2173
Vajon létezik-e?
-
#166 igaz. de most ehhez van kedvem. ha már a barátaimmal megdumáltam akkor marad az sg -
Ben C #165 mostis, de a 200asnál valószinüleg nem leszek itt :D -
#164 nem aludni KELL, csak én döntöttem úgy hogy alszok mert amint mondtam 3 napja összesen aludtam vagy 10 órát ...ma is hajnali négykor felébresztettek......
szal ne kis pisisnek nézzél akinél anyuci meg apuci szabjameg hogy mikor kell csicsikálni......
na mostmár tényleg bye
-
#163 én a nőügyeimet a legjobb barátommal tárgyalom meg nem az sg-n...
mai fiatalok... (mondjuk kényelmesebb mint bravóba meg im-be beírni.) -
#162 ja tom hol van oszttársam is arra lakik, nem tünik annyira kihaltnak de ezek szerint mégis az -
#161 friss husikra könnyő rámászni lol :D -
#160 tetszik ez topic mert ez a kérdés ez engem is foglalkoztat mert már eléggé kivagyok csaj ügyileg és hát... -
#159 egyébként bye -
#158 az oázist tod hol van???
na én attól lakok kb 2 uccára és ha elmegyek sétálni nem találkozok csak 5 évestől kissebb gyerekkel.......na jó max 8 éves....... -
#157 ja,télleg neked aludni kell még,nálunk nem esszik forron a kását :D -
#156 szia -
Ben C #155 jo8 -
#154 "és holnap meg az a gedva suli van"
ez nem jó hozzáállás kishölgy! -
#153 na ezért bannolnálak :D,már az 50-est is igy felkapták, az én idömben még csak a 100as meg afelettiek voltak az igaziak :D -
#152 én abban nem hiszek! Max megtechet vki elsőre.......de szerelmes attól még nem leszek belé.....:DD erről ennyit....:)
És én most lépek mert három napja nem aludtam normálisan és holnap meg az a gedva suli van.....szal bye!
Jóccakát mindenkinek! -
#151 no para -
Ben C #150 ték :| -
Ben C #149 és szorri deee. -
Ben C #148 jahm. -
Ben C #147 háhhh, főleg igy hogy ott van haverod, alaptalanul félsz -
#146 de hol van ot kihalt hely? nekem is lakik ott oszttársam,voltam már nála,meg szuleim is ott laktak, merre van ott ilyen hely? -
Ben C #145 Nah mondjunk valamit a szerelemről első látásra, különben bannolnak spemmelésért a végén >.< -
#144 az se rossz hely ;D -
Ben C #143 :() -
#142 Én Szigetszentmiklóson lakok...:DDDD -
#141 nyájni -
#140 hát ja.......őt max havernek mondhatom.....:D
haver meg barátközött én különbséget szoktam tenni tudod.....:)) -
#139 punts-puncs, de ez csak egy tipp volt :D -
Ben C #138 kedveskedni, szépeket mondani, legjobb tudomasom szerint :D -
#137 köszi....:))) -
#136 és mit igyak meg? -
#135 idd meg :D,amugy én sem vágom -
#134 ??? ez mi a gyíkot jelent? -
#133 jah, de azon a kerítésen ki lehet jönni.....:DDDD
amúgy egyik haverom is ott dolgozik, szal....:DDDD az az egyetlen normális....:DDDD és ő is csak addig dolgozik ott amíg nem talál jobbat.....:DD
ő szokott ott a munkatársainak visszapofázni ha hozzám vagy a bnőmhöz vmi rosszat szolnak....:DDDD -
Ben C #132 PUNTS! :D -
#131 Szigethalmon, Tököl a szomszédban van, de ha már megkérdezted akkor én is :D ? -
Ben C #130 Ez kizáró ok? :) -
#129 jah lehet, nem tom......:D
de nem is érdekel elhiheted.... -
#128 te tök jó fej lehetsz azokból amiket írogattál a fórumokba... -
#127 kriszti csak az osztálytársam, de bnőmnek nehezen mondhatnám mert ő is legtöbb esetben hülye mint a seggem.......:DDDD