49
 • fie
  #49
  "perdöntő bizonyítékokra bukkant Lee számítógépének lomtárában"
  Lomtárában.
  Kicsit olyan, mint a filmekben mikor a gonosz rendőrök: "nézd már, mi van a kesztyűtartóban; kápszer"
 • BlackRose
  #48
  A Google kezdetnek fantasztikus, peldátlan, de azért az MS-hez hasonlítani nevetséges, kb. 1:100 a tőkeerejük (a kapitalizáció mondjuk 1:5, de annak semmi köze a tőkeerőhöz), az emberállomány 1:20, az értékesítési terület összemérhetetlen, és még az MS szétszort özletállománnyal rendelkezik, addig a Google tisztára csak search, a többi téren még gyenge, na de a search területén sincs azért annyira nagy fölényben, sőt az USA-ban a Yahoo a mult hónapban elébbe volt. Az viszont ami fontos, az nem más mint hogy a Google óriási potenciállal rendelkezik a jövőben és ez az amit az MS meglátott és ezért tartja veszélyesnek, de jelenleg a Google majdnem jelentéktelen a piacon (kivéve a search területen). Na persze itt nem vagyok Google ellenes (én is legtöbbször azt használom), de ez az igazság. Az üzleti világban nem lehet megverni a tapasztaltabb játékost soha, ezt jegyezd meg. Amikor a tapasztaltabb játékos kikap (ez sokszor megtörténik) az mindeég azért van, mert megengedte. Ha az MS úgy dolgozik ahogyan szokott akkor a Google-nek semmi esélye, de ha viszont elalszanak a babérokon akkor a Google eltemetheti őket, nem most de valamikor a jövőben.
 • Inquisitor
  #47
  ReactorOS? ;)
 • Inquisitor
  #46
  Azért annyira nem is kis falat:
  "A Google jelenleg a világ vezető keresője, és a legértékesebb médiavállalat is egyben, piaci kapitalizációja 77,8 milliárd dollár."Izmosodik a Google: 4 milliárd dolláros tőkebevonás
 • NEXUS6
  #45
  Egyet biztosan;)!!!!

  (Persze kérdés mit értessz hacker alatt?)
 • [NST]Cifu
  #44
  A hackerek eddig hány működőképes operációs rendszert írtak?
 • [NST]Cifu
  #43
  Azért meleg lenne, ha a Google olyan tőkeerős lenne, mint az M$... Mindkettő óriás, de azért ez még mindig Dávid és Góliát esete...
 • FTeR
  #42
  te is sokat tudsz a munka pszichológiáról :)
 • NEXUS6
  #41
  Wow, ezt a témát szeretem;))))!!!

  Az általad beidézett sorok nekem egy árnyalatnyival mást jelentenek. Azt írod:
  "és ezek nagyon igaz mondások, a természetben az erősebb győz, de a természet senkit sem favorizál (se gyengét sem erősett), és ez így kellene legyen az életben, persze meg kell szerkeszteni az alaptörvényeket, de nem szabad túltekerni semmit sem..."

  Na most itt egy mondaton belül sok mindennnel egyetértek és egyetlen dologgal pedig nagyon nem. A természet szerintem sem favorizál, sem a gyenge sem az erős felé, olyannyira hogy a természetben nincs erős vagy gyenge sem!!!!
  Viszont van egy szelekciós "rés", amin belül a különböző változatok jobban vagy kevésbé jól képesek a szaporodásra, a túlélésre. De ezen belül mindenki képes rá és ez egy általában egy elég jelentős változatosságot enged meg.
  Az olyan esetekben amikor ez a szelekciós rés tűl szűk, akkor valóban leszűkül a megengedett tulajdonságok száma egy "legerősebb" szerint. Majd amikor már tényleg egy marad, akor ez az élettér hamarosan megszűnik, mert az egyetlen genetikai állománnyal rendelkező nagyon kevésbé változatos rendszerek, eszméletlenül érzékennyé vállnak a betegségekre (vírusokra, ismerős a téma;).
  Az ilyen esetben valóban a legerősebb győz aztán ő is eltűnik!!!!!!

  A biológiától elvonatkoztatva ez igaz itt is. Miért szarab az egypártrencer, a demokráciához képest?
  Mert végletesen specializált és érzékeny, mert semmi változatosság, alkalmazkodóképesség nincs benne!

