Mit üzensz a világnak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt üzenem, hogy a hülye topikjaidat a megfelelõ helyre nyisd.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
"Üzenem:hogy engedjenek át az egézségügyin."
Tehát suliba való egészségügyi vizsgálat, vagy repülõre?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Dióhéjban ennyi lenne.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mindenki bekaphattya
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
<üzen>üzen>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Remember this fucking face!
Wherever you see clit,|you'll see this fucking face.
l make that shit work!
No one rules the clit like me.
Not this little fuck...
none of you little fucks|out there.
l am the clit commander!
When it comes down|to business...
this is what l do--|l pinch it like this.
Ooh, you little fuck.
Then l rub my nose...
a baloldali herém kisebb mint a jobb
a jobboldali tehát nagyobb
-.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mielõtt valaki belekötne, ez a világnak szóló üzenetem. <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."