csókát a gyártelepen és nem tudok újatr venni, addig nagy a szenvedés,, mert a freddie kruger kezû gengszetrevezér tnem tudom megverni. Pedig hockey ütõvel is megütön, de esetenként széttörik a hátán...
Tudok pár trükköt is már Aaronnal... nem tudnál valami ötletet adni, hogy hogyan tudnám könnyebben kiütni a szõke freddy krugert?
Köszi: Bütyök
Tudok pár trükköt is már Aaronnal... nem tudnál valami ötletet adni, hogy hogyan tudnám könnyebben kiütni a szõke freddy krugert?
Köszi: Bütyök
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Úgy látszik elvagyok magammal, mert megint tök fasza volt végigvinni a game-t, Aaronnal..:P
Nah emberek, tessék csekkolni ezt az 576-os linket, mert szvsz 4000 forintot totál megér ez a remek játék ! Én biztos megveszem, amint csináltam magamnak pénzt..:)
Nah most vittem végig másodszorra... :) Kurva jók ezek a videók, olyan filmes hangulatuk van..:)
Nekem tök bejött a játék, csak ezek a rengeteg töltések, szinte elveszik a játékélményt !!!!!
Próbáljátok ki a Final Fight X - Streetwise-ot is. ( Hasonló gém, sztem az is be fog jönni ha a Beat tetszett)
Na ma játszottam 5 percet a játékkal, elsõre tök jó, csak nem tudom hogy lehet átöltözni.. Valaki tud ?
Nekem is kéne a játék, egész jónak néz ki a képekbõl.. Itt is sérülnek a karakterek, egy idõ után , És nem csak fickók ?
De van extra. Három lépésenként tölt egy fél percet...
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
ugyanaz mint a Def Jam csak hat ebbe lehet setalni kedvedre. Verekedos Barbie-zos jatek. Szepek a mozgasok es a grafika is eleg szep. Semmi extra.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hátez az. Nem sokattudok róla.
A képekbõl annyi látszik, hogy valami durva városban kell csépelni arcokat. Ez nem sok. De a képek bejönnek.
A képekbõl annyi látszik, hogy valami durva városban kell csépelni arcokat. Ez nem sok. De a képek bejönnek.