  A demokrácia úgy tűnik pazarlóbb, mert egyetlen kérdésre számtalan választ dolgoz ki párhuzamosan, de ezekkközül az aktuális kérdésre mindíg ott lessz a legoptimálisabb is!
  Az egypártrendszer mindenre egy választ ismer, ami aktuálisan viszaont soha nem tud optimális lenni, ezért aztán lehet hogy alapvetően a sokszínűség pazarlónak indul, viszont mindíg többet tud a végén felmutatni.

  Amerikában manapság a monopóliumok uralják a gazdaságot, és ezen belül az IT szektort.
  Mi a jó döntés kritériuma, ezekkel kapcsolatban?
  Ha egy bírósági döntéssel növelik a változatosságot akkor helyesen döntenek. Ha a döntéssel, vagy a döntés elmulasztásával továb szűkül a változatosság akkor rosszul döntenek.

  Szerintem
 • GulaSoft
  #40
  Igen, ez a videó nagyon jó volt, kb. egy éve láttam, azóta tudom, hogy ettől a cégtől jót nem lehet várni. Nem is a Balmer a gáz, mert annyi pénzért amennyit ő kap, én is körbeugrálnám a színpadot, és még szeretném is a cégemet ha ennyi pénzt adnának, hanem a közönség miatt, akik az ott dolgozókból állnak, és nem kiröhögik az isten barmát, hanem ott örjöngenek a háttérben. És ezek írják a windowst. Aztán mikor elmennek a hacker találkozóra, ahol nem csak örjöngeni, rajongani, meg legókból szeméthegyet gyártani kell, akkor jönnek rá, mennyire szarok!
 • Inquisitor
  #39
  Én már régen csodálkoztam, hogy az MS nem támadja be a Google-t.
  Azon a véleményen vagyok, hogy MÁR elkéstek vele.
  Létrejött egy hatalmas gépezet, ami tőkeerősebb mint maga az MS, és ha csak le akarják nyomni (kereső ügyben), akkor SE lesz könnyű dolguk.
  A fejleményeket kíváncsian várom, meg azt, hogy ki miket fog beépíteni a asaját rendszerébe, amit a konkurencia is, vagy amit az épeen még nem :)
 • FTeR
  #38
  "...milyen okokból kifolyólag, de úgy látszik, valami mechanizmus kitörli a memóriádból."
  nem törli. azóta (változatlanul) is hülyeségnek tartom :P kb kimerül abba, h "Cúnya nagy bácsi, nem szeretlek".

  "A HWSW lépten nyomon jelét adja a MS felé való elkötelezettségének"
  aham, szal innentől kezdve bármit mond az hazugság, semmi igazság vagy elgondolkodtató nincs benne, és egyébként is mire föl "szereti" az m$-t, csak a hülyék nem a linuxot imádják.

  szálka - gerenda :)

  (megint nem bírtam ki, de ígérem többet nem fordul elő)
 • FTeR
  #37
  tévedsz, minden benne lesz a longhornaban amit mondtak, csak nem a megjelenésre (értsd nem a tervezett időben)
 • dez
  #36
  Hát csak tartsd is be, mert én meg nem szeretek válaszolgatni neked... :P
  De: 1.a. Nem feltétlenül magamra gondoltam. Mellesleg én sem úgy születtem, hogy nem különösebben kedvelem ezt a céget. (Azt nem mondanám, hogy utálom.) Már 1x-2x próbáltam neked leírni (ha már külön le kell írni), milyen okokból kifolyólag, de úgy látszik, valami mechanizmus kitörli a memóriádból. 1.b. Ahhoz már nagyon elfogultnak, sőt elvakultnak kell lenni, hogy valaki ne tudja megítélni, egy pártatlan szemlélő milyennek is láthat valamit/valakit.. 2. A HWSW lépten nyomon jelét adja a MS felé való elkötelezettségének (még ha ebben a cikkben meg is jelenik a közhely, hogy 'senki sem szereti a MS-ot', de ez inkább poén), nem csoda, hogy most is a Google ellen próbál hangolni... (Talán egyenesen Ballmertől jött az utasítás...? :p)
 • BlackRose
  #35
  "...nem a tervezett idő alatt, de biztos..." ha nem lesz a Longhorn-ban akkor a következőben, de ha nem gondolják meg magukat (pl. időközben kitalálnak valami szerintük jobb megoldást, vagy esetleg rájönnek, hogy nem jó volt az ötlet) akkor előbb vagy utobb megcsinálják...
 • dez
  #34
  "ha meg elhatározzák, hogy valamit véghezvisznek akkor az meglessz, lehet, hogy nem a tervezett idő allatt, de biztos, hogy nem vonják vissza amit elképzelnek"

