Röyksopp

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször csak egy feldolgozást akartak csinálni az énekesnõvel, de aztán annyira megtetszett a fiúknak a csaj hangja, hogy csináltak vele egy számot(állítólag 2 nap alatt, mert ennyi idõ volt a TV-mûsorig, ahol felléptek vele). Íme a felvétel:

http://www.youtube.com/v/AMlJ78-7rZ4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

És egy Depeche Mode feldolgozást is készítettek, amit szintén itt adtak elõ:

http://www.youtube.com/v/vKM6IxUDpVs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Talán új album közeledik? :)

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Qwerty4
Vagy nem is egészen ambient, de mindegy...

Qwerty4

Qwerty4
Jó kis ambient. :)

Qwerty4

"Új" szám:

http://www.youtube.com/v/Ug_8usWm0Qs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Qwerty4
Beautiful Day Without You

Qwerty4

sziasztok! egy Röyksopp számot keresek. a klipjében egy srác sétált az utcán, medúzák ugráltak ki a járdából, és repültek felfelé. tudja valaki a szám címét?
Qwerty4
Köszönöm.<#smile>

Qwerty4

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Qwerty4
De nekem már csak az a bónusz szám kellene, itt még a Senior album sincs...

Qwerty4

Röyksopp discography
http://hotfile.com/list/34300/c7b5879

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Qwerty4
Jó ez a "The Final Day".

Valaki tud linket? (mp3)

Qwerty4

PJack
fura, hogy nekem a Junior (ami azért eléggé táncorientált elektronikus muzsikai lemez lett) kifejezetten nem tetszett, mert én a chillesebb oldalukhoz vagyok szokva. persze volt rajta egy két jó szám ami bejött

a Senior megint egy chilles, ambientes cucc, és ezért sokkal inkább tetszik

szóval szerintem akinek a Junior bejött, annak ez talán nem annyira fog, akinek meg nem, annak ez fog tetszeni :D

The Alcoholic, The Fear - ezek elég jók lettek. ja és még külön kiemelném a The Final Day-t is, ami egy 10. számként van elrejtve, nagyon remek dark ambient téma

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Qwerty4
Én végighalgattam az albumot.
Valóban a legrosszabb szám az a The Drug.
Legjobb viszont szerintem a The Fear.Ami egy ambient remekmû.

De az album úgy egészében maga sajnos nem olyan érdekes, mint anno.Vokál mintha nem is lenne egy számban sem, ha jól emlékszem...bár nem lényeges.

Ez a Junior/Senior páros szerintem elég messze van az elsõ két albumtól.Azokat jobban szeretem.

Qwerty4

Az egész album meghallgatható itt.

Mondjuk a Drug talán a lemez legrosszabb száma...

Qwerty4
Kösz a linket.
Remélem e teljes, egészében jobb lesz, mint ez az egy szám, amit eddig meghallgattam.

Qwerty4

Csuhai G
Már letölthetõ. Én is most fogom meghallgatni, kíváncsi vagyok. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Qwerty4
Meghallgattam az elsõ kislemezt (The Drug) a Seniorról.
Hát elég tucat electro.Ilyet millió számra lehet találni, legálisan ingyenesen letölthetõ zenék közül is.
Egyáltalán nem fogott meg, elveszett a régi hangulat és az egyediség.

Bár megjegyzem a lemezt nem hallgattam meg...

Qwerty4

Csuhai G
Senior preview
Óriási lesz ez! <#eljen>

Sephi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Mar alig varom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PJack

na végre valami konkrétum, nem csak az hogy "the album will be released soon..."

PJack
http://www.youtube.com/v/ZFL2cE7NvkU&fs=1&rel=0&color1=f0f0f0&color2=f0f0f0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Augusztusban Senior!

Jah, ez jó lett :)

Csuhai G
A hivatalos oldalukon már hónapok óta üzemel a Track Of The Month részleg, ami annyit jelent, hogy minden hónapban ingyenesen elérhetõvé tesznek egy eddig még kiadatlan Röyksopp számot, remixet, feldolgozást.
Az ehavi TOTM szám valami fantasztikus, szedjétek le mindenképp. :) No és ne feledjük, hamarosan Senior! :)

PJack
belehallgattam, bejövõs :)

Qwerty4
Az jó. :) Kíváncsi vagyok rá.

Qwerty4

+ Faithless is elvileg :)

Csuhai G
Electronica, IDM, ilyesmi. :) Nézz utána, igen jó.

PJack
úúú MA lemez mekkora lett már, tejóisten :O
Trentemoller-t meg nemismerem, azmilyen?

Csuhai G
Naja. :) Erõsen kezdõdik az év, új Massive Attack, Röyksopp, Trentemoller lemez..

PJack
ideje lesz már :)

Csuhai G
Áprilisban érkezik az új albumuk, a Senior.

