92
Ide rakjátok azokat a képeket, amiken eláll a lélegzet!
-
Kepek #92 A multiple long exposure picture shows fireflies swarming in a forest near Salgotarjan, Hungary, 28 June 2022 (issued 29 June 2022). (Photo by Peter Komka/EPA/EFE)
-
#91 Nekem 5 megás chello-val a tizede - lol :D -
#90 Emmegmiaszar?? -
#89 Kicsit illik a topicba, mert mikor megláttam, eléggé meghökkentem..Ma reggel gondoltam megnézem, hogy áll a sebességduplázás TVnet-nél..Ez lett a datanet sebességmérőjének eredménye :::>
-
motorolanokia #88 az -
#87 -
#86 nem hiszem hogy fake lenne....szerinted fake szerintem nem:)(senkinek se lehet 1 véleménye)....hal feje meg nem lehet,mert 1 halnak sincs emberi fejformáju burája...és ez nem ember....walami ronda xar... -
#85 lol, onnan vot olyan ismerös -
#84 hónapok óta kering a neten.
egy kis Doom 3, Photoshop, és bármikor csinálsz ilyet.... -
#83 ez a kép fake.... -
#82 gondoltam hogy ezt fogod mondani.....mielött mutatná a képeket ott vannak "cimszavak" angolul hogy mi mi....nem wolt nehéz leforditani... -
#81 meddig nézegetted az ogrist, mig találtál "meghökkentöt..." -
motorolanokia #80 hökk -
#79 (hökkenös képet tettem be az orgisrol) :)...nem pedig ilyen gusztustalan xarságot....azokat én se wagyok hajlando megnézni mert behánynék..de ez érdekes kép akkor is...(hökkenjetek meg :) -
motorolanokia #78 Nem erről szól! -
#77 LOL
versenyezzünk ki tud szarabb képet keresni az ogrison!
-
motorolanokia #76 igen, értem. mindenesetre undorító és érdekes -
#75 na sikerült:)...nyugi ez nem olyan gusztustalan trancsirozos kép..inkább érdekes mint az a lejjeb berakot "szörny" vagy minek nevezem.... -
#74 na talán igy link -
#73 ezt nem igy akartam na mind1....egypk az orgish-rol wan...szintén walami állat..akárcsak az walami lejebb...majd feltöltöm a galériámba... -
motorolanokia #72 pfujj -
#71 linkröl:
kép1
kép2
kép3 -
#70 sokan keverik a meghökkentöt a megrázóval... -
motorolanokia #69 nem jó! rosszul linkelted be. -
#68 hát nem tom miez..elég érdekes:
-
#67 végülis ha azt nézzük ezek olyanok mint az ufok..nem tudunk roluk semmit...csak az a gáz hogy ezek a Földünkön élnek..de szerencsére lent a víz alatt a picsába:DDD -
motorolanokia #66 -
#65 -
#64 ui:remélem nem terveznek semmiféle inváziót -
motorolanokia #63 biztosan!!! -
#62 én is erre gondoltam hogy tengerbe/óceánokba (kurwa mélyen) :)...léteznek ilyen élölények,én legalábbis azt gondolom hogy vannak ott ilyen xarok...elég parás... -
motorolanokia #61 Ha ez igazi, és ilyen lények előkerültek most a vízből, akkor el lehet képzelni, hogy milyen furcsaságok vannak még lennt a mélyben! Szerintem ennél 10szer durvábbak is vannak! -
#60 erre kivács lennék mi lehet...egyilyen állatnak sincs ilyen feje...pedig ez walaminek a burája de nem emberé az biztos...durva nagyon -
motorolanokia #59 még egy rotten kép sem volt itt. -
#58 tötölni? oké
Amugy nem vágom miért jó "meghökkentő" képeket nézni
Sajnálom, hogy már az sg -t is betalálta a "rotten-tini" faj... -
Neophyte #57 téged kéne tötölni a föld szinéről... -
#56 -
#55 vmi hal féle, azt írták hogy egy "szörny" amit a cunami után vetett partra a víz, de ez vmilyen hal féle feje -
skeagen #54 Fifi Az minek a feje amit a csávó fog? -
#53 az ilyen szutyok topikokat még a gumibol is törölni szokták...nem értem mit keres még itt