19
és egyéb nosztalgikus élmények
-
#19 vmi gondod van? -
#18 Merengeni általában egy közös topicban szoktunk: Old game hívek. :-)
De ha ilyenbe megyünk át, és nyitok egy Aknakereső for Window 3.1 -t, ne merjen senki se leb*ffni. :-) -
vg #17 Nekem a "LucasArts : The Entertainment Pack" van meg eredetiben, ebben 4cd található; Full Throttle, The Dig, Grim Fandango, Sam & Max. A The Day of the Tentacle nincs ilyen kiadásban. -
#16 Jó kérdés, én csak letöltöttem :D De ezt keresd mert ebbe benne van az összes lucas kalandjáték, mindenestül, hanggal. -
vg #15 Hol lehet kapni? -
#14 Lucasarts Classic Gems -
vg #13 The Day of the Tentacle progit is szeretném megszerezni eredetiben, a cd-s verziót, de sajna ez teljesen reménytelen! -
vg #12 Nekem is megvan eredetiben! -
#11 -
#10 Nekem meg is van, kb. 1 éve vettem meg a MediaM-ben :) 1 vagy 2k huf volt, érdemes beruházni rá. -
dragster #9 The Day of the Tentacle,Sam&Max...inkább ezek mint a Dig -
#8 dehogynem mond mennyit toltam régen eztis.. de lehet hogy a mai világban ilyen gémeknek a fejlesztése és eladása nem kifizetődő mivel csak a szűk réteg kedveli az ilyeneket a többi fiatal csal a vér meg a hent meg a fps meg a szétszakadó testrészek hive azt jobban ellehet adni.. -
#7 kár, hogy azóta sem tündököl a LucasArts abban a fényben, mint akkor -
#6 Hoa nem tudtam elhinni amikor megkaptam eredetiben anno. Amikor lattam hogy LucasArts mar tudtam mire szamitsak.
Kbszt jo volt de szerintem eleg nehez is.... -
#5 örülök, hogy ez a cím azért pár embernek mond valamit :)
épp a zenéjét hallgatom :) -
#4 uhh az első kalandjátékom ez volt :))
nosztalgia feeeeling
imádtam :) -
#3 rohadt jó volt, de hasonló kategóriában akkoriban a Full Throttle jobb volt -
#2 halyrá:D -
#1 merengjünk a múltba...