Sephi
OHHH LOL :D:D:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csuhai G

Csuhai G
Nem tudom, hogy mennyire hivatalos, mindenesetre most bukkantam rá és nagyon tetszik.
http://www.youtube.com/v/nE77UudBy68&hl

Csuhai G

Akik nem is félnek a világostól – Röyksopp interjú:)

http://www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/260-akik-nem-is-felnek-a-vilagostol-roeyksopp-interju-

friss ropogós, olvassátok el, készült hozzá videó is!
Nekem nagyon bejött a szettjük, nyami!
Csuhai G
"Röyksopp az eddigi talan legyengebb koncertuket itt nalunk sutottek el."

Sajnos ezzel nem tudok vitába szállni, én most láttam õket elõször, és nagyon bejött. Az egyetlen negatívum számomra az a valóban túl mély SBE, néhol tényleg semmi más nem hallatszott azon kívül.

A lelkesedést pedig nem tömegre, hanem hangulatra értettem. Moby-n, bár kétségkívül jóval többen voltak, viszont nagy tapsvihar csak két-három számánál volt, valamint a nevetségesen kevés 1 órás koncertje után (amirõl persze nem Moby tehet), nem volt visszahívó taps, percekig tartó üvöltözés, ami a Röyksopp-nál nem maradt el.

Természetesen teljes mértékben megértelek téged is, biztos én is máshogy értékelném a koncertjüket, ha csak miattuk utaztam volna le és vettem volna jegyet.
Valamint igazán elégedett voltam azért is, mert minden vágyam teljesítették az Eple-vel, a Sparks-szal, és a Poor Leno-val. :)

Lent voltam én is Soundon, többek közt a Röyksopp miatt, az egyik kedvenc csapatom, de a kihangosítás v.mi nagyon fos volt én kb. a hangosítófülkénél álltam, de ott már torzult az egész, amikor a srác mikrofonba énekelt a roboteffectel szinte csak recsegést lehetett hallani, meg az, h. azt sem tudták hol vannak...?...anyád! picit csalódtam, de nem bántam meg semmiképp már csak a nõi vokálok miatt sem...:-) Onnan mondjuk nem lehetett látni a sörkiöntéses szitut, de azé ez elég gáz..:-) Õk azzal magyarázták, h. zavarban vannak...hehe. Azért egy ilyen szintû brigádtól sztem simán elvárható az, h. picit jobban készüljenek már föl bakker...
Sephi
Ne felejtsuk el azt sem, hogy en csak azert mentem le, hogy lassam oket, szoval felik ok volt.

Es azt sem szabad elfelejteni, hogy NEM LIVE ZENE, mi a francert eroltetik...?

Sephi
Szia. Ne haragudj, hogy beleszolok, de borzalmasan nagy hulyeseget mondtal.

Röyksopp az eddigi talan legyengebb koncertuket itt nalunk sutottek el.

Torbjørn Brundtland azt sem tudta milyen oraszgban van es mint egy pszihopata ugy kiabalta a Thank You-kat, es hogy Svein kiontotte a soret a cumokra, a hang borzalmasan szar volt, a SBE olyan mely volt, hogy az alap ritmusokat nem is lehetett hallani, az emberek sorba mentek el a koncentrol es nem telt meg a teljes kornyek.

Ellenben Moby-nal?

Tokeletes hang, tokeletes jelenlet, uton nem lehetett haladni olyan sokan voltak egeszen amig a szem ellat. 10x jobb eloadas volt.

Viszont ne erts felre, en 1000x jobban szeretem a Royksopp-ot! Moby-nak alig ismerem par szamat.

Szamomra baromi nagy csalodas volt :(

Christiansen
voltál Kraftwerken?

Csuhai G
BS topikból a véleményem:

Röyksopp hihetetlen jó volt, méltó bemutatkozás Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy jövõre is láthatjuk õket, mert rengeteg volt az érdeklõdõ, valamint a lelkesedés is jóval nagyobb volt, mint pl Moby iránt, csak hogy egy "riválisát" említsem.

Valamint jöjjenek a számok, amiket játszottak, nem sorrendben:

Happy Up Here
Only This Moment
What Else Is There
The Girl and The Robot
Vision One - live edit
Röyksopp Forever - ezzel kezdtek
Tricky Tricky
You Don't Have A Clue
It's What I Want
Eple - 09 live edit
Sparks - 09 live edit
Poor Leno
Röyksopp's Night Out

Viszlát - remélem - jövõre is ! :)

ajem kisa
Ha bejon nektek a csapat, akkor van egy masik csapat szinten akik nem xarok
The Knife 1
The Knife 2
Eleg furak ok is elsore, de nekem most csak ezek mennek az automba!<#vigyor2>

Csuhai G

Oldal 1 / 3Következő →