Röyksopp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És egy Depeche Mode feldolgozást is készítettek, amit szintén itt adtak elõ:
Talán új album közeledik? :)
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://hotfile.com/list/34300/c7b5879
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
a Senior megint egy chilles, ambientes cucc, és ezért sokkal inkább tetszik
szóval szerintem akinek a Junior bejött, annak ez talán nem annyira fog, akinek meg nem, annak ez fog tetszeni :D
The Alcoholic, The Fear - ezek elég jók lettek. ja és még külön kiemelném a The Final Day-t is, ami egy 10. számként van elrejtve, nagyon remek dark ambient téma
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Valóban a legrosszabb szám az a The Drug.
Legjobb viszont szerintem a The Fear.Ami egy ambient remekmû.
De az album úgy egészében maga sajnos nem olyan érdekes, mint anno.Vokál mintha nem is lenne egy számban sem, ha jól emlékszem...bár nem lényeges.
Ez a Junior/Senior páros szerintem elég messze van az elsõ két albumtól.Azokat jobban szeretem.
Qwerty4
Remélem e teljes, egészében jobb lesz, mint ez az egy szám, amit eddig meghallgattam.
Qwerty4
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Hát elég tucat electro.Ilyet millió számra lehet találni, legálisan ingyenesen letölthetõ zenék közül is.
Egyáltalán nem fogott meg, elveszett a régi hangulat és az egyediség.
Bár megjegyzem a lemezt nem hallgattam meg...
Qwerty4
Óriási lesz ez! <#eljen>#eljen>
Mar alig varom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az ehavi TOTM szám valami fantasztikus, szedjétek le mindenképp. :) No és ne feledjük, hamarosan Senior! :)
Trentemoller-t meg nemismerem, azmilyen?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/260-akik-nem-is-felnek-a-vilagostol-roeyksopp-interju-
friss ropogós, olvassátok el, készült hozzá videó is!
Nekem nagyon bejött a szettjük, nyami!
Sajnos ezzel nem tudok vitába szállni, én most láttam õket elõször, és nagyon bejött. Az egyetlen negatívum számomra az a valóban túl mély SBE, néhol tényleg semmi más nem hallatszott azon kívül.
A lelkesedést pedig nem tömegre, hanem hangulatra értettem. Moby-n, bár kétségkívül jóval többen voltak, viszont nagy tapsvihar csak két-három számánál volt, valamint a nevetségesen kevés 1 órás koncertje után (amirõl persze nem Moby tehet), nem volt visszahívó taps, percekig tartó üvöltözés, ami a Röyksopp-nál nem maradt el.
Természetesen teljes mértékben megértelek téged is, biztos én is máshogy értékelném a koncertjüket, ha csak miattuk utaztam volna le és vettem volna jegyet.
Valamint igazán elégedett voltam azért is, mert minden vágyam teljesítették az Eple-vel, a Sparks-szal, és a Poor Leno-val. :)
Es azt sem szabad elfelejteni, hogy NEM LIVE ZENE, mi a francert eroltetik...?
Röyksopp az eddigi talan legyengebb koncertuket itt nalunk sutottek el.
Torbjørn Brundtland azt sem tudta milyen oraszgban van es mint egy pszihopata ugy kiabalta a Thank You-kat, es hogy Svein kiontotte a soret a cumokra, a hang borzalmasan szar volt, a SBE olyan mely volt, hogy az alap ritmusokat nem is lehetett hallani, az emberek sorba mentek el a koncentrol es nem telt meg a teljes kornyek.
Ellenben Moby-nal?
Tokeletes hang, tokeletes jelenlet, uton nem lehetett haladni olyan sokan voltak egeszen amig a szem ellat. 10x jobb eloadas volt.
Viszont ne erts felre, en 1000x jobban szeretem a Royksopp-ot! Moby-nak alig ismerem par szamat.
Szamomra baromi nagy csalodas volt :(
Röyksopp hihetetlen jó volt, méltó bemutatkozás Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy jövõre is láthatjuk õket, mert rengeteg volt az érdeklõdõ, valamint a lelkesedés is jóval nagyobb volt, mint pl Moby iránt, csak hogy egy "riválisát" említsem.
Valamint jöjjenek a számok, amiket játszottak, nem sorrendben:
Happy Up Here
Only This Moment
What Else Is There
The Girl and The Robot
Vision One - live edit
Röyksopp Forever - ezzel kezdtek
Tricky Tricky
You Don't Have A Clue
It's What I Want
Eple - 09 live edit
Sparks - 09 live edit
Poor Leno
Röyksopp's Night Out
Viszlát - remélem - jövõre is ! :)
The Knife 1
The Knife 2
Eleg furak ok is elsore, de nekem most csak ezek mennek az automba!<#vigyor2>#vigyor2>
13 remix, hatalmas!