Invision Power Board
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom beállítani azt, hogy egybõl a bejelentkezési képernyõ jelenjen meg?
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom beállítani azt, hogy egybõl a bejelentkezési képernyõ jelenjen meg?
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Hy! Egy olyat szeretnék kerdezni, hogy IPB forumban, ha van egy topic, azt hogyan lehet beallitani, hogy csak olyan juzerek nezhessék meg a tartalmat, akiknek az egesz forumban a hozzaszolasaik szama 100 vagy több?
Elore is koszonom.
Elore is koszonom.
Up!
Most jutottam hozzá az Invision-Power-Board-2.2-hoz de nem sikerül beüzemelni.
Miután feltöltöttem és beírtam az /ipboard/install/index.php-t ezt írja ki:
The file /home/www-data/wkberki/elenknunukek/ipboard/install/core/ipsclass.php has been encoded with the ionCube PHP Encoder and requires the free ioncube_loader_lin_4.3.so ionCube PHP Loader to be installed.
Feltetttem már a loadert is a weblapra, de így se megy. Valaki tudna segíteni?
Most jutottam hozzá az Invision-Power-Board-2.2-hoz de nem sikerül beüzemelni.
Miután feltöltöttem és beírtam az /ipboard/install/index.php-t ezt írja ki:
The file /home/www-data/wkberki/elenknunukek/ipboard/install/core/ipsclass.php has been encoded with the ionCube PHP Encoder and requires the free ioncube_loader_lin_4.3.so ionCube PHP Loader to be installed.
Feltetttem már a loadert is a weblapra, de így se megy. Valaki tudna segíteni?
Magyarositás van hozzá?
csak az ipb szebb, gyorsabb, jobban konfigolható. amúgy az smf a beszteszt.
del.
del.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Szerintem az admin részeben kéne, lagalábbis phpbb-ben ott kell. Egyébként az ingyenes, és majdnem annyit tud, mint az invision.
1. nem konkrét
2. gondolom nem vettél licencet IPB-re, szal vedd csak meg 😊
3. tényleg nem illik ide
2. gondolom nem vettél licencet IPB-re, szal vedd csak meg 😊
3. tényleg nem illik ide
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Mi az a Invision Power Board???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hi,
Invisionom van és az istenért nem tudok új fórumot meg új kategóriát létrehozni. Elvileg létrejön a fórum de valójában nem jelenik.
Tudna nekem valaki segiteni?
Invisionom van és az istenért nem tudok új fórumot meg új kategóriát létrehozni. Elvileg létrejön a fórum de valójában nem jelenik.
Tudna nekem valaki segiteni?