The DIG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merengeni általában egy közös topicban szoktunk: Old game hívek. :-)
De ha ilyenbe megyünk át, és nyitok egy Aknakeresõ for Window 3.1 -t, ne merjen senki se leb*ffni. :-)
De ha ilyenbe megyünk át, és nyitok egy Aknakeresõ for Window 3.1 -t, ne merjen senki se leb*ffni. :-)
Nekem a "LucasArts : The Entertainment Pack" van meg eredetiben, ebben 4cd található; Full Throttle, The Dig, Grim Fandango, Sam & Max. A The Day of the Tentacle nincs ilyen kiadásban.
Jó kérdés, én csak letöltöttem 😄 De ezt keresd mert ebbe benne van az összes lucas kalandjáték, mindenestül, hanggal.
Hol lehet kapni?
The Day of the Tentacle progit is szeretném megszerezni eredetiben, a cd-s verziót, de sajna ez teljesen reménytelen! <#schmoll2>#schmoll2>
Nekem is megvan eredetiben! <#taps>#taps>
The Day of the Tentacle,Sam&Max...inkább ezek mint a Dig
dehogynem mond mennyit toltam régen eztis.. de lehet hogy a mai világban ilyen gémeknek a fejlesztése és eladása nem kifizetõdõ mivel csak a szûk réteg kedveli az ilyeneket a többi fiatal csal a vér meg a hent meg a fps meg a szétszakadó testrészek hive azt jobban ellehet adni..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kár, hogy azóta sem tündököl a LucasArts abban a fényben, mint akkor
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hoa nem tudtam elhinni amikor megkaptam eredetiben anno. Amikor lattam hogy LucasArts mar tudtam mire szamitsak.
Kbszt jo volt de szerintem eleg nehez is....
Kbszt jo volt de szerintem eleg nehez is....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
örülök, hogy ez a cím azért pár embernek mond valamit 😊
épp a zenéjét hallgatom 😊
épp a zenéjét hallgatom 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
halyrá😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES