The DIG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
vmi gondod van? <#gonosz3>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

BBird
Merengeni általában egy közös topicban szoktunk: Old game hívek. :-)
De ha ilyenbe megyünk át, és nyitok egy Aknakeresõ for Window 3.1 -t, ne merjen senki se leb*ffni. :-)
Nekem a "LucasArts : The Entertainment Pack" van meg eredetiben, ebben 4cd található; Full Throttle, The Dig, Grim Fandango, Sam & Max. A The Day of the Tentacle nincs ilyen kiadásban.
Lacc
Jó kérdés, én csak letöltöttem 😄 De ezt keresd mert ebbe benne van az összes lucas kalandjáték, mindenestül, hanggal.
Hol lehet kapni?
Lacc
Lucasarts Classic Gems
The Day of the Tentacle progit is szeretném megszerezni eredetiben, a cd-s verziót, de sajna ez teljesen reménytelen! <#schmoll2>
Nekem is megvan eredetiben! <#taps>
rezsofiz
<#eljen>

sazl : c

Lacc
Nekem meg is van, kb. 1 éve vettem meg a MediaM-ben 😊 1 vagy 2k huf volt, érdemes beruházni rá.
The Day of the Tentacle,Sam&Max...inkább ezek mint a Dig
Istencsászár
dehogynem mond mennyit toltam régen eztis.. de lehet hogy a mai világban ilyen gémeknek a fejlesztése és eladása nem kifizetõdõ mivel csak a szûk réteg kedveli az ilyeneket a többi fiatal csal a vér meg a hent meg a fps meg a szétszakadó testrészek hive azt jobban ellehet adni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mike
kár, hogy azóta sem tündököl a LucasArts abban a fényben, mint akkor

Sephi
Hoa nem tudtam elhinni amikor megkaptam eredetiben anno. Amikor lattam hogy LucasArts mar tudtam mire szamitsak.

Kbszt jo volt de szerintem eleg nehez is....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
örülök, hogy ez a cím azért pár embernek mond valamit 😊
épp a zenéjét hallgatom 😊

rezsofiz
uhh az elsõ kalandjátékom ez volt 😊)
nosztalgia feeeeling
imádtam 😊

sazl : c

Seth
rohadt jó volt, de hasonló kategóriában akkoriban a Full Throttle jobb volt

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
halyrá😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mike
merengjünk a múltba...