  Hmm, nekem úgy tűnik, ez nem igazán áll a Longhornra.
 • BlackRose
  #33
  hát igen, sokban igazad van, de ha egy szélessebb filozófiára térünk át akkor szerinted mi a jobb, egy sehogyan sem irányított rendszer [na ez anarchia], egy "lazán" irányitott rendszer [pl. USA], vagy egy központilag (államilag) túlirányitott rendszer [igen a Kádár rendszer]?
  Na most szerintem egyik sem jó, de valahogyan kell, hogy legyen. Valahogyan a középsőt tartom a legelfogadhatobbnak, mert így valahogyan működik a természet is...

  "In nature there are no rewards or punishments; there are consequences."

  Horace Annesley Vachell

  "The earth does not argue,
  Is not pathetic, has no arrangements,
  Does not scream, haste, persuade, threaten, promise,
  Makes no discriminations, has no conceivable failures,
  Closes nothing, refuses nothing, shuts none out."

  Walt Whitman (1819–1892)

  és ezek nagyon igaz mondások, a természetben az erősebb győz, de a természet senkit sem favorizál (se gyengét sem erősett), és ez így kellene legyen az életben, persze meg kell szerkeszteni az alaptörvényeket, de nem szabad túltekerni semmit sem, az AT&T esetében ez egyértelmű volt, az MS esetében már nem és ezért az USA igazságügye inkább úgy döntött, hogy nem lép mint, hogy esetleg rosszul lépjen (itt nem azt mondom, hogy jó lépett, de ki az az okos aki 100% meri állítani, hogy nem jó lépett) na ezlrt mondom, hogy ha neutrális szempontból nézzük a dolgokat akkor nem egyértelmű, mert lehet, hogy ha az MS ellen lépnek akkor most jobb lenne, de lehet, hogy nem. Ezekben az esetekben szerintem jobb nem lépni mind rosszul lépni. Na de nem akarok itt az MS védelmébe állni még véletlenül sem ezért ne érts fére, nem tartom magam elég okosnak ahhoz, hogy ezekről a dolgokról pontos véleményt alakítsak ki, sőt tudomásom szerint nem létezik eléggé megbizható formális metódus az ilyen dolgok tudományos megalapozására, minden vélemény szubjektív (ami nem jelenti, hogy téves), de ilyen esetben lehetetlen pontossan meghatározni a dolgokat, és ha nem tudjuk, hogy mi lesz a következmény akkor jobb ha nem lépünk.
  A kövétkezmények azok amivel az emberek nem számolnak... pedig elkerülhetetlenül jönnek minden lépés után.
 • FTeR
  #32
  ugyan megfogadtam, h automatikusan ignorálom a hozzászólásaidat :), de sajna nem néztem a neveket, így 2 kommentet olvastam tőled és nem bírtam ellenálni a kísértésnek.
  "elfogulatlan megítélése valakinek"
  bagoly mondja verébnek, h...
  te mint elfogulatlan

  tudom, h szereted a kuglit, ezért:
  hwsw - google...
  (lehet már linkeltem neked)
 • FTeR
  #31
  ez most hogy jött arra amit írtam?
  épp az SG-t fikáztam, nem a ballmert védtem.
 • NEXUS6
  #30
  Amiket írtál arról az jut eszembe, amikor az előző rencerben nyakrafőre dícsérték a Kádárt.

  És mondták, hogy ugye milyen okos, meg mennyit törődik velünk, meg bezzeg milyen szar Albániában, Romániában, az oroszoknál. stb, stb.
  És milyen jó hogy ő van nekünk!


  Az hogy volt/lett egy cég ami a többi fölé kerekedett, az szerintem meg bele volt építve a rendszerbe. Többek között azért, mert ha valaki kiesett, az többet már nem jött vissza második menetre, sőt nem jöttek másikok sem a helyére. Nem azért mert olyan okosak a M$ vezetői, hanem mert ezt a jelenlegi szisztéma kitermeli magából. Ugyan így járt az IBM az AT&T stb. Azokat visszafogták vagy visszafogták magukat, amikor túlzottan megerősödtek.
  Az M$-t nem bántják. Miért? Mert kell a kirakat cég Amerikának!
  Hány bírósági támadás érte őket?
  Számtalan, csak egyet kellett volna rendesen végigcsinálni, és a szövetségi kormányzat úgy szét kapja őket mint Floki kutya a lábtörlőt!!!!
  Nem teszik mert kell nekik ez a cég.

