Tök alsó - Európai turné - újabb pisi-kaki vígjáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali nincs valakinek normális szinkronja a filmhez mert letöltöttem de valami S*** mozis hang van hozzá(magyar)??
Nagyon kéne.
Szerintem nagyon jó film, de az elsõ egy kicsivel jóbb

kaki maki
szánalmas

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Bezony, naon poén egy film.Bár lehet hogy én vagyok naon bárgyú, de akár többször is élveztehtõ, de azért nem a végtelenségig. Csak a Rózsaszín Párduc következõ részéig, hehe...
Amugy nekem naon tetszet a film és mindenkinak ajánlom aki 1 jót a akar röhögni!!!!!!
Miért van az hogy a Kanadaiak ide tolják a seggüket és össze szarják tölténelmi városain macskaköveit????? HM???
Ha egy jót akarsz röhögni, akkor nézd meg!Ha komolyabbra vágysz, hagyd ki!
De tényleg<#violent><#violent>
Tök jó
melyik film nem ragad ki?😊

de még ebbõl a kiragadós mûfajból is vannak jó és kevésbé jó filmek.

meg aztán meg lehet különböztetni a jó filmet, a "nekem tetszett" filmtõl😊
Mortigen
Nektek még sose volt olyan hangulatotok, hogy iszonyat szar kedvetek volt és kellett valami ami kiragad egy kis idõre a hétkõznapok sötétségébõl. Mert nekem most volt, és igen is arra tökéletesen jó volt. De nem többre!!!
A másik lehetõség amit megnézhettem volna a lopakodó volt....

jointeer
elégetni, megtaposni, nagyongyorsan elfelejteni. grat készítöknek ez a negatív csúcs

köcsög

Nevetséges film volt és nem azért mert annak szánták. Adam Sandler pedig szerepel benne, van kemény 5 másodperce.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nethyrrea
ötlettelenség felsõfokon. az elsõben már kimerítették az összes komplexusos "normális" nõfajtát?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ööh nekem teccet a film 😄DDDD
monnyuk nem sok köze van a valósághoz és télleg nem is egy kihagy6atlan darab de akkorákat lehet röhögni rajta h aszondom egynek elmegy

Dante73
Egyrészt valóban a térkép hiánya, másrészt a fallikus szimbólum miatt... Gondolom, nem csak én látom?!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

az olyan hülyéknek akik megnézik a filmet, te láma<#beka3>

Ohh, anyám! Ezt a szart muszáj volt leforgatni? De minek? És kinek?
Ott térkép még a katonaságnak sincs...

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Nemá, átlag amerikainak térképe sincs..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Kelta
Igazad lehet...
Átlag amerikainak az is nehezére esik hogy megtalálja európát a térképen

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Megnyugtatásul, nem a magyarok készítették a plakátot
http://www.deucebigalow2.com

Ebbõl kiindulva sztm egyszerû a válasz: amerikai film, és amszterdamnak nincs olyan jelképe, amit egy átlag amerikai felismerne 😊

Kelta
egy dolgot nem értek: ha tényleg csak amszterdamban dekkol, akkor a plakáton vajon mért a pisai ferde torony van??? vagy a plakát készitöknek derogál legalább a film ismertetöjét megnézni???

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

hát ez tényleg vérgagyi

jaja, ott állt spielberg és lucas között😊

(egy képet róla, tényleg nem tudom, hogy ott volt-e)
Ha lattatok a filmet, akkor a legvegen, a dijkioszto gala egyik szereploje volt Adam Sandler, de nehez eszrevenni.

Qukker
Én láttam a filmet, és nem rémlik, hogy benne lett volna a Sandler fiú, ha igen, ügyesen eltitkolta, és ezt jól is tette.
A film egyes részeit egyszerûen csak egy szóval lehetne jellenezni: PARASZT. A péniszorrú nõ, meg a lukasnyakú nõ egyszerûen kiábrándító.
Nevetni nem sokszor kellett alatta, a legtöbb poén gagyiiii.

\"Nincs végzet, csak ha bevégzed...\"

igen?
Tevedes, mert szerepel a filmben Adam Sandler is.