2173
Vajon létezik-e?
-
#46 Te jó ég!!! Ahhelyett, hogy segítenétek neki csak lehurrogjátok :DDDD Eszméletlen.....hogy milyenek az emberek :DD Látom a sok hurrogásból, hogy ez egy nagy népszenvedély!! :DDDD Kész....Ja meg az a beszólás tetszett a legjobban, hogy, ha nyitsz egy topikot nézd meg...blah-blah...éljen miszter tökéletesség :DDD Szerinted ki a nyavalyát érdekelnek a negatív hozzászólásaid?? Ki nem tesz rá magasról, hogy te mégis milyen apró cseprő hibát találsz más "munkájában"?? Kész....na én meg ezen b*sztam fel az agyam....csinálj te is topikot vazze és ott b*szogasd MAGAD...de mi egyszrűbb?? Letolni a másikat...lol....
[anyatigris megszólalt]
Nya...és akkor a topik eredeti témájához visszatérve:
Kedves Nightwish!
Tudom, hogy összezavarodtál, de hidd el az idő majd mindenen segít, majd az eldönti, hogy mit is szeretnél valójában a csajostól ;), ha nem szeretnél tőle semmit nem csinálsz semmit, ha szeretnél, de ő nem akar veled foglalkozni, akkor majd foglalkozol olyan lánnyal, aki megérdemli, hogy időt fordíts rá. Fel a fejjel szépségem, minden a helyére kerül idővel csak hagyd, hogy kiforrjon a dolog. Türelem!
Cupp! :)
Amúgy, mikor rossz kedvem volt, akkor nekem sem ment a CS :D Szal értem én a probléma gyökerét :D -
#45 na ez marha nagy reklám volt :o
csak a célfórumra irányítottam, ahol nem hurrogja le minden második ember, mint itt... >_< -
Phat Smoker #44 sose késő, ne add fel! :)) -
#43 -
#42 má késő :DDDD -
#41 ki lett javítva....:DDD -
#40 slő topik :DDDDD -
skristof #39 lol
állat e vaty? -
#38 múú egyszerre :)
-
#37 "Azóta nem megy a CS sem!" húú ezen az én agyam is ledobta a gépszíjat :)
De lehet ilyen voltam én is 2-3 évvel ezelőtt?! -
#36 "Azóta nem m1 a CS sem.." kész ezen behaltam -
#35 én így ismerem.....:DD -
#34 SLO :D -
Phat Smoker #33 ígyse rossz! :-) -
#32 hívd meg mindkettőt egy szerverre és eldől melyik a jobb :9 -
#31 Az nem így van hanem úgy hogy!
"Szia! Hiszel a szerelem első látásban, vagy menjek el melletted mégegyszer?" :DDDD -
#30 :)
tükörben? -
Takezó #29 jajj, errl jut eszembe: múltkor ZP-ben voltunk egy társasággal, egyik csajhoz meg odament a srác, és megkérdezte, hogy mi a körzetszáma :o gondolom poénból mondta, de úgy 6an röhögtünk fel egyszerre, aztán sunnyogva elhúzódott :D:D -
Phat Smoker #28 van egy ilyen béna csajozós duma, hogy : -te figyelj, te hiszel a szerelemben első látásra ? -nem! -és ha mégegyszer elmegyek előtted ? :-) -
Phat Smoker #27 szelerem cső látásra :-) -
#26 slő - cső? -
Takezó #25 kemény:Ð
sztem ilyen korban még lehetsz havonta más csajba szerelmes ;) valószínűleg ez a megláttad, és megszeretted nem is olyan mélységű kapcsolatot eredményezne, de azé kuffantsd meg, np:Ð -
Grusi #24 Így van, GnR roxx :)) -
#23 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#22 mint améhcske, virágról virágra, amíg akaptárba kerül améz -
#21 gnr powz ^^ -
#20 Nem kéne reklámozni:D: -
#19 ne szóld le mások problémáit még akkor se ha neked olyan kicsinek tűnik.....:DD
lehet (sőtt biztos) hogy neki ez tényleg nagy probléma.....:) -
#18 A CS az bennevan az élet NAGY DOLGAIban, szóval nem kinevetni! :-) -
OPM #17 "Azóta nem m1 a CS sem" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd micsoda problémák loál -
#16 -
#15 Nagyon bénára sikerült a cím!:DD Legalább ha topicot nyicc, akkor ügyejj arra hogy jól irsz-e mindent! -
Ben C #14 "Knowing your love's decided
And all love is real...baby"
ismerős.. Gn'R? :) -
#13 Ne küldd már az imnetre szerencsétlent, csak rosszabb lesz. :-))))))
-
#12 belehatolnit olvastam lol :DDD -
#11 Ne cukkoljátok, elírta a címet és ennyi, mással is megesik.
A lelki problémákra (pláne a 14+-2 éves korhatárra az im-net.hu fóruma a javallott kezelési forma, van itt pár skilled tag, akinek nagy tapasztalata van az ilyen imnetes dolgokban) -
#10 Eccerű. Válaszd azt, amelyik jobban pippant. :)
slő powa. -
Aspyrin #9 Szerintem ez természetes, 14 évesen fülig belehabarodtam egy csajba, azt hittem ő lesz a nagy ő, aztán rá egy hónapra belezúgtam a következőbe és így tovább :-D Persze idővel majd átalakulnak a dolgok, de nem érdemes ezen rágódnod. -
#8 slő lol -
#7 Javítsátok a topicot: Szerelem első ásásra?!?! ;]];];]