  És nekem fényezhetet ezt a SB-t meg a szendemosolyú haverját, fele annyi tehetségük nincs mint neked, ők csak azok az emberek, akik jó időben jó helyen voltak.

  Ha te is beveszed a PR dumájukat, akkor már régen rossz.

  "tényleg nevetséges és egy picit elfogathatatlan de hát új világ új szokások, lehet, hogy példaképpé válik és 10-20 év múlva minden CEO így fogja megnyitni az évi találkozókat :)))"

  Csak akkor már te sem fogsz ezen nevetni!
  ;)
 • BlackRose
  #29
  mi a jó? kinek jó? NEXUS ez mind OK amit mondassz, de a jó és rosszat nem lehet vákuumból nézni, meg kell legyen a kontextum, hogy ha valami jó akkor az kinek, mert az lehet, hogy szépen szól ha Ballmer tevékenysége a Tibeti földigilisztáknak vagy a Zairi kumba törzsnek jó, de az MS részvényessei őt nem azért fizetik, ezért mások vannak fizetve (pl. kormányok stb.) tehát Ballmernek az a dolga, hogy a legjobban ahogyan tudja jót tegyen az MS részvényesseinek és a partnereknek akiknek megigérte a szerződésekben, ha ez a társadalomnak nem jó akkor ezért a kormányok vannak fizetve, hogy ebben megakadályozzák, ha meg a konkurens cégeknek nem jó akkor Ballmer jó munkát végez, mert elvégre a verseny arról szól, hogy megverd a konkurenciát és ha a konkurenciának jót teszel akkor nem tudod megverni. Sokszor azt hallom, hogy az MS vagy valami más cég kiszorította a konkurenciát mert elhódította a piacot, én erre azt szoktam válaszolni, hogy OK akkor ne csináljuk azt amit az a cég csinál, hanem találjunk ki valami mást és ebben a másban legyünk mi az urak. Pl. az Apple nem próbálja megverni az MS-t az OS-ek piacán, hanem inkább kitalálta az iPOD-ot, ahol arat, a Cisco meg a routerek-el arat, a Motorola meg kiszorult a CPU piacról de arat a mobilpiacon... tehát új területek felfedezésében van a jövő... én emlékszem még amikor az OS-ben nem volt pl. networking, akkor a Novell volt a király, akkor az MS benyomta a networkingot a Windowsba és a Novell kiesett, most te mit szeretnél jobban ezt ami van, vagy azt, hogy most is ha networkingra van szükséged vegyél külön szoftvert valakitől, de ez nem csak a networkingnál van így... a jövő az inovációkban van és új területek bevetésén, a Google is ezt tette azért lett hatalmas, most az MS ezt el akarja hódítani és persze, hogy a Google ezt nem kell hogy adja, de ez a rendje a dolgoknak, na de nem kell elfelejteni, hogy ez pozitív, mert míg most az MS és a Google verekszik a search területén, valaki harmadik valami újdonsággal az egekbe nőhet... na most akkor ki lesz az és mivel, a lehetőség nyitott csak dolgozni és tanulni kell...
  Na most itt kijőttem a Ballmer keretből... de mindegy, Ballmer sok hibát követett el, de mások ezt nem tudták kihasználni, míg ő mások legkisebb hibáit is használja - ebben van a lényeg, MINDENKI hibázik, csak az a kérdés, hogy ezt más kihasználja e vagy nem, tanul e belőlle vagy nem. Pl. az MS, az Apple az IBM mind nem lenne az ami ha a Xerox nem hibázik... ezért amikor valaki kérdezi melyik a legidiótább cég a világon (management szemszügből) azt szoktam mondani, hogy Xerox, mérnökei feltalálták a GUI-t, az egeret, a szövegszerkesztőt, a lézernyomtatót... és ebből mások 1000 milliárdos üzletet kovácsolva óriásokká nőttek, míg a Xerox... na ez az amit Ballmer nem enged meg, ezért nagy üzletember és megbízható, de hogy őrölten viselkedik az igaz.
 • NEXUS6
  #28
  "pedig ha a megbzhatóságról van szó akkor azt hiszem hibátlan, ezek olyan emberek akik a haláltól sem rettennek vissza ha valamire elszánják magukat."

