30
-
Hellboy01 #30 Hali nincs valakinek normális szinkronja a filmhez mert letöltöttem de valami S*** mozis hang van hozzá(magyar)??
Nagyon kéne. -
user1991 #29 Szerintem nagyon jó film, de az első egy kicsivel jóbb -
#28 szánalmas -
gabeei #27 Bezony, naon poén egy film.Bár lehet hogy én vagyok naon bárgyú, de akár többször is élveztehtő, de azért nem a végtelenségig. Csak a Rózsaszín Párduc következő részéig, hehe... -
bausz #26 Amugy nekem naon tetszet a film és mindenkinak ajánlom aki 1 jót a akar röhögni!!!!!! -
bausz #25 Miért van az hogy a Kanadaiak ide tolják a seggüket és össze szarják tölténelmi városain macskaköveit????? HM??? -
csigusz69 #24 Ha egy jót akarsz röhögni, akkor nézd meg!Ha komolyabbra vágysz, hagyd ki! -
halika22 #23 De tényleg -
halika22 #22 Tök jó
-
winnie #21 melyik film nem ragad ki?:)
de még ebből a kiragadós műfajból is vannak jó és kevésbé jó filmek.
meg aztán meg lehet különböztetni a jó filmet, a "nekem tetszett" filmtől:) -
#20 Nektek még sose volt olyan hangulatotok, hogy iszonyat szar kedvetek volt és kellett valami ami kiragad egy kis időre a hétkőznapok sötétségéből. Mert nekem most volt, és igen is arra tökéletesen jó volt. De nem többre!!!
A másik lehetőség amit megnézhettem volna a lopakodó volt.... -
#19 elégetni, megtaposni, nagyongyorsan elfelejteni. grat készítöknek ez a negatív csúcs -
jefferson83 #18 Nevetséges film volt és nem azért mert annak szánták. Adam Sandler pedig szerepel benne, van kemény 5 másodperce. -
#17 ötlettelenség felsőfokon. az elsőben már kimerítették az összes komplexusos "normális" nőfajtát? -
Hegyikecske #16 Ööh nekem teccet a film :DDDDD
monnyuk nem sok köze van a valósághoz és télleg nem is egy kihagy6atlan darab de akkorákat lehet röhögni rajta h aszondom egynek elmegy -
#15 Egyrészt valóban a térkép hiánya, másrészt a fallikus szimbólum miatt... Gondolom, nem csak én látom?!
Dante. -
SirLord #14 az olyan hülyéknek akik megnézik a filmet, te láma -
Commandante #13 Ohh, anyám! Ezt a szart muszáj volt leforgatni? De minek? És kinek? -
Cleawer #12 Ott térkép még a katonaságnak sincs... -
HUmanEmber41st #11 Nemá, átlag amerikainak térképe sincs.. -
#10 Igazad lehet...
Átlag amerikainak az is nehezére esik hogy megtalálja európát a térképen -
Cat #9 Megnyugtatásul, nem a magyarok készítették a plakátot
http://www.deucebigalow2.com
Ebből kiindulva sztm egyszerű a válasz: amerikai film, és amszterdamnak nincs olyan jelképe, amit egy átlag amerikai felismerne :)
-
#8 egy dolgot nem értek: ha tényleg csak amszterdamban dekkol, akkor a plakáton vajon mért a pisai ferde torony van??? vagy a plakát készitöknek derogál legalább a film ismertetöjét megnézni??? -
Ronny #7 hát ez tényleg vérgagyi -
winnie #6 jaja, ott állt spielberg és lucas között:)
(egy képet róla, tényleg nem tudom, hogy ott volt-e) -
DWz #5 Ha lattatok a filmet, akkor a legvegen, a dijkioszto gala egyik szereploje volt Adam Sandler, de nehez eszrevenni. -
#4 Én láttam a filmet, és nem rémlik, hogy benne lett volna a Sandler fiú, ha igen, ügyesen eltitkolta, és ezt jól is tette.
A film egyes részeit egyszerűen csak egy szóval lehetne jellenezni: PARASZT. A péniszorrú nő, meg a lukasnyakú nő egyszerűen kiábrándító.
Nevetni nem sokszor kellett alatta, a legtöbb poén gagyiiii. -
Cat #3 IMDB szerint nem szerepel -
winnie #2 igen? -
DWz #1 Tevedes, mert szerepel a filmben Adam Sandler is.