  Szóval annyira biztosak, mint a halál?;))
  Kösz akkor nem kérek belőlük!!!


  "I'm going to fucking kill Google"
  " A század vége előtt a világ egyik leggazdagabb embere már a kezében tartotta a földgolyó gazdasági életét. Még is ünnepelték őt mert az általa tervezett komputercsippek valamiképpen egyenletessé tették a világ sorsát.
  Fokozatosan eluralkodott rajta a hatalomvágy. Lassan már istennek tekíntette magát, mind teljesebb ellenőrzése alá vonta a világ népességét....
  Ha valamelyik kormányszerv megakart tudni valamit az illetőről, egy speciális eszköz segítségével egyszerűen letapogatták a csip tartalmát. Így bármit megtudhattak ról- hol lakik, hol dolgozik, milyen betegségei voltak, sőt azt is milyen betegségei lehetnek a jövőben.
  A csip még ennél is vészjóslóbb lehetőségeket is rejtett magában...."

  Én ugyan nem hiszek a próféciákban, de örülnék neki, ha 100%-ig biztos lehetnék abban, hogy BG és SB sem!
 • BlackRose
  #27
  "Kb annyira tudnék megbízni benne mint egy veszett kutyában"
  pedig ha a megbzhatóságról van szó akkor azt hiszem hibátlan, ezek olyan emberek akik a haláltól sem rettennek vissza ha valamire elszánják magukat. Vagyis biztos lehetsz benne, ha valami nem érdekli akkor azt rögtön a tudtodra adja (habár ez az MS-ben általános, ugyanis tudomásom szerint Bill Gates és Ballmer is azt a politikát prédikálja, hogy ha valami baj van akkor nem szabad gyugni hanem ki vele, vagyis ha tudnak a bajról, mert ugye sokszor az ember nincs tudatában, hogy valami nem jó :), ha meg elhatározzák, hogy valamit véghezvisznek akkor az meglessz, lehet, hogy nem a tervezett idő allatt, de biztos, hogy nem vonják vissza amit elképzelnek (kivéve, ha útközben rájönnek, hogy ez nem jó), jó pl. erre a Windows Server 2003 R2, amely minimális instalációval kezd, és amire szükséged van azt add hozzá, míg pl. a Windows 2000-ben minden felment, ha szükség volt rá ha nem... tehát tanulnak a hibákból és módosítanak, nekem ez az ami tetszik az MS-nél, temérdek szemetet hoztak ki a piacra azt el kell ismerni, de szintén el kell ismerni azt is, hogy minden következő generációval javítanak, csiszolnak, tanulnak... ez az ami sok cégnél hiányzik, míg az MS képes egy rossz termékből idővel piacvezető minőséges tőkegépet csinálni addig sokan a jó termékből sem hoznak ki semmit és eltünnek a piacról. Tehát megbíznató Ballmer és ha azt mondta, hogy "I'm going to fucking kill Google" akkor a Google eyt hal'lkomolzan kell, hogy vegye, mert mondom Ballmer ezt halálkomolyan és ultramegbízhatóan gondolja...
 • kbupdate
  #26
  Nekem jó.
 • BlackRose
  #25
  KB, jelenleg az MS-el több munkát (jobban fizetett) tudok találni, de az IBM és főleg a Power az amit szeretek. (Sajnálom, hogy az Apple átállt az Intelre). Na nehéz egyformán követni két vágányt és jó formában lenni mindkettőben, ezért az MS dolgok mondjuk 70%-ban kötnek le, a maradék 30% az főleg Linux, meg van egy pici IBM szoftver is. A BlueGene logó az inkább egy olyan dolog ami azt mondja, hogy szeretem a szuperszámítógépeket, a bluegene-ről amit meglehet tudni (igy messziről) azt megtudtam, de sajnos csak állom marad, hogy élőben is játszadozzak vele, na ennyit erről, különben az IBM-et nagyon is kedvelem, annyira, hogy a Notebook-om még eredeti IBM ThinkPad T42P, (most már ez Lenovo) és igen dual boot, Windows és RedHat... különben hamarossan munkahelyet változtatok, messzire utazok (elköltözöm) és a helyzet jelenleg az, hogy elég sokat fogok non-ms féle (általában IBM de más is) technológiákkal foglalkozni, úgyhogy ki tudja (na most álmodozik a gyerek :) de mÉg esetleg valami BlueGene-el is találkozom :)
  Na de most itt Ballmer a pofa vagy én? :)
 • NEXUS6
  #24
  Persze a lelke mélyén biztos jót akar.
  Csak azt kéne felfognia végre, az M$ egész vezérkarával együt, hogy az a jó amit ő elképzel, lehet hogy rengeteg embernek jó, de nem mindenkinek.
  Sőt az is valószínű, hogy a világ nagyobbik felének nem!
 • NEXUS6
  #23
  Kb nekem is ez jutott eszembe.

  De azért szerintem az embernek el kell jutnia egy szintre, megértenie, hogy a cél nem minden eszközt szentesít!

  Pl SB a videóban demonstrálni akarta végletes elkötelezettségét a cége iránt. Demonstrálta, hogy akár hajlandó hülyét is csinálni magából, ha a szitu úgy kívánta.
  Amellett hogy télleg hülye is, olyan szintig fanatikus, hogy az ilyen ember számára minden eszköz megengedett a céljai elérésében.

  Lehet hogy te csodálod az üzleti eredményeit, de én egy ilyenembertől azt sem szívesen fogadnám, ha a szemetemet akarná kivinni, nem hogy üzletet kötni vele.
  Kb annyira tudnék megbízni benne mint egy veszett kutyában.
 • dez
  #22
  Igen, és munkahelyet is találtál, látom... :)
 • dez
  #21
  Vajon az IBM-et is ilyen közelről követed? (Csak a logód miatt kérdezem.)
 • BlackRose
  #20
  mondjuk rá, de nem egyértelműen, ez szerintem inkább nevelés kérdése, habár pl. inteligensebb emberek könnyebben megtanulnak viselkedni is, de nem kizárt dolog, inkább attól függ, hogy mennyire tartják azt fontosnak... Ballmer úgy látszik nem tartja fontosnak egy picit sem... na de, nekem mindég nevetséges, nem tudok csodálkozni, hogy meddig tudja vinni, különben a developers... a legismertebb fellépése, de néhány hónappal ezelőtt a CEO Summiton is hasonló ordításba kezdett, pedig ott nem T-shirts programozók ültek előtte, hanem néhányezer CEO akik között voltak Fortune 500 CEO-k is, de ez őt egy picit sem érdekelte... tényleg nevetséges és egy picit elfogathatatlan de hát új világ új szokások, lehet, hogy példaképpé válik és 10-20 év múlva minden CEO így fogja megnyitni az évi találkozókat :)))
 • BlackRose
  #19
  :)
  ma Vasárnap van és szokatlanul sok az időm ezért irkálok sok majomságot, ne vegyetek komolyan :) különben mivel semmi rokoni vagy baráti, sőt ismerősi kapcsolatom sincs Ballmerrel ezért a személyisége egyáltalán nem érdekel, inkább azzal törődök, hogy üzleti lépései hogyan hatnak a mindennapi életemre, álltalában a professzionális életre gondolok itt... na de már megint széthúztam :)
 • kbupdate
  #18
  nem példaképem. Csak kinőttem az óvodáskorból már egy jó ideje.
 • dez
  #17
  Vagy inkább csak - veled ellentétben - elfogulatlan megítélése valakinek, aki "érdekesen" viselkedik. :)

  Ja, lehet, hogy számodra ő a példakép, számomra speciel nem.
 • dez
  #16
  Ja, megjátszás az egész. Kíváncsi lennék, milyen a magánéletben... (Szerintem kevésbé "jó fej".)
 • kbupdate
  #15
  Maradjunk annyiban, hogy azért sokan akarnak SB helyében lenni. Csupán a megfoghatatlan irígység beszél a fikázókból. Ez egyértelmű.
 • tehen_m
  #14
  Itt pont az a lényeg hogy minedki őrá figyeljen, az emberekben egy vidám élmény marad meg (hála a viselkedésének).
  És ez számít. Ezt a viselkedést szépen tudatosan eljátsza. (és így szinte bármi el lehet hitetni az mebrekkel mert az a viselkedés "szenzáció" kell a népnek)
 • the Godfather
  #13
  Nem, az inteligencia az orokolt tulajdonsag, amit lehet fejleszteni tanulassal...a ficko egyszeruen amcsi bunko
 • [HUN]PAStheLoD
  #12
  Az intelligenciába, szerintem, beletartozik az is, hogy tudjunk viselkedni ;]
 • dez
  #11
  az a sok stressz...
 • tomo
  #10
  and you even get a calculator...
  ehh